Pagina 1 van 1

afvallen met 1200 calorieën per dag

Geplaatst: 10 apr 2014, 06:38
door Sandy
Ik ben Sandy, 25 jaar en weeg 71 kilo. Ik zou heel graag 10 kilo willen afvallen. Ik wil het Ziekenhuis dieet gaan volgen, ik ben er alleen nog niet zeker van. De resultaten die ik heb gelezen van andere mensen zijn namelijk heel verschillend. Daarom wil ik graag weten of iedereen met dit dieet afvalt? Ook als je rond de 1200 calorieën per dag eet? Groetjes Sandy

Re: afvallen met 1200 calorieën per dag

Geplaatst: 10 apr 2014, 10:45
door Elke2
Sandy,
Ik heb het al gedaan, net voor nieuwjaar, en ik viel toen toch een 3 of 4 kilo af in drie weken, voor mijn lichaam (BMI rond de 25), moet dat niet meer zijn.
als je slechts 10 kilo overgewicht hebt, en dat kunt verliezen in 3 maanden, denk ik dat je al van een groot succes mag spreken.
Ik vind het een makkelijk dieet, niet veel zwoegen in de keuken, beetje saai, maar 5 dagen duurt niet lang, en als het moeilijk wordt, plan je gewoon al je menu voor het weekend. Omdat je het weekend vrij krijgt, is het te combineren met je sociaal leven. Je moet wel niet te intensief aan sport gaan doen, want dat zal je lichaam niet aankunnen.
Ik denk dat je de goede keuze maakt met niet lager te gaan dan 1200 kcal per dag. Je hebt toch minimum dat nodig om je machine draaiende te houden.
Ik ben klein, dus heb ik niet zo'n groot lichaam in stand te houden.
Ik ben sedert gisteren ook al stilletjes gestart, maandag start ik echt, voor een reeks van 3 weken. Doen we samen?