Factcheckers Marcel Musters Afgevallen

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Berichten:968
Lid geworden op:27 aug 2002, 15:58
Factcheckers Marcel Musters Afgevallen

Bericht door Sanne » 12 sep 2013, 16:57

Factcheckers is een nieuw wetenschapsprogramma van Joep van Deudekom en Rob Urgert waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Wekelijks onderzoeken zij een typisch Nederlandse kwestie. In de eerste vier afleveringen gaat het om de vraag: Wordt Nederland dikker? Wordt Nederland minder mannelijk? Wordt Nederland gestresster? En wordt Nederland gelukkiger?

Zij doen dat wekelijks met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst . Voor deze eerste reeks zijn het Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel; Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving; Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol?; en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel ‘geluk’.

Bekijk de uitzendingen van Factcheckers hier terug.
Populaire Artikelen van Dieet Ervaringen Forum

ketox24 afslankdruppels
gracinia cambogia
dieet pro
bio hcg

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast