Cyclus 4 - Volharden of Behouden - Dag 52 tot en met 68

Algemene informatie over Het 17 Dagendieet. Cyclus 1 - Versnellen - Cyclus 2 - Verbeteren -Cyclus 3 - Veranderen -Cyclus 4 - Volharden
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne
Cyclus 4 - Volharden of Behouden - Dag 52 tot en met 68

Bericht door Sanne » 22 jan 2012, 15:28

Korte uitleg - Cyclus 4 - Volharden of Behouden - Dag 52 tot en met 68 (en verder)

De laatste 17 dagen! Maar eigenlijk begint het echte werk pas over 17 dagen. We willen je niet afschrikken maar de laatste cyclus staat weliswaar beschreven als 17 dagen, maar eigenlijk is het de bedoeling dat je deze cyclus ook na dag 68 blijft volgen. Eigenlijk volg je de vierde cyclus dus voor de rest van je leven. Wat je hiervoor terug krijgt? Wat dacht je van een leven lang een gezond gewicht en een fit lichaam? Zo werkt het:

- Op maandag tot en met vrijdag eet je producten uit cyclus 1 en 3
- Tijdens het weekend kun je uit alle cycli kiezen.

De weekenden zullen ervoor zorgen dat je iets hebt om naar uit te kijken, een beloning voor de strikte en gezonde eetpatroon van de afgelopen week. Blijf regelmatig wegen, als je merkt dat je 2,5 kilo bent aangekomen ga je terug naar cyclus 2.

Nu je weet hoe de 17 dagen dieet werkt is het belangrijk om te weten of je er helemaal klaar voor bent. Hiervoor heeft Dr. Phil de ' 17 day diet challenge' samengesteld. Start hier de '17 day diet challenge' en binnen 10 minuten weet je of jij klaar bent om te starten met het programma van Dr. Mike.

In dit topic kun je vragen stellen over, en ervaringen uitwisselen met de vierde cyclus

Tip: Bezoek ook het 17DD Blog of het 17DD Forum

Plaats reactie

Terug naar “Informatie over Het 17 Dagendieet”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast