Pagina 1 van 1

Starten met Het 17 Dagendieet

Geplaatst: 11 mei 2012, 19:27
door Sanne
Welkom bij het officiƫle 17 Dagendieet Forum. Het 17DD is erg populair. Wil je starten met het 17 Dagendieet? Volg dan de volgende twee stappen:

1. Registreer jezelf voor het 17DD Forum
2. Stel jezelf voor en start een 17DD Dagboekje

Richtlijnen voor een 17DD Dagboekje

Als je een dagboekje start kun je boven aan de pagina kun je een onderwerp invullen, kies hier een voor jou, en voor andere herkenbare titel zoals: "Dagboek van -jouw naam"

Iedere keer als je het forum bezoekt en een update wil geven, dan zoek je jouw dagboekje / onderwerp op en klik je op de knop "nieuw antwoord" die boven en onder je dagboekje staan. Op die manier komt je update onder je voorgaande bericht. Reageert er iemand anders op jouw dagboekje? Dan krijg je als geregistreerd lid automatisch een mailtje.

Als er een nieuwe reactie wordt geplaatst verhuisd je dagboekje automatisch naar de bovenkant van de pagina in de lijst met onderwerpen. Op die manier kun je bij ieder nieuw bezoek in een oogopslag zien wat de nieuwe berichten zijn.

Naast je persoonlijke dagboekje kun je ook meepraten met andere dagboekjes en onderwerpen.

Als er vragen zijn ben ik altijd bereikbaar. Stuur me een Persoonlijk Bericht (PB) of druk op de knop 'contact' die je boven aan iedere pagina kunt vinden.

Sanne