Het Tempelkookboek – kinderen - gezond koken voor kinderen

Veel van ons hebben er ongetwijfeld een paar in de kast staan, dieetboeken. Wat is jouw favoriete Dieetboek?
Gebruikersavatar
jacqueline

Het Tempelkookboek – kinderen - gezond koken voor kinderen

Bericht door jacqueline » 10 jun 2014, 18:29

Het Tempelkookboek – kinderen
Lekker en gezond koken voor je kind

In september 2014 verschijnt het vijfde boek van de detoxcoach van Nederland, Jacqueline van Lieshout, Het Tempelkookboek voor kinderen. In haar laatst verschenen boek Van gifbelt naar tempel - Kinderen, hoe houd je je kinderen gezond met voeding, zet van Lieshout uitgebreid uiteen hoe de voedingsindustrie ons misleidt en manipuleert. Na dit boek kwam de logische vraag; wat gaan we onze kinderen dan wel voorzetten?

meer informatie en bestellen kan via deze link

Soms is het fijn als iemand je als ouder bij de hand neemt omdat je al zoveel zelf moet uitzoeken. In dit kookboek vind je bijna 50 toprecepten die je samen met je kinderen kunt maken en waar je heerlijk van kunt smullen, zonder schuldgevoel! Veel recepten zijn gluten-, suiker- en koemelkvrij en heerlijk voor kinderen van alle leeftijden.

Van ontbijt tot diner
Aan ieder moment is gedacht: van ontbijt tot de lunch box, avondeten en natuurlijk feestjes! Ook goede ideeën voor drankjes en tussendoortjes zijn meegenomen. Dit boek is dé essentiële aanvulling op het boek Van gifbelt naar tempel - kinderen. Je vindt er heerlijke recepten, van een pompoenpannenkoek als ontbijt, Pomodori del Sole voor de lunch, gezonde kipnuggets als tussendoortje tot een fijne pasta als avondeten.

Jacqueline van Lieshout wil elke ouder inspireren, informeren en ze hoopt dat je nadenkt over de keuzes voor eten en drinken. ”Vergeet ook niet dat kleine stappen ook stappen zijn. Je hoeft het niet perfect te doen (wie bepaalt eigenlijk wat dat is?) zolang je keuzes maar bewust zijn. Kies wat bij je past, zo zorg je voor een goede basis voor je kind voor de rest van zijn of haar leven.”

Terug naar “Dieetboeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast