Slank genieten tijdens de feestdagen

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Berichten:968
Lid geworden op:27 aug 2002, 15:58
Slank genieten tijdens de feestdagen

Bericht door Sanne » 29 sep 2011, 13:12

December is traditiegetrouw een maand waarin we (veel) te veel eten. Pepernoten, prosecco, chocoladekikkers, vijfgangen-feestmenu’s: als er één maand in het jaar is waarin afvallen supermoeilijk lijkt, is het december. Toch kan het. Zónder af te zien.

Mieke Kosters, die eerder dit jaar het succesvolle boek Het geheim van slanke mensen publiceerde, komt nu met een speciale decembertraining:

Gevulde kalkoen, cupcakes: alles mag

De training is gebaseerd op Het Geheim van slanke mensen (1e druk binnen 3 maanden uitverkocht) . In deze methode draait het om: eten wat je wilt… en afvallen. Er staat niets op de verboden-middelen-lijst. De gevulde kalkoen, de cupcakes: alles mag. Mieke Kosters: ‘Ik weet uit ervaring dat je prima kunt afvallen terwijl je gewoon lekker eet. Ga maar na: ook slanke mensen doen dat en die komen echt niet allemaal kilo’s aan in november en december.’

Géén dieet

Mensen die op dieet zijn, willen vaak meer eten, maar ‘mogen’ dat niet. In Het geheim van slanke mensen draait Kosters dat om: je mag alles, maar je wilt niet langer te veel eten. Tijdens de Slank-genieten-tijdens-de feestdagen-training ontdek je hoe ‘te veel eten’ eigenlijk werkt in je hoofd en hoe je dat verandert. Dat principe werkt altijd, óók in december: je mag alles, maar je wilt het niet. Je bent de baas over je eetgedrag, ook in moeilijke situaties.

Wacht niet tot 1 januari

Veel mensen starten met afvallen op 1 januari. En eten ‘nu het nog kan’ extra veel chocoladeletters en oliebollen. Dat is pas echt zonde, vindt Mieke Kosters: ‘Je geniet eigenlijk veel meer van eten en drinken als je bewust kiest wat je echt lekker vindt. Bovendien val je daarmee al af. Dus waarom zou je wachten met afvallen tot 1 januari?’

Meedoen?

Slank-genieten-tijdens-de-feestdagen wordt aangeboden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De training duurt 1 dag en wordt opgevolgd door een interactief programma van 8 weken via een besloten groep op Facebook.

Kijk op www.hetgeheimvanslankemensen.nl

Meer dan 6 kilo eraf!

De ervaringen met de trainingen van Het geheim van slanke mensen zijn heel positief: gemiddeld vallen deelnemers meer dan 6 kilo af in 8 weken!
Populaire Artikelen van Dieet Ervaringen Forum

ketox24 afslankdruppels
gracinia cambogia
dieet pro
bio hcg

Gebruikersavatar
Gast

Re: Slank genieten tijdens de feestdagen

Bericht door Gast » 03 apr 2013, 17:43

Als je echt wil afvallen dan kun je het beste meteen beginnen en niet uitstellen van uitstel komt alleen maar afstel

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten