Starten met Het 17 Dagendieet

Hier kun je dagboeken vinden van bezoekers die op dit moment Het 17 Dagendieet volgen. Ben je nieuw hier en wil je starten met het 17DD? Maak dan hier een dagboekje aan en stel je zelf voor.
Locked
User avatar
Sanne
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Posts: 969
Joined: 27 Aug 2002, 15:58

Starten met Het 17 Dagendieet

Post by Sanne »

Welkom bij het officiële 17 Dagendieet Forum. Het 17DD is erg populair. Wil je starten met het 17 Dagendieet? Volg dan de volgende twee stappen:

1. Registreer jezelf voor het 17DD Forum
2. Stel jezelf voor en start een 17DD Dagboekje

Richtlijnen voor een 17DD Dagboekje

Als je een dagboekje start kun je boven aan de pagina kun je een onderwerp invullen, kies hier een voor jou, en voor andere herkenbare titel zoals: "Dagboek van -jouw naam"

Iedere keer als je het forum bezoekt en een update wil geven, dan zoek je jouw dagboekje / onderwerp op en klik je op de knop "nieuw antwoord" die boven en onder je dagboekje staan. Op die manier komt je update onder je voorgaande bericht. Reageert er iemand anders op jouw dagboekje? Dan krijg je als geregistreerd lid automatisch een mailtje.

Als er een nieuwe reactie wordt geplaatst verhuisd je dagboekje automatisch naar de bovenkant van de pagina in de lijst met onderwerpen. Op die manier kun je bij ieder nieuw bezoek in een oogopslag zien wat de nieuwe berichten zijn.

Naast je persoonlijke dagboekje kun je ook meepraten met andere dagboekjes en onderwerpen.

Als er vragen zijn ben ik altijd bereikbaar. Stuur me een Persoonlijk Bericht (PB) of druk op de knop 'contact' die je boven aan iedere pagina kunt vinden.

Sanne
Populaire Artikelen van Dieet Ervaringen Forum

ketox24 afslankdruppels
gracinia cambogia
dieet pro
bio hcg
Locked

Return to “17 Dagendieet Dagboeken - starters hier aanmelden”

Who is online

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest