Etend Afvallen met Korting en Ervaringen

in de categorie Afvallen met Korting kun je promoties, akcie's, vouchers, kortingscode's vinden die je kunt gebruiken om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van een Afslank Programma. Heb je een goede actie gevonden? Plaats hem dan in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne Sanders
Etend Afvallen met Korting en Ervaringen

Bericht door Sanne Sanders » 08 jan 2012, 11:30

Eten en Afvallen tegelijkertijd. Het klinkt misschien niet logisch maar veel mensen weten niet dat eten en afvallen hand in hand gaan. Sterker nog, minder eten heeft in de meeste gevallen niet het gewenste resultaat. Succesvol Afvallen valt of staat met het maken van de juiste keuzes. Honger is niet nodig tijdens het afvallen. Op een gezonde en verantwoorde manier je streefgewicht bereiken is voor iedereen mogelijk.

Dankzij het 12-weeks afvalprogramma 'Etend Afvallen'

Hoeveel korting krijg ik?

Met weinig inspanning en zonder dieet vanuit huis afvallen met het 12 weekse programma 'Etend Afvallen' kost normaal 279 euro. Met de onderstaande voucher betaal je slechts 97 euro. Een korting van maarliefst 200 euro.

Voorwaarden Voucher

- Deze voucher is online te gebruiken
- Deze voucher is zes maanden geldig, vanaf 11 januari t/m 10 juli 2012
- Na aanmelding heb je levenslang toegang

Afbeelding

Meer informatie over 'Etend Afvallen'

Maak de eerste stap en begin met afvallen. Waarom is eerder afvallen je nooit gelukt? WIl je echt je overtollige kilo's kwijt? Hoeveel wil je afvallen? Misschien wel 25 kilo of meer, of misschien gaat het om die laatste paar kilo's. Wil je weer trots zijn op jezelf en je niet schamen voor je lichaam? Wil je weer lekker in je vel zitten en gezond zijn? Start dan vandaag met 'Etend Afvallen'

Personal Trainer

Het 12-weekse afvalprogramma is opgesteld door een oud profvoetballer. Verlies je met weinig inspanning en zonder dieet de nodige kilo’s. Gedurende 12 weken ga je drie keer per week 20-30 minuten spierversterkende oefeningen thuis doen. Tot 48 uur na de training verbrand je calorieën waardoor je zelfs slapend en etend resultaten boekt. De deal is inclusief een online personal trainer die voor iedere trainingssessie waarvoor je je hebt ingeschreven een sms, email stuurt of belt dat het gaat beginnen. Vanaf de computer zie je dan de oefeningen die je uit moet voeren en waarvoor je niet lenig of ervaren hoeft te zijn. Met deze deal ga je de zomer een stuk slanker in.

Dit krijg je

- 12 weken lang 3 keer per week een personal trainers sessie van 20-30 minuten.
- Helemaal op de dagen en tijdstippen die jij kiest.
- Je PT belt je, stuurt je sms-jes en mailtjes om zeker te weten dat je er bij zal zijn.
- Een maand lang gratis private coaching in mijn exclusieve forum.
- Na de 12 weken een uitgebreid schema inclusief trainings- video's om je gewicht op peil te houden.

Ervaring met het 'Etend Afvallen Programma'

Heb je vragen over het 12 weekse programma of wil je ervaringen uitwisselen? Laat dan hier een reactie achter.

Deelnemen met Korting

Klik op de bovenstaande waardebon voor meer informatie of om je met korting in te schrijven voor het 'Etend Afvallen Programma'

Plaats reactie

Terug naar “Afvallen met Korting, Acties en Promoties”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast