Overzicht Dukan Boeken

Uitleg, vragen stellen en ervaringen uitwisselen over het Dr. Dukan Dieet
Post Reply
User avatar
Dukan

Overzicht Dukan Boeken

Post by Dukan »


Toen Dr. Dukan in 2010 zijn eerste Nederlandstalige boek uitbracht was het de vraag of Nederland en Vlaanderen ook massaal zouden vallen voor de afslank filosofie van de Franse Arts. Al snel bleek dat de boeken als zoete broodjes over de toonbank gingen en de kilo's er af vlogen. Een nieuwe succesformule was geboren.

Na dit eerste boek, waar de basisregels voor het dieet worden uitgelegd volgde al snel een receptenboek en een kookboek. Inmiddels zijn er vijf boeken verschenen van Dr. Pierre Dukan. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Dukan Ervaringen uitwisselen

Heb je vragen over de methode van Dr. Pierre Dukan of ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Bezoek dan het Dukan Blog of het Dukan Forum.

Het Dukan Dieetboek

Beschrijving *

Dukan is een Franse huisarts en meent de ultieme oplossing voor overgewicht gevonden te hebben. Net als verschillende andere dieten hanteert Dukan fasen, vier in zijn geval. In de eerste fase val je snel af, wat motiveert. De laatste fase duurt de rest van je leven en zorgt voor bestendiging van je bereikte gewichtsverlies. Beweging is een essentieel onderdeel van het dieet. In zijn eerste boek beschrijft Dukan nauwkeurig de achtergronden en doelgroepen. Met enkele recepten en weekmenu's evenals een lijst van toegestane voedingsmiddelen.

Image

Bestel het Dukan Basisboek

Dukan Receptenboek

Beschrijving *

Het Receptenboek is het tweede boek van de hand van Pierre Dukan en is een aavulling op het Basis Boek. De recepten uit dit boek zijn bedoeld voor de eerste twee fasen van het dieet, de aanvals- en de cruisefase, waarin alleen zuivere eiwitten en groenten zijn toegestaan. De recepten zijn duidelijk gebaseerd op de Franse keuken. Ze zijn helder en duidelijk beschreven en zijn niet te ingewikkeld.

Image

Bestel het Dukan Receptenboek

Dukan Kookboek

Beschrijving *

Voor het derde boek is duidelijk meer budget uitgetrokken als voor de twee voorgaande boeken. Het Dukan Kookboek is een kleurige en glossy uitgave die de andere twee tamelijk overbodig maakt. Je kan er dus voor kiezen om met dit boek te beginnen en de eerste twee over te slaan. De recepten zijn nieuw en de uitleg is uitgebreid. De kleurige tabellen en overzichten maken het boek plezierig in gebruik.

Image

Bestel het Dukan Kookboek

Het Dukan Dieet op zak

Beschrijving

Een handige aanvulling op het voorgaande boek is het Dukan Zakboek. Met duk boek heb je het Dukan Dieet altijd bij de hand. Tijdens het boodschappen doen, uit eten in een restaurant. Het Dukan Dieet op zak is een handzaam boekje om altijd bij je te hebben. Dr. Pierre Dukan is een Franse arts. Hij boekt wereldwijde successen met het door hem ontwikkelde Dukan Dieet.

Image

Bestel Dukan Dieet op Zak

Dukan Zoete heerlijkheden


Dit recent verschenen boek geeft gehoor aan alle zoetekauwen. Afvallen en genieten van koekjes, taarten, ijs en andere lekkernijen gaat hand in hand met Dukan. Lekker eten én afvallen!

Image

Bestel het boek: Dukan Zoete Heerlijkheden

Dukan Ervaringen uitwisselen


Heb je vragen over de methode van Dr. Pierre Dukan of ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Bezoek dan het Dukan Blog of het Dukan Forum.


* beschrijving bol.com / NBD|Biblion
Post Reply

Return to “Dukan Uitleg en Ervaringen”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest