Plant Power Lisette Kreischer

Veel van ons hebben er ongetwijfeld een paar in de kast staan, dieetboeken. Wat is jouw favoriete Dieetboek?
Gebruikersavatar
Lisette Kreischer

Plant Power Lisette Kreischer

Bericht door Lisette Kreischer » 04 jul 2014, 10:00

Vind je natuurlijke gewicht met Plant Power
Vanaf nu dagelijks inspiratie voor gezonde voeding

96 heerlijke, gezonde ecofabulous recepten, waarmee je eindeloos kan variëren: dat is Plant Power, het nieuwe boek van Lisette Kreischer, dat vanaf heden verkrijgbaar is. Dé handleiding voor een nieuwe, groene manier van leven.

Eerder al kondigden wij het verschijnen van het bijzondere boek Plant Power aan. In dit boek onthult Lisette 96 van haar favoriete recepten, waarmee je elke dag eindeloos kunt variëren. Daarnaast bevat het boek een schat aan informatie over deze nieuwe manier van eten. Het gaat niet om het perfecte lijntje, Lisette wil ervoor zorgen dat je je optimaal fit en fijn voelt.

‘Met dit boek wil ik je helpen en inspireren om de prachtige mogelijkheden van deze keuken te integreren in je dagelijks leven en je zo op weg te helpen naar je natuurlijke gewicht!’

Lisette Kreischer is expert op het gebied van groen, bewust leven en genieten. Met haar ecofabulous lifestyle laat ze zien hoe je ook helemaal groen in balans kunt leven. Haar Dutch weed burger behaalde internationale faam. Eerder schreef Lisette Veggie in Pumps, Ecofabulous koken in alle seizoenen, Lisette in Luilekkerland, Non*fish*a*li*cious , 10WYS en Wat de pot schaft.

Terug naar “Dieetboeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten