Pagina 1 van 1

6e dag Dr.Dukan dieet

Geplaatst: 14 nov 2010, 11:37
door Puis
Hallo beste afvallers,
Ja, ja, de 6de dag alweer van mijn Dr. Dukan dieet. 1 kilo afgevallen. Gisteren met de cruise fase dat ik weer groente mocht eten ben ik bijna een pond weer aangekomen, maar vandaag is weer alleen dierlijke eiwitten dus nu zal ik wel weer afvallen. Mijn laxeerpogingen hebben gelukkig wel resultaat. Bijzonder is dat ik geen snoepaanvallen heb. Sinds ik gestopt ben met roken ( 25mei 2010) had ik steeds van die hunkeringen naar chocola en ijs die ik niet kon weerstaan. Nu gaat het al 6 dagen goed! Ik voel me overal ook weer gelukkig mee en dat had ik eerder vóór dat ik dit dieet begon niet.
Groetjes, Puis

Re: 6e dag Dr.Dukan dieet

Geplaatst: 20 dec 2010, 19:37
door Imke
Ik merk ook dat ik precies bijkom als ik groenten eet, dus nu weeg ik me alleen na een eiwit-dag, bij mij maandag en donderdag.

ik vraag me trouwens af of je "snoepproducten" van een ander eiwitprogramma zoals bv prodimed mag eten zonder "problemen"...

vorige zomer was ik met prodimed (en een hoop centen) 12 kg afgevallen , maar ik heb niet gestabiliseerd en ben ze op 7 maanden allemaal terug bijgekomen, daarom ben ik nu aan Dukan!

greetz
Imke

Re: 6e dag Dr.Dukan dieet

Geplaatst: 04 aug 2011, 09:06
door kde74
U zegt dat u bijkomt als u groenten eet? Hoe maakt u die groenten klaar?
Al geprobeerd om de groenten te stomen?
(zonder ook maar één druppeltje vet)

Bij mij helpt die om te blijven afvallen...

Ben nu 5 dagen bezig (3 dagen aanval, sinds gisteren (dag 4) met groenten, vandaag (dag 5) terug zuiver eiwitten) en deze morgen (op dag 4) was ik reeds 4,2 kg afgevallen! I like it!!! :10:

Bij salade vond ik het altijd moeilijk om die zonder vinaigrette te eten. Nu heb ik een simpele bereiding die dient als dressing: 1 eigeel, koffielepel mosterd, magere yoghurt, paar druppeltjes citroen, wat azijn, pezo en goed mengen. Niet de ideale dressing maar best te pruimen (en ik ben een moeilijk persoon op dat vlak!)

Re: 6e dag Dr.Dukan dieet

Geplaatst: 01 sep 2011, 13:13
door Duiveltje
[quote="kde74"]U zegt dat u bijkomt als u groenten eet? Hoe maakt u die groenten klaar?
Al geprobeerd om de groenten te stomen?
(zonder ook maar één druppeltje vet)
quote]


Bijkomen van groente heeft te maken met de koolhydraten die in de groente zitten. Koolhydraten eten houdt in dat je vocht vast houd. Niet meer en niet minder.

Re: 6e dag Dr.Dukan dieet

Geplaatst: 05 sep 2011, 10:45
door woodruffie
hey allemaal!

Ik ben nu bijna 2 weken bezig met Dukan, en in de aanvalsfase van 6 dagen was ik ongeveer 4 kilo kwijt maar sindsdien niets meer. Moet er dan ook wel bijzeggen dat ik nog niet of heel weinig naar het toilet ben geweest...
Verder had ik nog enkele vraagjes:
mag je die tomatensaus uit de boek eten op een eiwitdag?
ik heb dat dukanbroodje gebakken met cottage cheese, maar ik vind daar nergens een magere versie van, klopt dat?
waar vind je magere cacaopoeder?
wat kan ik doen tegen die constipatie? (tarwezemelen hebben geen effect lol)

thanxx en iedereen veel succes!

Re: 6e dag Dr.Dukan dieet

Geplaatst: 10 okt 2011, 11:28
door kootje1974
hallo allemaal,
ik zou niet meer lijnen maar toch een poging dukan omdat mijn weegschaal 6kilo de verkeerde kant opging na stoppen met roken. en dat binnen een maand en zonder anders te eten. heb vele lijn pogingen gedaan maar ben nu toch 6 kilo kwijt na 2 weken. ben in de cruise fase maar eet wel elke dag groenten. vind het zonder helemaal niets. sta nu stil maar kijk als ik doorzet met groente of het dan ook gaat. ontlasting is wel noppes en heb al een paar bevallingen achter de rug. nu aan de parafini olie en groene poeder, dat helpt wel. hoop goede berichten tegen te komen en ervaringen uit te wisselen.
groetjes kootje