NTR TV 10X Beter zoekt kandidaten

Wil je een oproep plaatsen voor bijvoorbeeld kandidaten voor een tijdschrift of TV programma? Zoek je deelnemers voor een Enquête? Gebruik dan deze categorie.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Eva.
NTR TV 10X Beter zoekt kandidaten

Bericht door Eva. » 27 okt 2011, 15:44

Hallo,

Ik werk voor een nieuw programma over voeding voor de NTR televisie: 10X Beter.

Nu zoek ik hiervoor mensen die op een bepaalde manier met voeding (en gezondheid) bezig zijn: op vet/suiker/vitaminen/cafeïne/vlees gebied. We maken korte portretjes over mensen die iets interessants doen met voeding. Kan ook iemand zijn die bijvoorbeeld juist heel veel vet/suiker eet, en zich daar uitstekend bij voelt. Maar we hebben bijvoorbeeld ook iemand gevonden die zijn koeien een bepaald 'zout' geeft waardoor ze veel minder last hebben van uierontsteking.

Afijn, iemand zich aan willen melden, dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet,
Eva

update: aanmelden is niet meer mogelijk

Gebruikersavatar
Health-solution

Re: NTR TV 10X Beter zoekt kandidaten

Bericht door Health-solution » 09 jan 2012, 10:20

goedemorgen,

ik was benieuwd of je wel eens had gehoord van fulvinezuur of in het engels fulvic acid. Het is een 100% natuurrlijk en meer dan 40 miljoen jaren oud.

Humusverbindingen waaronder Fulvine zuur, zijn cruciaal voor al het leven op aarde. Ze zijn onderdeel van een complex web in ons ecosysteem en slaan een bio-chemische verbinding tussen de mineralen en levende organismen. Kort gezegd helpen ze onze cellen vitamines en mineralen te absorberen en onderhouden ze de celbalans in ons lichaam. Humusverbindingen zijn ook natuurlijke lichaamsontgifters, antioxidanten en vangen vrije radicalen uit ons lichaam.

Wat is Fulvinezuur?

Dit zuur ontstaat uit verteerde plantenmaterialen. Naarmate plantaardig materiaal degra­deert tot compost, ontstaat er achtereenvolgens humus, huminezuur en fulvinezuur. Het wordt slechts in minieme hoeveelheden door het werk van duizenden verschillende positieve micro organismen gevormd als er voldoende organisch materiaal in de juiste omstandigheden en voldoende zuurstof aanwezig is. Het heeft een extreem laag moleculair gewicht en is biologisch buitengewoon actief. Hierdoor is het in staat om andere elementen aan zich te binden en zodoende het actieve fulvinezuur complex te vormen. Gewoonlijk bevat fulvinezuur meer dan 70 verschillende mineralen in zijn complexe structuur. Deze mineralen verkeren dan in de ideale natuurlijke staat om opgenomen te worden door planten en dieren, maar ook door mensen.

Wat doet Fulvinezuur in het menselijk lichaam?
Aangezien zware metalen zoals lood, kwik, cadmium, enz. bezit nemen van bindingsplaat­sen op celomhulsels waar zich normaal gezien lichaamseigen stoffen op vasthechten, grijpen zij diep op de lichaamsprocessen in. Zij verstoren de celbalans, ons immuunsysteem en zelfs de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

Vetweefsel, botten, hersenen en nieren fungeren als een reser­voir voor deze zware metalen. Om uw lichaam te reinigen van zware meta­len zijn zogenaamde cheleerders nodig. Dit zijn stoffen die een complex kunnen vormen met de metalen. Humine- en fulvinezuren kunnen zo’n complex vormen. De binding van zware metalen aan humine- en fulvinezuur is sterk en leidt er uiteindelijk toe dat deze zware metalen uit het lichaam worden afge­voerd. En er is nog een voordeel! Wie deze zuren gebruikt, krijgt meteen ook een boost van mineralen en sporenelementen. Vanuit hun natuurlijke omgeving (bv. veengrond) hebben deze zuren namelijk heel veel van deze nuttige nutriënten in zich opgenomen. In ruil voor de binding van een zwaar metaal laat humine- of fulvinezuur een mineraal of een sporenelement in uw lichaam los.

Ik hoor het wel of jullie het interesant vinden. Op het ogenblik doen we testen in samenwerking met de Universiteit Wageningen.

Met vriendelijke groet,

Harry de Wild

Gebruikersavatar
Eva.

Re: NTR TV 10X Beter zoekt kandidaten

Bericht door Eva. » 30 jan 2012, 11:23

update: aanmelden is niet meer mogelijk

Hartelijk dank voor de belangstelling.

Plaats reactie

Terug naar “Oproepen en Enquêtes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast