Pagina 1 van 1

HelloFresh Box van chefkok Annabel Langbein

Geplaatst: 23 jun 2013, 13:18
door Sanne
HelloFresh brengt in juli een wel hele speciale editie uit van de HelloFresh Box. De box die in de week van 8 juli bij HelloFresh-klanten wordt thuisbezorgd bevat namelijk recepten van Nieuw-Zeelands bekendste chefkok Annabel Langbein. Een HelloFresh Box die je dus niet mag missen!

Bezoekers van vetvrij.com krijgen 10 euro korting met de actiecode 'Vetvrij719'

Afbeelding

Zowel Annabel Langbein als HelloFresh zijn liefhebbers van pure, verse ingrediënten en makkelijke, maar lekkere recepten. Annabel laat dat zien in haar tv-programma The Free Range Cook op 24Kitchen en in haar gelijknamige kookboek. HelloFresh ontwikkelt wekelijks lekkere, gezonde en verrassende recepten en doet alle bijbehorende boodschappen voor je. Aan het begin van de week wordt de HelloFresh Box – met receptenboekje en alle superverse ingrediënten – aan de deur bezorgd. Niet vreemd dus dat deze twee partijen de handen ineen slaan.

De HelloFresh Box met recepten van Annabel wordt op 8 en 9 juli bij klanten van HelloFresh in heel Nederland thuisbezorgd. Wil jij deze box ook thuis ontvangen? Je kunt hem van donderdag 27 juni t/m woensdag 3 juli bestellen.

Bestel deze bijzonder box nu met 10 euro korting. Gebruik hiervoor de actiecode 'Vetvrij719'