SanaVitamins van Sanaslank

Hier kun je alles bespreken over alle eiwitrijke en koolhydraatarme dieten zoals Dukan, Sanaslank etc.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
lisettes
SanaVitamins van Sanaslank

Bericht door lisettes » 30 sep 2014, 06:43

SanaHealthProducts, bekend van de merken SanaSlank, Medislank en SuperslankBox, introduceert een nieuw merk: SanaVitamins voedingssupplementen

SanaVitamins is een complete lijn supplementen ter ondersteuning van onze algehele gezondheid en welzijn.

Gedurende ons leven kunnen er altijd situaties zijn waarin het lichaam behoefte heeft aan iets extra’s. Probiotica na een antibioticakuur bijvoorbeeld, ijzer tijdens de menstruatie of een relaxformule als je door een drukke periode moeite hebt om in slaap te komen.

SanaVitamins, voedingssupplementen bied je een breed assortiment aan hoogwaardige supplementen waarmee je jouw lichaam precies geeft waar het behoefte aan heeft.

Suppletie naast gezonde voeding

Een veelgehoorde opmerking: ik eet gezond, dan is suppletie toch niet nodig? Dat is niet altijd het geval, gezonde voeding alleen is in onze huidige Westerse wereld meestal niet voldoende om het lichaam te voorzien in alle behoeften die het heeft. Iedereen staat bloot aan stress waardoor de behoefte hoger wordt, stress door drukte op het werk en met het gezin maar ook een ongezond eetpatroon levert stress op. Daarnaast bevat onze voeding niet meer zoveel vitaminen en mineralen als vroeger. Als je de mogelijke tekorten die dan kunnen ontstaan niet aanvult kun je daar problemen mee krijgen.

Toch slikken weinig mensen extra suppletie. En dat kan nadelig zijn, een tekort aan vitaminen en mineralen merk je namelijk niet direct, en daarin schuilt het gevaar. Je kunt een geruime tijd een tekort hebben aan diverse belangrijke stoffen zonder dat je dit in de gaten hebt. Je merkt het pas als het te laat is en je klachten krijgt.

Een tekort aan B-vitamines kan bijvoorbeeld leiden tot een depressie, verslechterde weerstand, huidaandoeningen, bloedarmoede en vermoeidheid. Een tekort vitamine C kan leiden tot een slechte weerstand en slechte wondgenezing en een tekort aan calcium en vitamine D kan leiden tot botontkalking.

Plaats reactie

Terug naar “Andere Eiwitdiëten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten