Factcheckers NTR app

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Berichten:968
Lid geworden op:27 aug 2002, 15:58
Factcheckers NTR app

Bericht door Sanne » 12 sep 2013, 16:56

Download hier de Factcheckers app.

In september start het nieuwe NTR-programma Factcheckers met Rob Urgert en Joep van Deudekom op Nederland 3. Lever nu je input via de app! In het wetenschapsprogramma Factcheckers gaan Joep van Deudekom en Rob Urgert op zoek naar de feiten achter vooroordelen. Met jouw input zoeken we antwoord op de vraag: Wordt Nederland steeds gelukkiger, dikker, gestrester of minder mannelijk?

Makkelijk deelnemen aan journalistiek of wetenschappelijk onderzoek, download de Input app van NTR en VPRO!

De Input-app van NTR en VPRO maakt op een toegankelijke wijze onderzoek mogelijk onder een breed publiek. Met de Input-app bepaal jij voor welke onderzoeken je input wilt geven. Data die mede door jou wordt gegenereerd kan worden gebruikt voor televisieprogramma’s van bijvoorbeeld publieke omroepen, maar kan tevens worden ingezet voor nationaal journalistiek of wetenschappelijk onderzoek. Bij elk onderzoek wordt duidelijk aangegeven waarvoor je input wordt gebruikt.

Elke enquête van de Input-app is volledig anoniem. Er kan dus niets herleid worden naar jou. En jij bepaalt zelf welke gegevens je deelt en welke niet.

Als extra feature zorgt de Input-app dat je als deelnemer bericht krijgt hoe en wanneer je van de resultaten kennis kunt nemen.

Kenmerken:

· Anoniem deelname aan wetenschappelijke of journalistieke onderzoeken
· Zelf bepalen welke gegevens gedeeld worden
· Inzicht in de resultaten van de onderzoeken

Let op

· Bij sommige onderzoeken word je gevraagd je GPS voor een bepaalde periode aan te zetten om zo meer informatie te genereren. Hou hierbij rekening dat het op de achtergrond blijven gebruiken van GPS, de gebruiksduur van de batterij kan verkorten.

Download de Factcheckers app via deze link voor Android
Download de Factcheckers app via deze link voor iPhone en iPad
Populaire Artikelen van Dieet Ervaringen Forum

ketox24 afslankdruppels
gracinia cambogia
dieet pro
bio hcg

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast