Start met gratis powerstart van weightwatchers

Weight Watchers Forum FlexiPoints en ProPoints™ 2.0
Plaats reactie
Gebruikersavatar
angela klein

Start met gratis powerstart van weightwatchers

Bericht door angela klein » 12 jan 2014, 09:51

Start met gratis weightwatchers powerstart. Na de succesvolle lancering van ‘De nieuwe aanpak’ komt Weight Watchers nu met een nieuwe aanvulling; Power Start. De twee weken durende start en weg naar succesvol en blijvend gewichtsverlies. Door te starten met Power Start leert men de voedingsmiddelen kennen die helpen om makkelijk te beginnen met afvallen – de zogenaamde Power Foods.

klik hier en start gratis met powerstart

In het hart van Amsterdam ligt het bijzondere restaurant Van Rijn. Onder leiding van chefkok Arjen Kappert en zijn team werd er vanmiddag een 3-gangen lunch bestaande uit puur en alleen Power Foods geserveerd. Angela en Berget vertelden hier openhartig over hen ervaringen met Weight Watchers en bovenal Power Start.

Berget is drieënhalve maand geleden begonnen met Weight Watchers en Power Start en vandaag vertelde zij daar voor het eerst over. Zij is nu ruim tien kilo kwijt en voelt zich gezonder en fitter dan ooit. Ze wilt dan ook graag doorgaan om de kilo’s op een verantwoorde manier te verliezen. “Sinds augustus maak ik gebruik van het Weight Watchers programma. Met mijn drukke levensstijl is het niet altijd gemakkelijk om gezonde en gevarieerde voeding te nuttigen. Power Start was voor mij de ideale kennismaking met het Weight Watchers programma. Ik ben inmiddels overgestapt naar het standaard ProPoints programma. Met succes, want inmiddels ben ik tien kilo kwijt en heb ik meer energie dan ooit! Ik knal van de bühne. Ik voel me fit en heb zoveel zin in de komende projecten. Ik sta straks met veel trots in de Ziggo Dome met de Ladies of Soul. Vanaf januari kom ik naar jullie toe met mijn eigen ‘Ready to go’ Clubtour! Door Weight Watchers ben ik more ready than ever!” Aldus een trotse Berget.

“Wij vinden het geweldig dat Berget met Power Start een het reguliere programma van Weight Watchers een gezondere levensstijl heeft aangenomen. Met de start van het nieuwe jaar én de goede voornemens – is het voor iedereen mogelijk om Power Start te volgen en net zoals Berget op een gezonde en gemakkelijke manier gewicht te verliezen!”, aldus Maaike Linssen Brand Marketing Manager Nederland.

Plaats reactie

Terug naar “Weight Watchers Forum 2015”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten