Dutch Rawfood Festival Amsterdam

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
mijntje
Dutch Rawfood Festival Amsterdam

Bericht door mijntje » 05 jun 2013, 10:40

Pssst er komt een nieuw festival in Nederland! Het is een initiatief van stichting Raw food Nederland om Raw Food met een groter publiek in aanraking te laten komen. Kom ook op 16 juni naar het eerste Dutch Rawfood Festival

Wil je je gezondheid in eigen hand nemen? Zin in een powerboost? Kom dan op 16 juni naar het eerste Dutch Rawfood Festival in Amsterdam.

Geniet van een spectaculair paradijs. Met de allerheerlijkste diervriendelijke lekkernijen, met een sterke focus op gezondheid en welzijn. Heerlijk eten, drinken, dansen! Dat is Dutch Rawfood festival.

In een tijdperk van steeds meer ziektes en obesitas wil Raw Food Nederland iedereen informeren en opleiden over de voordelen van een gezonde voeding en levensstijl. Het festival presenteert een alternatieve manier van leven, waarin persoonlijke fysieke, mentale en spirituele gezondheid centraal staat. Het leven verbeteren en het beste kiezen voor onze gezondheid met behoud van moeder natuur en aarde is daarbij het uitgangspunt. Je maakt kennis met de rawfood cuisine, of vindt de perfecte smoothie, die helemaal op jou is afgestemd.

Het Dutch Rawfood Festival wil je graag inspireren, wijzer maken en je te helpen een stap verder te komen in het bereiken van je persoonlijke gezondheidsdoel!

Het dag programma omvat verschillende workshops, discussies en films, tot 18:00 uur, naast een uitgebreide markt met een groot aanbod aan diverse eet- en drinkwaren en diverse leuke zaken, die horen bij de Raw Food Lifestyle!

In de avond staat de lezing van de wereldberoemde Dr. Brian Clement geplanned tussen 19:00 en 20:00 uur, gevolgd door een half uur, waarbij vragen gesteld kunnen worden.

Het festival zal helemaal in stijl worden afgesloten met de Chocolate Club, natuurlijk met heerlijke raw chocolate en bijpassende muziek!
Het Festival wordt georganiseerd door Stichting Raw Food Nederland en is een non-profit organisatie.

Waar en wanneer

16 Juni 2013, 11:00- 00:00
Boerderij Langerlust
Provincialeweg 24,
1108 AB Amsterdam Zuidoost www.rawfoodfestival.nl

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten