Dukan Aanvalsfase Recept Asiatische Kippesoep

Plaats een reactie


Deze vraag is er om automatische registraties door spambots te voorkomen.
Smilies
!smil1 !smil4 !smil5 :) !smil8 !smil9 !smil11 !smil14 !smil16 !smil19 !smil24 !smil30 !smil31 !smil32 !smil35 !smil45 !smil47 !smil50 !smil58 !smil61 !smil66 !smil67 !smil68 !smil70 !smil72 !smil77 !smil78 !smil81 !smil82 !smil88 !smil89 !smil92 !smil7 !smil44 !smil79
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Dukan Aanvalsfase Recept Asiatische Kippesoep

Re: Dukan Aanvalsfase Recept Asiatische Kippesoep

door datadwerg » 31 mei 2013, 14:18

Heb ik het nou verkeerd begrepen. Citroen mag gebruikt worden als smaakmaker in fase 1 en 2. Een halve citroen is dan toch te veel.

Re: Dukan Aanvalsfase Recept Asiatische Kippesoep

door Sanne » 18 jan 2011, 16:30

Scherp opgemerkt bosvrouwtje! Dit is inderdaad een recept voor de cruisefase van Dukan.

Bedankt!

Natas

Re: Dukan Aanvalsfase Recept Asiatische Kippesoep

door Bosvrouwtje » 18 jan 2011, 16:10

Dit is geen recept voor de aanvalsfase, er zitten sperciebonen in. Maar als ik in fase 2 ben beland ga ik het zeer zeker proberen.

Re: Dukan Aanvalsfase Recept Asiatische Kippesoep

door Flame64 » 01 dec 2010, 15:04

Klinkt superlekker! Ga ik een keer maken als ik een groentedag heb. Thanks :8:

Dukan Aanvalsfase Recept Asiatische Kippesoep

door Pam » 25 nov 2010, 11:22

Was ik weer, hier een receptje voor de aanvalsfase, het is een lekkere maaltijdsoep voor 4 personen. Binnen een half uurtje staat het op tafel.

Dit heb je nodig:
1 stengel sereh (citroengras)
½ liter kippenbouillon, van tablet
sap van 2 limoenen
1 teentje knoflook, gesnipperd
1 groene paprika, in blokjes
1 groene peper, zonder zaadjes in reepjes
300 g kipfilet, in reepjes
400 g sperziebonen, in stukjes van 3 cm
1 ui, gesnipperd
zout en peper

En zo maak je het klaar:

Kook de boontjes ca. 4 min. en giet ze af. Bak de ui, knoflook, peper en kipfilet ca. 5 minuten. Voeg de sereh en bouillon toe. Breng geheel aan de kook. Roer het limoensap, de paprika en de sperziebonen door de bouillon en kook alles tot de sperziebonen beetgaar zijn. Breng op smaak met zout en peper.

Eet smakelijk!

Pam

Omhoog