17 dagen dieet boek en recepten app voor iphone en ipad

Algemene informatie over Het 17 Dagendieet. Cyclus 1 - Versnellen - Cyclus 2 - Verbeteren -Cyclus 3 - Veranderen -Cyclus 4 - Volharden
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Berichten: 968
Lid geworden op: 27 aug 2002, 15:58

17 dagen dieet boek en recepten app voor iphone en ipad

Bericht door Sanne » 27 jul 2011, 14:19

Goed nieuws voor alle deelnemers aan de ' 17 day dit challenge' van dr. Phil. Het 17 dagen dieet boek is vanaf nu ook beschikbaar voor voor je iphone, ipad en ipod touch.

De bestseller van het 17 Day Diet biedt een gemakkelijk te volgen dieet plan dat je kan helpen om je eetgewoonten te veranderen. Het 17 dagen dieet werkboek is vanaf vandaag ook digitaal beschikbaar voor je iphone, ipad oen ipod touch. Het mooie aan deze digitale versie is dat er naast de bestaande informatie ook online begeleiding aanwezig is. De ervaringen van anderen is het een complete app.

De app geeft een compleet overzicht van het 17 dagen programma van Dr. Moreno en de filosofie die achter het '17 day diet' schuil gaat. Het wordt al snel duidelijk dat hier goed over is nagedacht.

De interactieve gids biedt een dagoverzicht van de vier bekende cycli van 17 dagen. Elke sectie levert voedsel grafieken, boodschappenlijstjes, 17-minuten workouts, tips van Dr Mike, en een apart gedeelte waar je jouw persoonlijke vooruitgang kan beheren.

Het '17 Day Diet' heeft in Amerika al duizenden mensen geholpen om gewicht te verliezen. Met deze app is de rempel nog lager om vandaag nog te starten met het 17 dagen dieet.

Op dit moment is de app helaas uitsluitend Engelstalig. Er wordt hard gewerkt aan een Nederlandstalige versie. Naar verwachting is deze app, net zoals het Nederlandstalige boek, vanaf november verkrijgbaar.

Kun je zo lang niet wachten? Klik dan hier voor de Engelstalige 17 day diet app bij Apple iTunes

Natas
Populaire Artikelen van Dieet Ervaringen Forum

ketox24 afslankdruppels
gracinia cambogia
dieet pro
bio hcg

Plaats reactie

Terug naar “Informatie over Het 17 Dagendieet”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten