Pagina 1 van 1

Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 02 jul 2018, 13:18
door mormeltje
Hallo allemaal !

Toen ik hier nog regelmatig op het forum kwam, tot een jaar of vier geleden, was het hier super druk en we vielen allemaal behoorlijk snel af. Ik ben hier toen zo'n anderhalf jaar niet geweest in verband met ernstige ziekte. Gelukkig ben ik daar weer goed van opgeknapt al moet ik nog wel elk half jaar op controle. Toen ik twee jaar geleden weer hier kwam was ik stomverbaasd dat het hier een beetje doodgebloed was. Ik wist wel dat er een facebookgroep was maar niet iedereen wil met de volle naam in zo'n groep, toch ? Met het beter worden ben ik ook weer de nodige kilo's aangekomen en ik ben vorige week weer met het 17 dagen dieet begonnen. Zijn er nog mensen die mee doen zodat we dit forum weer nieuw leven in kunnen blazen ? Ik hoop het zo !


groetjes Mormeltje

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 02 jul 2018, 22:41
door katarina
Hoi Mormeltje!
Wat fijn om te horen dat het weer goed met je gaat.
Ik heb je destijds met veel plezier gevolgd, je hebt veel gedeeld en altijd leuk om te lezen.
Ik ben 4 jaar geleden begonnen met dit dieet, en heb mijn streefgewicht daar mee bereikt.
Ik ben nog een tijdje op dit forum wezen kijken, maar het blijkt in de praktijk dat een dieet na een poosje gewoon uitgewerkt is.
De meesten vervallen in oude gewoonten en de wilskracht laat het afweten. Het is ook haast niet te doen om voor altijd op een houtje te bijten als je ruime porties gewend bent.
Ik ben zelf op mijn streefgewicht gebleven maar met veel moeite. Het is toch elke dag een srtijd tegen de extra calorieen.
Dat lukt voor een tijd wel maar dan ga je steeds wat meer de oude gewoontes erin laten komen, zo met het idee,” ik weet nu hoe ik de kilo’s er weer af krijg”. En daar zit volgens mij de valkuil. Dat je weet hoe het moet en dat achter de hand houdt, en ondertussen de kilo’s er weer aan laat komen. Een heel verhaal, maar al degenen van het begin en hun ervaringen laten zien hoe moeilijk het is om ook op de lange duur vol te houden.
Ik hoop dat er weer wat enthousiaste deelnemers komen want ik vind dit het beste dieet wat ik ken. Ik heb er nog elke dag baat bij en kan het ook volhouden.
Dus mormeltje, veeeeeel succes,
!smil81 !smil44

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 06 jul 2018, 01:41
door mormeltje
Wat goed Katarina dat je het vast hebt kunnen houden, en wat een super gewicht voor jouw lengte. Ik was toen ik ziek was, tijdens de operatie, bestraling en chemo nog heel veel afgevallen gewoon omdat ik totaal geen eetlust had. Volgens de chirurg had mijn overgewicht in dit geval in mijn voordeel gewerkt. !smil79 Omdat ik 8 maanden lang binnen gezeten heb met een open wond en om die reden ook een dieet moest volgen , heel eiwitrijk en best veel vet, daarbij nog flesjes bijvoeding die heel zoet waren , vlogen de kilo's er uiteindelijk weer aan. Gelukkig niet de 20 kilo die ik hier afgevallen was. Maar nu wil ik toch weer verder zakken, voorlopig tot in de twee cijfertjes, al zal ik daar wel commentaar op krijgen. Ik kreeg het advies mee niet meer dan 5 kg in een half jaar af te vallen, dat komt voor mij neer op 5 maanden alles eten en dan een maand streng lijnen !smil45 maar we gaan wel zien waar het schip strandt. In ieder geval leuk om nog iemand van vroeger hier tegen te komen....

Een fijn weekend en tot ziens !

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 08 jul 2018, 22:50
door katarina
Wat heb je veel meegemaakt zeg!
Als je het 17 dagen dieet weer kunt oppikken , kom je al snel weer op het goede padje .
Het hoeft niet al te fanatiek. Maar een aantal gezonde alternatieven voor de gemakkelijke snack inruilen levert je toch al binnen een paar maanden resultaten.
Gewoon het boek erbij en er voor gaan !
Met of zonder aanmoediging hier, want het is toch wel wat stilletjes ,jammer.
!smil81

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 09 jul 2018, 13:29
door mormeltje
Ja, da's zeker jammer, terwijl dit berichtje toch al weer best vaak bekeken is... Kom op allemaal, wie doet er weer mee ? Het werkt gewoon, ik ben in de eerste twee weken al weer 4,7 kg afgevallen... De eerste keer vier jaar geleden was dat de eerste twee weken 6 kilo, maar toen was ik ook 20 kilo zwaarder....de kilo's van toen zijn er in die vier jaar wel afgebleven. Van de 1001 manieren om af te vallen is dit voor mij het enige wat echt gewerkt heeft en nu blijkbaar weer, wat ik kan kan iedereen dus...…..???

Dat was dus even reclame voor dr. Mike Katarina !smil79 , we moeten zieltjes winnen om het hier weer gezellig te maken.....intussen ben ik wel heel blij met jouw support, !smil81

groetjes Mormeltje

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 09 jul 2018, 19:17
door katarina
Goede reclame hoor!
Een heel verstandig en werkzaam dieet met snel resultaat zodat je het goed kan volhouden.
Ik heb de boeken, het ene met het dieet en de andere met recepten gewoon van de bieb geleend.
Ze zijn ook voordelig op marktplaats.
Misschien dat de zomer met alle vakanties niet zo handig is om te beginnen. Maar dan gewoon wat later toch?
Als je een keer de knop om weet te zetten is dit geen dieet meer maar een methode om op je streefgewicht te blijven.
Dan denk je niet meer ‘ ik wil dit graag eten maar ik mag niet ‘ ,
Dan snap je ‘ ik mag dit wel eten maar ik wil niet ‘ .
Nou ja mormeltje, hopen maar dat er wat animo komt.
Jij in ieder geval veel succes! !smil81 :2thumbs:

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 16 jul 2018, 13:05
door Gast
Deze week 2 ons aangekomen...beetje balen.....maar als ik naar mijn benen en enkels kijk snap ik het wel. Ik houd met warm weer als dit altijd veel vocht vast in mijn benen dus we gaan gewoon door met cyclus 2. Water drinken is met dit weer in ieder geval geen probleem. Een regenbuitje en een paar wat frissere dagen zouden wel welkom zijn want met die hitte functioneer ik niet echt goed, wat dus overal in mijn huis te zien is...... !smil30

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 16 jul 2018, 13:14
door mormeltje
Die gast was ik dus, mormeltje, maar de site werkt niet goed, kan niet inloggen ;-)

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 08 okt 2018, 09:34
door HelloChicca
Hoi😊
Ik ben nieuw hier..
Zijn er nog mensen actief met het 17 dd dieet?

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 12 okt 2018, 14:28
door Ellen.
HelloChicca schreef:
08 okt 2018, 09:34
Hoi😊
Ik ben nieuw hier..
Zijn er nog mensen actief met het 17 dd dieet?
Jazeker, ikke!

Ellen

Re: Wie komt hier nog regelmatig ?

Geplaatst: 15 okt 2018, 07:42
door HelloChicca
Hai Ellen!
Hoelang ben je bezig?en hoe bevalt het?