Pagina 1 van 1

Dagboekje cruisefase

Geplaatst: 18 mei 2011, 10:30
door Herfstblaadje
Ik begin een nieuw topic hier, om bij te houden hoe het gaat tijdens de cruisefase. Reacties zijn natuurlijk welkom. Ik heb net 8 dagen aanvalsfase eropzitten en de laatste 2/3 dagen bleef het gewicht redelijk gelijk. Na nog eens een keer alles goed doorgelezen te hebben denk ik dat ik de (magere 0% vet) fruityoghurt voortaan maar achterwege laat.

De zuivere eiwitdagen en de zuivere eiwitdagen + groenten ga ik afwisselen 1 om 1. Vandaag begin ik met de eiwitten + groentedag. Ga zo meteen boodschappen doen. Heb besloten om ook maar te beginnen met de haverzemelen.

Gr

Re: Dagboekje cruisefase

Geplaatst: 18 mei 2011, 11:41
door Bellechouffe
Hallo herfstblaadje ,

U moet een s goed kijken op de verpakking van de 0% vet fruityoughurt . Ik heb er al gezien in de winkel waarbij dus suiker is verwerkt , staat bij de ingredienten .Vele light youghurts en pudding bevat suiker maar geen vet . Vooral de suikers moeten geweerd worden . Ik heb er nu in de aldi gevonden met zoetstof . Maar eigenlijk mag je pas fruit tijdens de stabilisatie periode dus niet in de cruise . Opletten daarmee en echt voor alles lees ik eerst de ingredienten , zitten er suikers in dan laat ik dat staan . Zelfs de mosterd waarmee een dressing wordt gemaakt bevat suiker . Ik heb er nu gevonden in de suikervrije afdeling .
Grtjs Bellechouffe.