Verdien 100 euro met telefonisch onderzoek LPL

Wil je een oproep plaatsen voor bijvoorbeeld kandidaten voor een tijdschrift of TV programma? Zoek je deelnemers voor een Enquête? Gebruik dan deze categorie.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Annelies QQFS
Verdien 100 euro met telefonisch onderzoek LPL

Bericht door Annelies QQFS » 20 jun 2011, 15:34

Geachte lezer,

In verband met een internationaal onderzoek over familiair chylomicronemie syndroom (ook wel wel bekend als familiaire Lipoproteïne lipase (LPL) deficiëntie of Hyperlipoproteïnemie Type I (volgens Fredrickson)) zijn wij op zoek naar patiënten met deze aandoening die willen deelnemen aan dit onderzoek.

Patiënten met deze aandoening vertonen gewoonlijk de volgende symptomen:

• Buikklachten, in het ergste geval in de vorm van pancreatitis;
• Gebrek aan eetlust
• Overgeven/misselijkheid
• Xanthomas (gele vettige onderhuidse ophopingen)

Behandeling van familiair chylomicronemie syndroom gebeurt over het algemeen met fibraten en/of nicotinezuur in combinatie met een extreem laag vetdiëet (<20 gr vet per dag)

We zijn ons ervan bewust dat dit een zeldzame aandoening is en zoeken manieren om in contact te komen met mensen die deze aandoening hebben.

Het onderzoek is exploratief van aard en heeft als doel een beter inzicht te krijgen in het verloop van de ziekte en de levensloop van patiënten.

Het onderzoek met de patiënten vindt telefonisch plaats en neemt circa 45 minuten in beslag. Deelnemers ontvangen een vergoeding van 100 Euro in een tegoed op bol.com. Tevens is er een mogelijkheid voor de patiënt om een dagboek bij te houden voor 7 dagen lang. Ook hiervoor ontvangt de patiënt uiteraard een vergoeding.

U kunt mij bereiken via mail op [email protected] of door te bellen/faxen. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen en/of opmerkingen!

Bij voorbaat dank voor uw tijd en interesse!

Plaats reactie

Terug naar “Oproepen en Enquêtes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast