Protop Proteïne dieetpakket

Jouw ervaring staat bij ons voorop. Geef hier jouw mening over alles wat met dieet, voeding en gezondheid te maken heeft. Ook als je vragen hebt of advies nodig hebt kun je hier terecht.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
marianne
Protop Proteïne dieetpakket

Bericht door marianne » 25 okt 2013, 23:14

Wij zijn afgelopen zondag gestart met een 9-daags ProTops dieet. Wanneer we hiermee klaar zijn, hoe dan verder om jojo effect tegen te gaan.ProTops is niet meer in de lucht. Ik vrees dat zij failliet zijn Zou je ons kunnen informeren over hoe en wat?

Pro Tops Pakket

Voor 9 dagen proteïneproducten, multivitamines ter ondersteuning én 2 weken begeleiding via email door een professionele E-coach. Deelnemers hebben minimaal 1 x per week contact met een E-coach en ontvangen een persoonlijk afslankplan, afgestemd op een persoonlijk doel en persoonlijke wensen.

Bereik in 4 stappen het gewenste streefgewicht. De stappen bestaan uit het weglaten en toevoegen van voedingsmiddelen zodat er een gezond voedingspatroon ontstaat. Het lichaam neemt van nature vetten, koolhydraten en eiwitten (proteïne) op uit voedsel. Krijgt een mens teveel of te weinig binnen, dan raakt het lichaam van slag en ontstaat er een jojo-effect in afvallen en aankomen of disbalans in de hormoonhuishouding. Een teveel aan koolhydraten kan de lever bijvoorbeeld niet omzetten in glucose en wordt dan opgeslagen in bestaand vetweefsel of er wordt nieuw vetweefsel voor aangemaakt. Het resultaat is vet op vervelende plekken en een te hoge of te lage bloedsuikerspiegel wat een hongergevoel en onnodige behoefte aan suiker veroorzaakt. Met het Protop Proteinedieet leert het lichaam al die opgeslagen vetten als energiebron op te sporen en te verbruiken. Met dit eiwitrijke dieet blijft de verbranding op peil en verdwijnen de kilo's verantwoord. Het bijzondere aan deze deal is dat een E-coach helpt bij het volhouden en doorzetten van het dieet. Alle hoera-momenten en dips kunnen deelnemers met een professional bespreken.

Het proteïnedieet is een veilige en verantwoorde manier om kilo's kwijt te raken door simpelweg koolhydraten en vetten tot een absoluut minimuum te schrappen en eiwitten hun werk te laten doen. Naast proteïnerijke producten bestaat het dieet uit veel groenten en worden er stap voor stap producten aan het dagelijks dieet toegevoegd of weggelaten. Bij diëten en afvallen is het altijd raadzaam om een arts te raadplegen. Meer informatie over de werking van de stofwisseling en het Protop Proteïne dieet is na te lezen op de website.

Dieet op basis van eiwitten
Het lichaam gebruikt opgeslagen vet als energiebron
Afvallen zonder jojo-effect
Behoud en bescherming van je spiermassa
Minstens 1 keer per week begeleiding door E- coach
Bereik in 4 stappen je streefgewicht
Ontwikkel een gezond voedingspatroon

Plaats reactie

Terug naar “Jouw Ervaring”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten