Het Energieke Vrouwen Voedingskompas

Veel van ons hebben er ongetwijfeld een paar in de kast staan, dieetboeken. Wat is jouw favoriete Dieetboek?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Berichten:968
Lid geworden op:27 aug 2002, 15:58
Het Energieke Vrouwen Voedingskompas

Bericht door Sanne » 16 jan 2017, 09:47

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas staat hoog in de Bestseller Top 60, en er zijn meer dan 17.000 exemplaren van verkocht. De rechten van deze bestseller zijn verkocht aan Hongarije en Duitsland. En ook de Verenigde Staten zijn serieus geïnteresseerd.

‘Dit boek is dé handleiding voor elke vrouw om grip op haar hormonen te krijgen en te houden.’ - Barbara Havenith, gynaecoloog, vrouwenarts

Wat maakt Het Energieke Vrouwen Voedingskompas anders dan andere boeken?
Dit boek geeft vrouwen invloed op hoe ze zich voelen. Ze hoeven niet te accepteren dat hun vitaliteit vanaf hun 40ste achteruitgaat. Marjolein Dubbers biedt op een praktische manier inzicht in de werking van de vrouwelijke hormonen, en de invloed van voeding hierop. Weg met die schommelingen in de hormoonhuishouding!

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is een theoretische én praktische handleiding voor meer energie en een betere gezondheid, zowel fysiek als mentaal.


Bekijk hier het inkijkexemplaar of bekijk hier de boektrailer.

MARJOLEIN DUBBERS heeft online het platform de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Met meer dan 230.000 bezoekers per maand is dit de grootste Nederlandstalige community voor vrouwen die willen werken aan hun gezondheid. Marjolein schreef het boek dat ze zelf had willen lezen toen ze thuiszat met een burn-out. Inmiddels zijn honderdduizenden vrouwen door haar geïnspireerd om hun voedingspatroon te veranderen, waardoor ze meer energie en regie kregen over hun hormonen en hun leven.


HET ENERGIEKE VROUWEN VOEDINGSKOMPAS; VERANDER JE VOEDING, VERANDER JE HORMONEN, VERANDER JE LEVEN
Marjolein Dubbers | € 20,- | full colour paperback | 288 pagina’s | ISBN 9789021563732 | ISBN e-book 9789021563749 (€ 12,99)
Populaire Artikelen van Dieet Ervaringen Forum

ketox24 afslankdruppels
gracinia cambogia
dieet pro
bio hcg

Plaats reactie

Terug naar “Dieetboeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast