nieuw probiotica goede bacteriën product

Wil je een oproep plaatsen voor bijvoorbeeld kandidaten voor een tijdschrift of TV programma? Zoek je deelnemers voor een Enquête? Gebruik dan deze categorie.
Gebruikersavatar
klaziena waerts

nieuw probiotica goede bacteriën product

Bericht door klaziena waerts » 31 okt 2012, 09:55

Binnenkort is er een lancering van een nieuw product met Probiotica.
Zoals jullie vast allemaal wel weten zijn Probiotica zogenaamde goede bacteriën.
Deze goede bacteriën zorgen voor een goede darmflora, wat weer van belang is voor de spijsvertering, stoelgang en het immuunsysteem.

Uit ervaringen in de landen waar dit product al verkocht wordt, blijkt dat mensen met darmziekten zoals Crohn, Colitis Ulcerosa en

Candida veel baat hebben bij dit product.

Tijdens een geheel vrijblijvende, unieke en boeiende presentatie belichten topdistributeurs van dit product de wetenschap achter de gezondheidsbevorderende werking van deze revolutionaire product.

En natuurlijk is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen en om te PROEVEN.

Het klopt dat je bacteriestammen niet over 1 kam kan scheren. Sommige 'goede' bacteriën (probiotica) komen niet eens langs de maag door het maagzuur. Probiotica in Yakult gaat bijvoorbeeld al kapot in je maag. De probiotica van Aldi en Lidl zijn al wat beter van kwaliteit. Maar dit soort producten bevat wel erg veel suiker, wat zeker voor candida-patiënten niet goed is. XoBiotic bevat geen toegevoegde suikers en heeft ook een glychemische index van slechts 7. 'Normale chocola' zit wel tussen de 30-40!

Het is een feit dat probiotica in de vorm van poeder al beter worden opgenomen in de darmen dan opgelost in melk.

En is het wetenschappelijk bewezen dat probiotica gecombineerd met chocolade al 3 keer beter wordt opgenomen in de darmen dan probiotica in melk- of yoghurtproducten. Er komt dan veel meer in je darmen aan. En DAAR moet het ook zijn werk doen.

Jeremy Reynolds is van de ziekte van Crohn afgekomen met XoBiotic. Tijdens de presentatie wordt er een videotestimonial van hem getoond.

Candida

Door slechte voeding, medicijnen, etc. kan de balans tussen Candida bacterien en je darmflora verstoord raken. Om Candida weer in toom te krijgen, krijg je vaak een dieet waarin je geen suiker mag gebruiken.
Ook daarin kan XoBiotic helpen, omdat het een zeer lage glycemische index heeft van slechts 7.

XoBiotic

1 XoBiotic bevat 1 miljard 'goede bacterien' van 2 verschillende typen: de Lactobacillus Helveticus (R0052) en de Bifido Bacterium Longum (R0175).

De producent van XoBiotic (MXI) heeft een aantal onafhankelijke wetenschappers en artsen in dienst die hebben onderzocht welke bacterien de maag overleven en welke het best worden opgenomen in de darmen. Na gedegen onderzoek is voor deze 2 bacteriën gekozen, omdat zij aan voorgaande voorwaarden voldoen en daarnaast ook stabiel blijven in chocola. MXI garandeert zelfs dat gedurende de gehele houdbaarheidsperiode van de chocola (is 1,5 jaar) dat het aantal van miljard bacteriën behouden blijft, mits bij kamertemperatuur bewaard.

Ik ga er in ieder geval naar toe, baat het niet, dan schaad het ook niet, is mijn motto, na zoveel al te hebben geprobeerd. Kom jij ook?

DATUM: ZATERDAG 10 NOVEMBER 2012

13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie / thee

14.00 - 15.30 uur Presentatie van:
dr. Gordon Pederson (Chief Education Advisor)
Jeremy Reynolds (Founding Distributor & FAB Member)
Christel Frank (European General Manager MXI)
Hans Schokker (Gold Executive MXI)
Gea Schepers (Gold Executive MXI)

Vanaf 15.30 uur Social Hour: gelegenheid tot vragen stellen en ervaringen uitwisselen

LOCATIE: PARTY- EN CONGRESCENTRUM HET VECHTHUIS

Jagerskade 13-15, 3552 TL Utrecht http://www.vechthuis.nl

AANMELDEN GRAAG VOOR 8 NOVEMBER

Klaziena Waerts, telefoon 06 48 34 35 81 of per email [email protected]

Gasten zijn van harte welkom en hebben gratis entree!
Elke bezoeker ontvangt een gratis goodiebag!

Alvast een leuke middag gewenst!

Groetjes Klaziena

Terug naar “Oproepen en Enquêtes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten