Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

Plaats een reactie


Deze vraag is er om automatische registraties door spambots te voorkomen.
Smilies
!smil1 !smil4 !smil5 :) !smil8 !smil9 !smil11 !smil14 !smil16 !smil19 !smil24 !smil30 !smil31 !smil32 !smil35 !smil45 !smil47 !smil50 !smil58 !smil61 !smil66 !smil67 !smil68 !smil70 !smil72 !smil77 !smil78 !smil81 !smil82 !smil88 !smil89 !smil92 !smil7 !smil44 !smil79
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 18 jun 2019, 17:19

Lieve lezers,

Afgelopen weekend een weekend Maastricht gehad, bij mijn lieve vriendinnetje Tanja,samen met Eefje met de trein er naar toe, en ja hoor, wij kletsen staat er een jongen naast ons, euh weten jullie wel dat een stilte coupe is...slik nee sorry whahaha hebben wij weer..dus halverwege maar één wagonnetje verder gaan zitten.

We hebben genoten in het zuiden, slik van die heerlijke vlaaien kun je echt niet afblijven, heel veel gewandeld , wauw wat woont ze daar mooi, had mijn tong bijna op de teen van mijn schoenen liggen, maar vrolijk doorgaan, iets van 40 min gelopen dacht ik..pff heuvel op en neer..in die warmte,maar ik dacht ,alles voor het goede doel..

Terug weg in de trein...schaam schaam , Eefje zegt ,de conducteur komt er aan , dus ik haar het kaartje geven en ik kijk en denk HUH¿ daar staat op 14 juni OMG heb ik in Maastricht de verkeerder kaartjes doormidden gescheurd !smil79 !smil79 ,okee geef eum aan de knipper...hoop dat hij er in trapt. NIET..hij zegt dit is een verkeerder deze is van afgelopen vrijdag..dus wij vertellen dat we die verscheurd hebben...of ik het nog op de telefoon had, ga zoeken, gelukkig nog in de prullenbak pfff...volgende x houd ik ze allemaal tot we weer thuis zijn pff..

Ik vind het wel lekker met de trein ,lekker relax en geen file...

Maandag ochtend op de weegschaal Oeioei 2 kilo er bij...maar dagje normaal bijna die twee weer kwijt, probeer beetje zonder koolhydraten te eten of zo weinig mogelijk..gaat goed en de rest vd dag water met munt drinken en natuurlijk mijn koffie ( die nu bijna koud is geworden.)

Heb zin in iets, maar ik heb niks ,dus dan maar koffie en wat water, had geen zin om naar de winkel te gaan, morgen maar weer..
Ach ik heb wel wat appels genoeg ,zelfs daar heb ik geen zin in, of er ligt nog een reep pure chocolade , ook geen zin in..

CHIPS,CHOCLADE EN OF IJS EN DROP

Een hele tijd al niet gehad, onee ik mag niet jokken, laatst nog ijsje gehad, maar ik bedoelde, dit had ik altijd thuis , in de weekenden haalde ik altijd bakken ijs en nu is dat noten of stukje kaas,

Whahaha ik krijg op mijn iPad berichtjes binnen van Tanja , dat ze honger heeft, dus ik al zeggen blokje rond > had ze nog honger, tanden poetsen > gaat ze zo proberen, , water drinken> haar honger blijft !smil88 misschien nog een flesje water leeg drinken haha

Of ...

ER GEWOON NIET AAN TOE GEVEN...VECHT VOOR JE DOEL...net als ikke ...hihi..

WATER DRINKEN

paar weken geleden vond ik het vreselijk, waarom zou ik water drinken? Maar tis toch wel goed, voor de doorspoeling van je lichaam de afvalstoffen die je lichaam weer verlaten, ik drink water tot ongeveer zes uur, dan savonds als drankje .

Ik drink bijna de hele dag water met munt, citroen , of komkommer, heerlijk en dan lekker koud uit de koelkast..ga het maar eens proberen, tis even wennen en straks wil je niks anders meer...

GROMMEN
mijn maag is aan het grommen, maakt rare geluiden, dit is geen honger hoor, maar het is aan het werk van binnen om alles schoon te maken en te verwerken..

ONLINE

TJA IK HEB DAN WEL ONLINE BIJGEKOCHT VOOR EEN PRIKKIE, maar ik houd me er niet zo aan...ik wil het zelf proberen of het zonder hulp kan, kijk nog wel wat ik savonds eet en pas het een beetje aan en tot nu gaat het goed!..wil in sept na de vakantie alle weken opnieuw doen en dan allemaal achter elkaar..volgens mijnheer ik dan tot febr weken, das makkie en ik krijg wekelijks nog inspiratie en tips van Sonja..en die bewaak ook allemaal in mijn iBooks.

Zo genoeg voor vandaag ,ga kopje koffie pakken..

Geniet van vandaag
63606D7E-E542-4BF0-8616-8EB54BB8E0B6.jpeg
63606D7E-E542-4BF0-8616-8EB54BB8E0B6.jpeg (37.31 KiB) 17 keer bekeken
Liefs,
Alice !smil81

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 11 jun 2019, 10:51

Goedemorgen lieve lezers,

Nou ja de morgen is alweer bijna om, had het ook best druk, treinkaartjes uit printen, want we (Eefje en ik) gaan naar Tanja weekendje logeren, zin in..jaja ik ga keuzes maken :)

Och iemand vd facebookgroep stuurde me een berichtje zij was net terug vd Noorse fjorden,dat plaatje met die grote boot prachtig, !smil79 wanneer ik ging...nou dat duurd nog wel even, denk ...HOOP ..volgend jaar..

Dit jaar gaan we in Holland logeren, Brugge en Parijs , dit komt ook omdat we ergens dit jaar gaan verhuizen naar een plek wat ik nog niet weet, haha we hebben tot nu toe nog niks, gisteren bij huizen wezen kijken, mooie huizen, alleen te dicht bij een auto weg ,heb je nog geen rust, afijn we hebben nog wel even de tijd,jullie horen het wel tegen die tijd.

Ik ben nu half bezig met online !smil79 haha wat is dat nou weer...vraag je je af..ookal heb ik wat gewijzigd ,af en toe moet je wel wat veranderen, ik dacht doe mijn smeerkaas er op...wat dacht je...zaten er blauwe stipjes op..das vast niet goed ,spullen wat ik niet veel gebruik, komen er niet meer in, want dan kan ik het weer weg gooien, dat is jammer toch? Vind het ook wel fijn dat ik even kan kijken wat ik ga eten.

DAT KAN JE TOCH OOK DOEN...UIT DE BOEKEN VAN SONJA?

Ja dat kan, ja eigenlijk wel..maar die 8 weken was een koopje en..en? Kan straks in sept bv alle weken achter elkaar doen, alles staat in mijn iBook

DUS IN SEPT HEB JE NOG NIET JE STREEFGEWICHT?

Euh ...denk het nog niet...zou dat kunnen? Ik doe er alles aan om in iedergeval onder de 90 te komen, maar dat is nog 5 kilo en 9 ons van me vandaan...eerst die 8nons weg poetsen..ooooch kon dat maar...

Ga jullie nu verlaten, wassen ,strijken en boodschappen halen...en relaxen ,maar nu eerst een bakje koffie
AAE92D45-0391-485F-A8C5-0938F4DE29DE.gif
AAE92D45-0391-485F-A8C5-0938F4DE29DE.gif (4.5 KiB) 199 keer bekeken
Tot de volgende ronde,
Liefs,
Alice !smil81

YES!! IK ZIE EEN 5

door Alice » 07 jun 2019, 09:45

Lieve lezers,

YES YES YES!!!
8873B542-6513-495A-8229-D94DBC193DE2.jpeg

Eindelijk na al die maanden zie ik een 5 achter de 9 staan..nu streef ik na een 4 erachter ..

En nu moet ik niet opgeven en het verslonsen met feestjes of zo ,dusTanja...volgend weekend let ik toch een beetje op..haha (gezellig samen met Eefje logeren) !

Ga nu goed op letten, dat deed ik al wel..veel water drinken, och zal het door die NIET LEKKER VINDEN BLEEKSELDERIJ liggen? Die had ik samen met paar schijfjes komkommer in een water fles gedaan, was niet zo heel erg lekker, maar ze zeiden dat het goed was...en ik probeer alles uit natuurlijk. Dus maar weer bleekselderij kopen en dozijn komkommers !smil79 (want die zijn zo ook lekker...vooral als ze uit de koeling komen.

Nu er van door, boodschappen...vanmiddag als chauffeur terug rijden ( manlief zit dan onder verdoving ) vanwege de flapoperatie ( tandvlees. )..o en de hele weekend alleen smoothie gaat het niet worden, zacht voedsel mocht hij ook, dus zoete aardappel met wortels zie wel wat ik kook..

Fijn wekend en geniet vandaag extra van de zo`n..

Liefs,
Alice !smil81

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 06 jun 2019, 15:39

Lieve lezers,

Oei oei !smil30 ben helemaal niet meer geweest zie ik...andere dingen aan mijn hoofd, geen zin...om verhaal te typen..
Misschien ook omdat ik niks te melden had. Haha

Maar gaat hier nog steeds goed hoor, alhoewel ik de weegschaal soms wel een schop onder zijn kont kan geven..

Afgelopen zondag in totaal 25 km gefietst, even naar een housewarming van onze neef, prachtig huis en tuin en ik voelde me bleeh..

Hoe dan?

Het was snikheet..en wij op de fiets , Rein zei...is ongeveer drie kwartier fietsen...man o man moesten twee x stoppen even water drinken de laatste stop voelde ik me al niet lekker...mijn ademhaling pff allemaal conditie ( dus ook maar eens vaker op de fiets ) aangekomen aan de water, hadden ze een heerlijk watertank ,fris en koud.

Steeds weer een slokje ,later op de dag ging het wat beter en nam een stukje kaas..broodje beenham als afsluiter en wat sinaasappelsap ..terug weg moesten we 1 x stoppen, thuis ...languit op de bank met waterfles naast me, was kapot...geen puf om die vreselijk bromvlieg te meppen..

En de volgende dag ik weer op de fiets, want had geen puf om naar mijn ouders te lopen...

En wat dacht je? Ik op skaaltje nog staan, met die geweldige fietstocht zal ik wel afgevallen zijn..pff vier ons erbij...maar afijn gelukkig nog niet mijn weegdag die is morgen.

!smil79 ik heb weer een paar weken online bij geboekt, boek ging eerste week goed tweede week ik al uit.( ik kon niet kiezen haha) dus online wel, nu wacht ik op mijn nieuwe weekmenuutjes en begin maandag wel..

Ik stop eerst met mijn eetdagboek en pak het op als ik weer in mijn up verder ga ..

Kom morgen wel verder bij kletsen..
5E70F8FC-6546-484B-B418-410BC3D1BF4B.jpeg
Liefs,
Alice

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 30 mei 2019, 22:46

Lieve lezers,

35 x zwaaien met mijn Bell .., ik denk dat ik nu even een paar dagen hetzelfde doe...al programmaatjes gedownload ,voor training, begin ik maandag wel mee! Eerst nog kijken wat het inhoud, moet niet te heftig worden ,dat ik de rest vd week niks meer kan,

Volgend weekend heeft rein een flapoperatie en dan mag hij geen hete dranken en ook geen warm eten, ,lauw en moet allemaal slap zijn, dus?
... dus toen dacht ik het volgende ..om smoothies te maken, voor drie dagen lang en ik doe dan met hem mee! (Ojee waar ben ik aan begonnen..) om hem te steunen..

Hé hé morgen word het eindelijk beter weer en zondag kan het hier ook aardig warm worden als ik de berichten ,mag geloven !smil79

Ga er weer van tussen, is al beetje laat

Alvast een fijn warm weekend!
BC3C34DF-14D0-47C5-96A9-22834BF4C16A.jpeg
BC3C34DF-14D0-47C5-96A9-22834BF4C16A.jpeg (58.76 KiB) 479 keer bekeken
Liefs,
Alice

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 29 mei 2019, 20:58

Lieve lezers,

Waar zal ik eens beginnen...ik dwaal al weer vh boek af...nét of ik teveel uit boekjes heb gedaan en of menuutjes, maar ...NEEE! Tuurlijk ga ik nog wel door met afvallen, hohi zo snel kom je niet van me af...laten we het zo zeggen...een beetje van Sonja en een beetje van Alice. Want echt waar er staan heerlijke recepten in haar boeken.

Ik had het vorige boek ook al onder de loep genomen en dacht dat wil ik eten...o nee ben met summerproof bezig...dus HUpsakee. ,ik gooi het roer om.

Wat ga je doen dan?

Ga me toch beetje meer storten op de groenten en fruit...zoals Kiona beschreef in de mail..want ookal dacht ik, dat het niks zou worden zonder koolhydraten ( of bijna) vind ik het nog steeds een uitdaging om gerechten te vinden zonder en die dan ook nog lekker smaken..

Wist je...

...als je goed afvalt...een keertje uit je bol kangaan, zo als ik ,afgelopen zondag, 30 jaar getrouwd en we zijn heerlijk taps gaan eten, gewoon mijn stokbroden gehad...én toch als je dan besteld...kijk je toch of het gezond is ...oké alleen het brood dan niet ..maar heb toch veel vis en vlees en groenten gehad..

En was je aangekomen?

Ja ...8 ons ( was ik afgelopen maandag 96.8 ) dus dubbel er hard aan werken...of het gaat lukken zien we vrijdag weer...

///sporten///
2C0F9E5C-9C2A-403D-8BB8-4C77526684C2.jpeg
2C0F9E5C-9C2A-403D-8BB8-4C77526684C2.jpeg (36.24 KiB) 497 keer bekeken
Mijn kettlebel weer gepakt, stof er af blazen haha ..

Een soort squats maken met de Bell zwaaien naar beneden en omhoog , deeerste dag 25 x daarbij deed ik het per arm 5x , heel raar linker arm kreeg ik eerst de Bell niet omhoog, zo gek...maar ik dacht kom op Alice je kunt dit..had ik gezegd morgen (vandaag ) 6 te doen.

Dus ik dacht...begin met mijn linke arm, wat dacht je? Kreeg de arm niet eens omhoog, ( wat is dit nu weer )dus nog es proberen, pff 4 x met heeel veeeel moeite, rechts gewoon 5.

Het zwaaien (zo noem ik het maar ) 30 x ..tjee ik was buiten adem , haha was me daar aan het hijgen..conditie top hoor..morgen 35 x en die armen laat ik maar even achter wege !smil79

Ik zal hiernaast mijn dagboek weer verder invullen en af en toe een foto er neer zetten..
59449ABA-71C2-47F6-86E7-843936D30B6F.jpeg
Tot morgen en veel liefs,
Alice

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 24 mei 2019, 08:57

Lieve lezers,

De uitdaging is gelukt...vond het wel heel moeilijk..mijn gedachten vroegen zich steeds af ,waarom ik niet vroeg of ik op de schaal ging staan..én resultaat na vier dagen SUMMERPROOF is geweldig! Dikke 9 ons er al af ...nee ik houd vrijdag als weegdag...weer een week niet op het schaaltje ...oei oei straks raak ik er nog aan gewend aan !smil79
B522D4B9-4E81-4520-B3ED-858ED59D2FE2.jpeg
Het is echt wel beter om dit te doen, weten jullie waarom?

Als je elke dag weegt dan heb je wel eens een dag dat je zwaarder bent...en dan denk je...heb ik daar zo hard voor getraind..ik eet vanavond een zak chips,volgende ochtend ga je er weer op staan en denkt ...onee dit gaat de verkeerde kant op...dus? Lieve mensen 1 x per week,ik weet dit is moeilijk..want dat vond ik ook super moeilijk. Of bouw af...midden in de week een x wegen..
Tis ook wel heel spannend ,zoals vanmorgen...durfde bijna niet te kijken..pff viel gelukkig allemaal erg mee!

Nog 6 kilo en 1 ons te gaan > dan ben ik 89.9 en daarna nog 4.9 kilo voor doel 2 > 85 CRUISE en dan wil ik ook nog doel 3 behalen >79.9 dit getal wil ik al 14 jaar behalen..

En nu zie je wel weer dat het met Sonja Bakker kan...en een beetje van je zelf

Ik ga blij het weekend in..

Tot maandag of ergens in die week.
Liefs,
Alice !smil81

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 23 mei 2019, 20:25

Lieve lezers,

Had ik jullie al verteld dat ik met een uitdaging bezig ben en morgen mag ik dan eindelijk op,het skaaltje , dan ben ik alweer vijf dagen uit summerproof bezig en ben dus dubbel nieuwsgierig wat mijn skaaltje morgen aan geeft...zal wel minder dan een kilo zijn ,want eigenlijk moet ik door tot de maandag , doe ik ook wel. Alleen ik houd vrijdag natuurlijk mijn weegdag enen ik denk na zondag dat ik er maandag niet op ga staan !

WAT ZAL MIJN SKAALTJE MORGEN TEGEN MIJ ZEGGEN?

OMG BEN ZO NIEUWSGIERIG. DAT IK VANAVOND EEN UUR EERDER GA SLAPEN...MAAR DAN KAN IK NATUURLIJK NIET SLAPEN !smil79

Leven jullie met mij mee? Of denken jullie...we willen alleen weten of je afvalt met Sonja ...

Ookal is het maar 300 gram. Ik heb zo lekker gegeten , vanavond hadden we een bord vol groenten,zo vol...en vanavond heb ik streng, maar goed ook, zit hartstikke vol, zo nog lekker bakje koffie en bankhangen...heerlijk..

Nou tot morgen maar weer...
EA786A1B-AFCD-4E7F-AB17-5A85A7CB3608.jpeg
EA786A1B-AFCD-4E7F-AB17-5A85A7CB3608.jpeg (37.31 KiB) 941 keer bekeken
!smil79
Liefs,
Alice !smil81

zoete aardappel...doe je daar suiker over?

door Alice » 21 mei 2019, 19:14

Lieve lezers,

!smil79 mijn man in de bocht...

Hij geniet van zijn zoete aardappel, (gebakken in olijfolie) en dan vraagt hij...doe je er dan suiker over ,dat het zoet word, ik kijk hem aan en moet lachen haha ...nee jó die aardappel is al zoet van zichzelf, o..oké, maar dit is wel heel erg lekker hoor, i know , ja Sonja weet wel wat lekker is !smil79

Heb me met die zoete aardappel wel mooi in de vingers gesneden..

En och had ik vandaag weer wat raars haha , ik had voor de lunch alles op,het aanrecht staan ( niet wetend dat ik perongeluk de blz vh boek had om geslagen, ) dus ik kijk in het boek...huh? Wat raar,ik dacht toch dat ik wat anders at deze middag, dus alles weer terug en opnieuw bij de lunch kijken... !smil88 !smil88 OEPS DIT IS VOOR DE MAN...o ooo dus ik had het wel goed, haha alles weer uit de koeling gehaald, muts die ik ook ben...een man mag totaal wat anders, nou daar ga ik niet opletten, hij eet gewoon mee als vrouw !smil79 heb nog geen klachten gehoord..

Er nu voetbal op...bleeh ,dus ik typ hier maar even..

Morgenvroeg ga ik eerst eten en dan pas drink ik mijn water op, moest nog met mijn pannenkoekjes beginnen,maar was zo zat..,dus dacht dat gaan we anders doen...

Geniet nu van mijn kruidenthee..

Vandaag niet zover gewandeld,maar thuis de was gedaan e.d ik wil zonnnnn

Zie jullie de volgende x weer en anders ziet ik hier naast bij dieetdagboekje !smil35
02908EAF-901E-447C-BDF5-5B5E5CD1462A.jpeg
Liefs,
Alice !smil81

Aangenaam Joep

door Alice » 20 mei 2019, 16:17

Lieve lezers,

Nu ik weet hoe ik foto`s kleiner kan maken, zal ik jullie nu voorstellen aan Joep..

Joep gemaakt met fruit...
E602E23D-12D2-4D89-B04F-E6F08C15A68B.jpeg
En? Vinden jullie hem niet

Het gaatgoed hoor met summerproof, whahaha ik weer...had ik een bak cesar salade , ik ander bakje pakken, op de weegschaal, ( mocht 250 gram , och blond hoor !smil79 ), dus ik de sla er in en dacht ,dat reikt niet eens..( had de helft er in gedaan ) dus ik weer in het boek kijken hm 250 gram, okee! Hoe veel zit er dan in zo`n bak? !smil88 250 gram ... :)

Heb pas om twee uur geluncht en nu mag ik als tussendoortjes EEN HELE ZAK MET WORTELTJES ,man o man zit nog hartstikke vol...misschien over een uurtje

See you later

SUMMERPROOF

door Alice » 20 mei 2019, 11:18

Lieve lezers,
CDB19627-750C-4AD1-A48B-5B46BF0A23A6.jpeg
Vandaag begonnen met summerproof...en het begon gelijk al goed!

Gisterenavond had ik mijn boekenstandaard weer opgezocht, het prachtige boek er op gezet en al gebladerd naar de menuweek.

Vanochtend nog een beetje slaperig richting keuken, wil mijn bakje pakken uit de kast ,ik heb het vast en tegelijk rollen er allemaal chocoeitjes uit, (vergeten ..haha die had mijnnman er in gelegd) nee ik heb geen ei gehad.. ik weet nog dat er een echte bult op zat , afijn ik moest dus eerst eitjes rapen, lagen mooi door de keuken verspreid.

Mm Griekse yoghurt 0% vet..(al die andere keren had ik nog met vet en ik dacht nu doe ik het precies hetzelfde ) muesli er in (oei veel minder wat ik gewend was ( weet je nog 3 schepjes ) en aardbeien (heb ze geprakt (ik als zoetekauw en dit x ook geen honing of kaneel erbij ) nou was wel lekker ,haha moet wennen mijne=der zoet.

Mag zo een appeltje en ik moet weer naar het bloempotje watertje geven !smil79

Vanmiddag ME echt uitproberen, elke x was ik in de winkel haha ,dus eerst rond erom heen en dan naar de winkel..mijn fit van Google zegt dat ik mijn 25 min naar 35 kan verzetten, doel is dat...oké gedaan!

Had vh weekend ineens pijn in mijn scheenbenen en zere voeten ,aan de zijkant binnenkant , tja hoe leg je dat uit ,met die uitsteeksels haha afijn die doen ook ineens zeer...( dacht even aan Jet in de online groep, zij was afgevallen ,bij de voeten ,had een kleinere maat van schoenen, ) ojee zou dat het zijn, dat ik er geen vet meer op heb zitten? Maanden geen last gehad...zucht , straks maar even zoeken bij meneer Google of je daar nog wat aan kan doen, stomme voeten ook!

Kom vanavond wel even verder babbelen, hoe de dag gegaan is...deze dag...moet nu echt naar het bloempotje toe !smil79
AD3E08BD-AF7C-4590-BD92-6D803F4C05C9.jpeg
Fijne dag en liefs,
Alice !smil81

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 17 mei 2019, 20:13

Lieve lezers,

Zucht...heb het geprobeerd om er een foto op te zetten, verkleint, gescrapt en dat weer verkleind, maar het doet het gewoon niet! Haha dan ( als je foto`s wilt zien, allemaal lid worden van Sonja Bakker online !smil79 )daar zie je wel enkele foto`s van mij staan, ook met Joep, scrol straks nog even terug of ik kijk in mijn andere topic (waar ik wel een foto kon plaatsen ) hoe ik dat gedaan heb, was zo gemakkelijk toen..nu> hopeloos..

Dan maar zonder foto , beeld je dan maar in wat ik dagelijks eet

O...zo nog even mijn gewicht invullen..

Erg had helemaal geen koekjes in huis voor de taxeur bij de koffie, ik heb helemaal nooit geen koekjes meer, toch maar iets halen voor de visite , koekjes die ik niet lekker vind ( hm zijn die er wel !smil79 )

WEEKEND
De meesten vinden het weekend zwaar...maandag tot donderdag kun je het goed volhouden met afvallen, já dat klopt ,daar had ik ook altijd last van ....en of als je alleen zit,(zoals ik nu rein aan de tennis)maar dit x gaat het super, als ik ergens trek in krijg ,drink ik water , lekker vol gevoel heb ik dan of...je eet meer , ons diner bestond uit groenten en kip ( hiernaast te lezen ,deurtje verder.) was zo lekker dus de restjes ook maar verdeeld..zit vol en taal nergens na...já een bakje koffie zo.

Probeer zoveel mogelijk rauwkost te eten ( net als ik haha ) of water drinken, houd vol...denk aan je nieuwe lijf ( man o man ik denk de hele dag er aan) maar euh ik kan nog niet geloven dat ik over twee maand in een bikini kan..ja zou er in kunnen met een zwembandje over mijn broekje haha dat staat mooi.

A.s maandag begin ik dus met 6 weken SUMMERPROOF ik ga het zo goed mogelijk volgen en ik WIL OOK VOOR DIE - 6 KILO...maar het zal bij mij wel weer op - 3 kilo vallen !smil82 :)

Ik wens jullie alvast een goed weekend en probeer niet te snaaien..
1E93CFFE-B482-47C5-B85E-5B6C4ED8F687.jpeg
1E93CFFE-B482-47C5-B85E-5B6C4ED8F687.jpeg (20.75 KiB) 1621 keer bekeken
Liefs,
Alice !smil50

summerproof

door Alice » 16 mei 2019, 22:16

Lieve lezers,

Hé nu zit ik meer in mijn dagboek te babbelen dan hier..dus kom ik even voor bij...hoe het hier gaat !smil79

Ik ben eerlijk gezegd de rauwkost een beetje zat en krijg trek in andere dingen , nee! Heb niks genomen hoor, maar die geuren vandaag in de stad, een man zat heerlijk van zijn patatje te eten en dan loop ik langs een eet tentje ,met heerlijke geuren die door de kieren van de deuren komen, mannn..heerlijk.

Zit nu te bedenken dat ik erg weinig koolhydraten eet, ja en de bloemen gaan zelfs nog goed...pff als die er niet zijn gaat het niet goed, zoals ik dat altijd had met die maaltijd shakes...weet je nog? Liep alles vast en zat ik dagen op het bloempotje.

Maar? Dat nieuwe boek van Sonja kijkt steeds naar mij en op internet komen wel hele lekkere gerechten langs mijn neus, dus? A.s maandag ga ik zes weken in zee met het boek en ben erg benieuwd of ik ook 6 kilo zal afvallen in zes weken...(hm mag ik wel alles aanhouden, dus niet smokkelen , nou ik ga in ieder geval mijn best doen en jullie kogen mee lezen,of mij dat goed afgaat..

!smil79 ik moest vandaag wel even lachen , had een appje op mobiel ,iets met wandelen..het heet > ME , dus ik dat aan zetten,muziekje op de achtergrond ..
De eerste dag een Workout van 27 min..helaas spreekt ze Engels ,kan wel wat verstaan,maar begrijp niet alles...toen ze sprak over snel lopen ,deed ik dat en uitwandelen ,daarna wat sneller, maar ik stond op dat moment in de rij voor de kassa te wachten bij de Hema hahaha, ik stond buiten en het was alweer klaar !smil79 gein, morgen eerst maar flink stappen en dan boodschapjes doen.

O ja ik ga eens kijken of ik nog foto`s hier op kan zetten...maar denk dat ik ze eerst allemaal moet bewerken, deze site is Oude bes ...of het doet alleen bij mij niet ...haha ga wel even kijken, kun je zien wat ik de hele week gegeten heb...morgen maar even freubelen, kunnen jullie ook kennis maken met Joep !
BD5723C9-F06E-4E42-B5FF-100E86DF3925.jpeg
BD5723C9-F06E-4E42-B5FF-100E86DF3925.jpeg (20.04 KiB) 1710 keer bekeken
Liefs,
Alice

Re: Gewicht verliezen doe je niet in 1.2.3

door Alice » 13 mei 2019, 18:07

Lieve lezers,

Nou Moederdag was wel een smakelijke dag met de kwarktaarten , moet kunnen toch? Vandaag weer alles op gepakt.

FASE

!smil79 een tijdje geleden had ik over de nieuwe fase die er aan kwam, nou dat heeft niks met afvallen te maken, of misschien ook wel, maar mijnnnieuwe fase is...> voor 2 dec 2019 mogen we ons appartement verlaten, we hebben het geprobeerd ,na dat we uit een groot huis kwamen met tuin, naar alles gelijks vloers en klein balkon ( okee je kunt er met zijn vieren wel zitten, maar ik kon nooit zeggen ik schuif mijn stoel wat verder ,om achter in de tuin te zitten...tja mis een tuin..

Met een bungalow of iets kleiner huis met een tuin, pak ik ook weer vaker de fiets, nu bijna niet. De helling is te steil , allereerste x vloog ik met mijn fiets naar beneden, hand geschaafd ,zere knie ,heel leuk !smil82 kan wel alles hier lopend af ,dat is ook wel fijn.
Afijn we zijn nog zoekende ,dus heel spannend , waar ik mijn verjaardag zal vieren

Ik denk dat ik na deze week maar eens met Sonja haar nieuwe boek ga beginnen, nu bedenk ik zelf steeds en ik vind het toch altijd gemakkelijke als het op papier staat

Oei moet allang koken
55098DE5-09C8-4956-AFBA-3023BCBECF59.jpeg
Daaaag,
Alice !smil81

jabberdabberdo

door Alice » 10 mei 2019, 10:51

Lieve lezers,

Och ik had jullie mee willen laten genieten van mijn filmpje, maar het wil hier niet ! !smil82 , tja dan maar op Facebook kijken ( met vetvrij sta ik meestal wel openbaar).

Nou heb wel vier x op het skaaltje gestaan en ik dacht kan gewoon niet, haha dus wel!
MIJN MOTIVATIE IS WEER HELEMAAL TERUG

Haha weet je wat mijn man zei? Niet te mager worden hoor? Anders moeten we nog op de cruise !smil79 (dat zei hij met een lach) ik ga nog een weekje zo op de oude voet door...
Vandaag gaan we iets met koolhydraten eten, eum denk wraps gevuld en morgen spaghettie van courgette (zo lekker ) en ...de rest kunnen jullie bekijken in mijn dagboek. Die ik vanavond even zal bezoeken!

Sorry kort verhaal moet weer naar de bloempot..

Grgr had leuke foto ,maar die wil ook niet..

Fijne dag en veel liefs,
Alice

Omhoog