Plant Power door Lisette Kreischer

Veel van ons hebben er ongetwijfeld een paar in de kast staan, dieetboeken. Wat is jouw favoriete Dieetboek?
Gebruikersavatar
Lisette Kreischer

Plant Power door Lisette Kreischer

Bericht door Lisette Kreischer » 07 mei 2014, 09:09

Ontdek the power of plants! 96 groene recepten voor meer balans

Plant Power door Lisette Kreischer

Er is een stille revolutie gaande in Nederland. Na De voedselzandloper zijn we ons opeens bewust van wat we eten, na Plenty weten we ook dat groenten heerlijk zijn. Plant Power is de ideale next step: trendsetter Lisette Kreischer neemt je mee op een spannend plantaardig eetavontuur, en geeft je zo een bijzonder kijkje in de keuken van jouw eigen lichaam!

Afbeelding

Plant Power is een nieuw handboek voor je dagelijkse inspiratie aan gezonde voeding. Lisette onthult 96 van haar favoriete recepten, waarmee je elke dag eindeloos kunt variëren. De vier seizoenen geven je eetpatroon meteen houvast, want Moeder Aarde is pretty ingenious! Slurp jezelf prachtig met de beauty berry booze, hap in de enige echte Dutch weed burger en je voelt het meteen: the power of plants!

Aan de slag

Lisette: ‘Lijkt het je te lastig om 100% plantaardig te eten, krijg je veel negatieve reacties uit je omgeving als je vertelt dat je geen vlees meer eet, ben je lui, denk je dat het niets uitmaakt, dat het duurder is, dat het te veel tijd kost, dat het niet gezond is of wat dan ook? Het enige wat ik daarop kan zeggen is: “I hear you!” Met dit boek wil ik je helpen en inspireren om de prachtige mogelijkheden van deze keuken te integreren in je dagelijks leven en je zo op weg te helpen naar je natuurlijke gewicht!’

Lisette Kreischer

Lisette Kreischer is expert op het gebied van groen, bewust leven en genieten. Met haar ecofabulous lifestyle laat ze zien hoe je ook helemaal groen in balans kunt leven. Haar Dutch weed burger behaalde internationale faam. Eerder schreef Lisette Veggie in Pumps, Ecofabulous koken in alle seizoenen, Lisette in Luilekkerland, Non*fish*a*li*cious , 10WYS en Wat de pot schaft.

Terug naar “Dieetboeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast