Phenq Review en Ervaringen

Phenq Afslankpillen Review

Overgewicht is 1 van de meest voorkomende gezondheidsproblemen van de moderne wereld. Het beïnvloedt je fysieke gezondheid alsook de psychische welzijn. De markt voor dieetsupplementen is daarom zo een snel groeiende branche. Iedere dag komen er meer dieetmiddelen op de markt, allemaal met dezelfde beloftes. Veel van deze middelen zijn de moeite (en het geld) gewoon niet waard. Hoe kies je de juiste aanpak en ondersteunende afslankmiddelen? Dat is de belangrijke vraag.

Dit alles ging door mijn hoofd toen ik Phenq tegenkwam. Is dit weer een waardeloze afslanksupplement uit een zee van velen? Laten we dat onder de loep nemen.

Phenq Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phenq zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phenq graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Phenq is een afslanksupplement met een krachtige werking. Het is 1 van de nieuwere dieetartikelen op de markt. Met Phenq pak je gewichtsafname aan op meerdere fronten. Door de unieke samenstelling zal het niet alleen de stofwisseling verhogen, maar ook de eetlust afremmen. Zo eet je dus minder calorieën terwijl je lichaam ook sneller vetten verbrand.

Voor wie is Phenq geschikt?

Phenq is niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast mogen personen die jonger zijn dan 18 jaar dit product niet innemen. Gebruik je andere geneesmiddelen, dan is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen voor je met Phenq aan de slag gaat.

Is Phenq effectief?

Phenq neem je twee keer per dag in. 1 keer tijdens het ontbijt en daarna weer tijdens de lunch. De aanbevolen dosering mag je niet overschrijden.

Phenq zet je eigen lichaam aan om efficiënter vetten te verbranden. De overtollige calorieën die we consumeren worden sneller verbrand. Door de versnelde stofwisseling komt er ook meer energie vrij. Deze boost aan energie kun je gebruiken om meer te bewegen of sporten.

Anderzijds remt Phenq het hongergevoel. De kans dat je teveel calorieën zal eten is zo aanzienlijk kleiner. Gewichtsverlies gaat veel eenvoudiger op zo een manier. Je eet dan de normale drie hoofdmaaltijden en hebt minder behoefte aan dikmakende tussendoortjes.

Wat Phenq uiteindelijk zo effectief maakt is het geheime ingrediënt: een lacys reset. In deze formule zitten er alfa-liponzuur en cysteïne. Het zijn relatief nieuwe stoffen, maar uit de eerste onderzoeken is gebleken dat ze gewichtsafname bevorderen.

Hiernaast bevat Phenq ook Capsimax poeder. Dit is een unieke mix van capsicum extract, zwarte peper en vitamine B3. Capsimax versnelt de stofwisseling.

α-LACYS RESET

Ontwikkeld met behulp van geavanceerde wetenschap en onderzoek, versnelt de geregistreerde handelsmerkformule α-Lacys Reset® je stofwisseling en verhoogt het de thermogenese van je lichaam, zodat je snel vet verbrandt en zo je droomlichaam snel werkelijkheid wordt.

Je stofwisseling is de snelheid waarmee je lichaam natuurlijk calorieën verbrandt. Versnel je stofwisseling en je zult meer calorieën verbranden. α-Lacys Reset® versnelt je stofwisseling, waardoor je nog meer calorieën verbrandt en snel vet verliest.

Er is nog meer. Een snellere stofwisseling betekent ook een toename van de thermogenese. Dit is de warmteproductie van je lichaam. Om warmte te genereren, verbrandt je lichaam calorieën. Door het verhogen van de natuurlijke thermostaat van je lichaam, verhoogt α-Lacys Reset® de hoeveelheid calorieën die je verbrandt nog meer waardoor vetreserves wegsmelten.

Ingrediënten Phenq

Phenq bestaat uit een viertal unieke ingrediënten.

CAPSIMAX POEDER

Een mix van capsicum, piperine, cafeïne en niacine (vitamine B3), zorgen voor de vet verbrandende kracht van het Capsimax poeder. Zowel de capsicumplanten als de piperine (ook wel bekend als zwarte peper) hebben sterke thermogene eigenschappen die je lichaam kunnen helpen af te slanken door het verhogen van de lichaamswarmte. Door het verhogen van de thermogenese, zorgen deze twee ingrediënten ervoor dat je meer vet verbrandt. Het is ook bewezen dat piperine zelfs de mogelijkheid heeft om de vorming van nieuwe vetcellen te stoppen.

Meerdere studies hebben de gewichtsverlies voordelen van capsisum aangetoond en bevindingen suggereren dat deze natuurlijke stof een ‘klinisch significante mate van gewichtsverlies’ kan produceren. 1

CHROMIUM PICOLINATE

Een essentieel natuurlijk mineraat dat gevonden wordt in vlees, groenten en granen. Chromium helpt om je suiker en koolhydraten-verlangens onder controle te houden door je lichaam te helpen met het beheren van je bloedsuikerniveau. Wanneer je voedsel eet wat suiker bevat, zoals koolhydraten, dat wordt het suiker opgenomen om je bloed en afgevoerd naar je cellen om gebruikt te worden voor energie. Wanneer je cellen voorzien zijn van genoeg suiker, dan stopt het verlangen hiernaar. Chromium helpt je cellen zo goed mogelijk met het opnemen van suiker, wat dus betekend dat je veel minder verlangt naar suikers zodat het verliezen van gewicht een stuk makkelijker wordt.

Een acht weken durende studie van de Cornell University toonde aan dat een chroompicolinaat suppletie de eetlust en de onbedwingbare trek in koolhydraten bij mensen met een depressie in bedwang kon houden.3

CAFFEÏNE

Er is een goede reden waarom je cafeïne in zoveel gewichtsverliessupplementen en energiedrankjes vindt. Het is bekend dat het een stimulerend middel is met het vermogen om de alertheid en de focus te vergroten en vermoeidheid te verminderen. Het kan je ook helpen om het hongergevoel te onderdrukken, de vetverbranding te stimuleren door het verhogen van de thermogenese en het kan je helpen om meer uit je sportroutine te halen door het verbeteren van je prestaties.5

NOPAL

De nopal cactus is rijk aan vezels, waardoor je meer controle over je hongergevoel kunt krijgen. Het is ook zeer rijk aan aminozuren waardoor je de broodnodige energie zult krijgen die je nodig hebt bij gewichtsverlies. Het helpt ook het extra gewicht, veroorzaakt door het vasthouden van vocht, te verminderen door vloeistoffen uit je weefsels naar je bloedbaan af te voeren.

L-CARNITINE FUMARAAT

Het van nature voorkomende aminozuur L-carnitine wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals rood vlees, noten en groene groenten. Het helpt je lichaam de vetreserves om te zetten in energie, wat betekent dat je niet alleen vet verbrandt, maar ook de vermoeidheid bestrijdt die vaak wordt veroorzaakt door het diëten.

Wat kost Phenq?

1 flesje Phenq tabletten kun je online bestellen voor € 75.95. Koop je meer, dan kun je genieten van leuke kortingen.

Voor een pakket bestaande uit 3 flessen Phenq supplementen betaal je slechts € 227.85. Je krijgt dan 1 fles gratis.

Voor 5 flessen Phenq betaal je € 379.75, je betaalt dus voor 3 flessen en 2 krijg je gratis. In elke fles zitten er 60 tabletten, dus genoeg voor 1 maand.

Voordelen

 • De opgeslagen vetten worden verbrand
 • Het versnelt de stofwisseling
 • Je hebt minder stress
 • Het remt je hongergevoel
 • Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten
 • Je hebt geen last meer van snaaibuien
 • Het geeft je extra energie
 • Het zet je in een goede stemming
 • Het bevordert blijvend gewichtsverlies

Nadelen

 • De pillen zijn vrij groot. Dit maakt het wat moeilijker om ze door te slikken.
 • Kortademigheid
 • Opgezette voeten en enkels
 • Pijn in de borststreek
 • Onregelmatige hartslag
 • Duizeligheid
 • Moeite met in slaap vallen
 • Veranderingen in je libido
 • Veranderingen in je stoelgang

Conclusie

Alhoewel Phenq een nieuweling is op de markt van dieetartikelen blijkt het een krachtige hulpmiddel te zijn. Met Phenq zijn je gewichtsdoelen binnen handbereik. Je neemt slechts 2 pillen per dag in, met het ontbijt en daarna met de lunch. In PhenQ vind je alle voordelen van de beste dieetpillen gecombineerd in 1 krachtig middeltje. Ook zelf proberen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en vertel zo uitgebreid mogelijk waarom jij een maandpakket PhenQ wil ontvangen.

Gezonde Groet,

sanne

25 Reacties

 1. Heel graag wil ik dit product PhenQ uitproberen! Ik probeer nu al 1,5 jaar af te vallen, zodat ik mij oa weer een stuk fitter kan voelen en met minder lichamelijke ongemakken. Maar helaas is het afvallen nog niet gelukt, zelfs niet onder begeleiding van een orthomoleculair therapeut en 2x per week krachttraining en regelmatig bewegen. Ik hoop zo dat dit product mijn lijf dat extra zetje kan geven waardoor ik toch kan afvallen…

 2. Bondia,
  Nou omdat ik me rot train in the gym.
  3 tot 4x per week. Meer mag niet.
  En ik voel dat mijn spieren zn werk doen.
  Maar mn vrr gehalte blijft maar hoog. En ik merk t ook aan mn kleren. Het gast maar niet weg. Zelfs op de plekken waar t meestal wel weggaat. En hrt juist moet blijven zitten.
  Ik heb zelf een ellendige 39jaar geleeft van de 43. En ben ik Dec aan een big change begonnen en ben gaan leven voor mezelf. En dat gast super. Alleen dat happy gevoel vasthouden als ik mezelf zie lukt nog niet echt. Ook al ben ik trots op mn volhouden van trainen.
  Dus als dit zou helpen bij de laatste drempel 🙏🏽🙋🏽‍♀️ graag😄

 3. Ik moet heel veel moeite doen om op gewicht te blijven. Ik probeer al jaren af te vallen en let erg op mijn eten precies genoeg voor alle vitamines en minaralen, en kom daarbij vaak niet boven de 1600kcal. Ik heb een bewegend beroep en fiets naar mijn werk. Daarnaast sport ik ook. Toch gaat er niets van mijn gewicht af. Graag zou ik dit willen testen of het ook mij helpt. Als het bij mij werkt zal het echt bij veel mensen werken.

 4. Ik heb nu en vroeger al eens overgewicht gehad.Tien jaar geleden gebruikte ik reductil en ben ik zo gemoedelijk 20kg vermagerd. Vandaag wil ik graag opnieuw 20kg afvallen, maar op karakter alleen lukt het me niet…. en PhenQ is blijkbaar dé vervanger bij uitstek van reductil. Wil ik graag tetsen

 5. Ik ben in de overgang ,
  Niks helpt mij gewicht te verliezen ik ben erg nieuwsgierig of dit product mij kan helpen
  Het laatste 2 jaar ben ik 8 kilo aangekomen die ik graag kwijt wil.
  Bio hcg werkte niet
  Keto dieet werkt niet
  Heel graag kom ik in aanmerking voor een probeerpotje

 6. Ik wil graag dit product uitproberen omdat het mij maar niet lukt om 4kilo te vermageren. Het hongergevoel doet mij steeds de das om.

 7. Ik wil graag afvallen. Mijn gewicht doet me diep in mezelf voelen. Ik zou graag een voorbeeld willen proberen en als ze werken, zal ik er wat meer kopen

  • Ik heb steeds last van een extreem hongergevoel. Na een maaltijd heb ik zeer vlug (binnen een uur) weer honger. Ik vergelijk me met mijn tafelgenoten en zie een duidelijk verschil in verzadiging. Ik ben bijna jaloers om mensen die na een maaltijd tot aan de volgende maaltijd of minstens enkele uen een verzadigd gevoel hebben. De producten die ik reeds geprobeerd heb konden me onvoldoende helpen. Ik wil daarom graag testen of Phenq een oplossing is voor mijn probleem.

 8. Beste mensen van Phenq
  Ik zou deze dieettabletjes heel graag willen uitproberen! Ik heb altijd zo rond de 55 a 58 kilo gewogen met 1.74m zelfs na 3 kinderen had ik nog een goed figuur totdat ik in de overgang kwam en nu 70 kg weeg. Ik krijg het er ook met geen mogelijkheid ervan af. Echt zo frustrerend! Ik vind mezelf nu echt te zwaar en zit daardoor niet lekker in mijn vel.
  Grts Jany

 9. Hallo. Ik zou graag mee willen doen aan dit onderzoek. Ik sport regelmatig, eet gezond maar heb toch moeite om de kilo’s te doen verdwijnen… ben de 40 gepasseerd dus dat zal ook alleen maar moeilijker gaan worden. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijke resultaten van dit middel

 10. Ha,
  Ik ben geïnteresseerd in het testen van PhenQ. Vorig jaar ben ik om in een lage gewichtsklasse te kunnen vallen voor sport zeer veel met gewicht bezig geweest. Ik leerde mezelf af te vallen door continu een calorie tekort te crëeren. Nu, een jaar later, ben ik zwaarder, maar nog wel op gezond gewicht. Ik zou het erg interessant vinden om zelf de effecten van dit product te ondervinden en zo een bijdrage te leveren aan een objectief testpanel.

 11. Ik zou graag PhenQ willen testen omdat ik 20 kilo overgewicht heb en ik op zoek ben naar een goede manier om hier een deel van kwijt te raken!

 12. Sinds mijn menopauze ben ik vast 20kg aangekomen. Ik voel me helemaal niet goed in mijn vel en wil absoluut van die overtollige kilo’s af om mij terug een gelukkig mens te voelen. Ik wil daarom Phenq wel uitproberen.

 13. Ik wil het product graag testen omdat ik online reviews gevonden heb maar eigenljik nog nooit reclame gezien heb over dit product. Volgens de reviews zou dit beter / doeltreffender zijn dan de andere (meer bekendere) merken.

 14. ik heb phenq geprobeerd en zoals verwacht, het werkt niet.
  geen enkel effect op mijn eetlust, energie niveau en al helemaal niet op mijn gewicht en omvang.
  ik heb geen absurd overgewicht, hoopte iets sneller 8 tot 10kg af te vallen dan ik met alleen anders eten en meer bewegen zou kunnen, product terug gestuurd maar nog geen reactie

 15. Sinds enige tijd eet ik gezond en zo weinig mogelijk koolhydraten. Ook sport ik bijna dagelijks. De eerste kilootjes zijn er af gegaan maar nu gaat er niets meer af. Helaas heb ik nog veel kilo’s te gaan. Ben op zoek naar een extra hulpmiddel maar vind het moeilijk om te beoordelen wat voor mij kan helpen. Zou phenq me kunnen helpen??

 16. Ik heb een beetje hetzelfde probleem als Sherley. Ik sta constant op ‘dieet’ en ik sport 3-4 keer per week, maar het afvallen gaat tergend traag. Ik heb nu een punt bereikt waarop er geen grammetje meer af gaat, hoewel ik nog een vijftal kilogram van mijn (niet overdreven ambitieus) streefgewicht zit. Daarom zou ik graag Phenq uittesten, maar ik schrik een beetje terug van de prijs. Een gratis proefpakketje zou mij kunnen overtuigen dat het echt werkt en dat de investering de moeite waard is.

 17. Ik zou heel graag penQ willen proberen .. Mijn metabolisme is ontzettend traag, ik sport en eet gezond maar val niet af. Ben nu al een lange tijd aan het zoeken naar het juiste product en de beschrijving en belovingen van penQ bevalt mij zeer. Ik hoop dat ik het mag uittesten en zo op mijn ideale gewicht kan komen!

  • Ik moet heel veel moeite doen om op gewicht te blijven. Ik probeer al jaren af te vallen en let erg op mijn eten precies genoeg voor alle vitamines en minaralen, en kom daarbij vaak niet boven de 1600kcal. Ik heb een bewegend beroep en fiets naar mijn werk. Daarnaast sport ik ook. Toch gaat er niets van mijn gewicht af. Graag zou ik dit willen testen of het ook mij helpt. Als het bij mij werkt zal het echt bij veel mensen werken.

 18. Ik heb de klantenservice al 2 x aan de lijn gehad, men zegt dat het mijn eigen verantwoording is het retouneren, ik hen het notabene niet eens gebruikt, ik wilde het niet eens hebben en zeker geen 3x. Ik heb het dus niet aangetekend teruggestuurd en nu geven ze aan dat ze het niet teruggehad hebben, schandalig, ik pas om te betalen! En ga desnoods door tot de consumentenbond en ik heb gelukkig ook nog juristen in mijn familie, excuus brief, dat is wat ze zouden moeten sturen!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.