Phenq Review en Ervaringen

Phenq Afslankpillen Review

Overgewicht is 1 van de meest voorkomende gezondheidsproblemen van de moderne wereld. Het beïnvloedt je fysieke gezondheid alsook de psychische welzijn. De markt voor dieetsupplementen is daarom zo een snel groeiende branche. Iedere dag komen er meer dieetmiddelen op de markt, allemaal met dezelfde beloftes. Veel van deze middelen zijn de moeite (en het geld) gewoon niet waard. Hoe kies je de juiste aanpak en ondersteunende afslankmiddelen? Dat is de belangrijke vraag.

Dit alles ging door mijn hoofd toen ik Phenq tegenkwam. Is dit weer een waardeloze afslanksupplement uit een zee van velen? Laten we dat onder de loep nemen.

PenQ Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor PenQ zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij PenQ graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Phenq is een afslanksupplement met een krachtige werking. Het is 1 van de nieuwere dieetartikelen op de markt. Met Phenq pak je gewichtsafname aan op meerdere fronten. Door de unieke samenstelling zal het niet alleen de stofwisseling verhogen, maar ook de eetlust afremmen. Zo eet je dus minder calorieën terwijl je lichaam ook sneller vetten verbrand.

Voor wie is Phenq geschikt?

Phenq is niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast mogen personen die jonger zijn dan 18 jaar dit product niet innemen. Gebruik je andere geneesmiddelen, dan is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen voor je met Phenq aan de slag gaat.

Is Phenq effectief?

Phenq neem je twee keer per dag in. 1 keer tijdens het ontbijt en daarna weer tijdens de lunch. De aanbevolen dosering mag je niet overschrijden.

Phenq zet je eigen lichaam aan om efficiënter vetten te verbranden. De overtollige calorieën die we consumeren worden sneller verbrand. Door de versnelde stofwisseling komt er ook meer energie vrij. Deze boost aan energie kun je gebruiken om meer te bewegen of sporten.

Anderzijds remt Phenq het hongergevoel. De kans dat je teveel calorieën zal eten is zo aanzienlijk kleiner. Gewichtsverlies gaat veel eenvoudiger op zo een manier. Je eet dan de normale drie hoofdmaaltijden en hebt minder behoefte aan dikmakende tussendoortjes.

Wat Phenq uiteindelijk zo effectief maakt is het geheime ingrediënt: een lacys reset. In deze formule zitten er alfa-liponzuur en cysteïne. Het zijn relatief nieuwe stoffen, maar uit de eerste onderzoeken is gebleken dat ze gewichtsafname bevorderen.

Hiernaast bevat Phenq ook Capsimax poeder. Dit is een unieke mix van capsicum extract, zwarte peper en vitamine B3. Capsimax versnelt de stofwisseling.

Wat kost Phenq?

1 flesje Phenq tabletten kun je online bestellen voor € 75.95. Koop je meer, dan kun je genieten van leuke kortingen.

Voor een pakket bestaande uit 3 flessen Phenq supplementen betaal je slechts € 227.85. Je krijgt dan 1 fles gratis.

Voor 5 flessen Phenq betaal je € 379.75, je betaalt dus voor 3 flessen en 2 krijg je gratis. In elke fles zitten er 60 tabletten, dus genoeg voor 1 maand.

Voordelen

 • De opgeslagen vetten worden verbrand
 • Het versnelt de stofwisseling
 • Je hebt minder stress
 • Het remt je hongergevoel
 • Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten
 • Je hebt geen last meer van snaaibuien
 • Het geeft je extra energie
 • Het zet je in een goede stemming
 • Het bevordert blijvend gewichtsverlies

Nadelen

 • De pillen zijn vrij groot. Dit maakt het wat moeilijker om ze door te slikken.
 • Kortademigheid
 • Opgezette voeten en enkels
 • Pijn in de borststreek
 • Onregelmatige hartslag
 • Duizeligheid
 • Moeite met in slaap vallen
 • Veranderingen in je libido
 • Veranderingen in je stoelgang

Conclusie

Alhoewel Phenq een nieuweling is op de markt van dieetartikelen blijkt het een krachtige hulpmiddel te zijn. Met Phenq zijn je gewichtsdoelen binnen handbereik. Je neemt slechts 2 pillen per dag in, met het ontbijt en daarna met de lunch. In PhenQ vind je alle voordelen van de beste dieetpillen gecombineerd in 1 krachtig middeltje. Ook zelf proberen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en vertel zo uitgebreid mogelijk waarom jij een maandpakket PhenQ wil ontvangen.

Gezonde Groet,

sanne


12 Reacties

 1. Beste mensen van Phenq
  Ik zou deze dieettabletjes heel graag willen uitproberen! Ik heb altijd zo rond de 55 a 58 kilo gewogen met 1.74m zelfs na 3 kinderen had ik nog een goed figuur totdat ik in de overgang kwam en nu 70 kg weeg. Ik krijg het er ook met geen mogelijkheid ervan af. Echt zo frustrerend! Ik vind mezelf nu echt te zwaar en zit daardoor niet lekker in mijn vel.
  Grts Jany

 2. Hallo. Ik zou graag mee willen doen aan dit onderzoek. Ik sport regelmatig, eet gezond maar heb toch moeite om de kilo’s te doen verdwijnen… ben de 40 gepasseerd dus dat zal ook alleen maar moeilijker gaan worden. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijke resultaten van dit middel

 3. Ha,
  Ik ben geïnteresseerd in het testen van PhenQ. Vorig jaar ben ik om in een lage gewichtsklasse te kunnen vallen voor sport zeer veel met gewicht bezig geweest. Ik leerde mezelf af te vallen door continu een calorie tekort te crëeren. Nu, een jaar later, ben ik zwaarder, maar nog wel op gezond gewicht. Ik zou het erg interessant vinden om zelf de effecten van dit product te ondervinden en zo een bijdrage te leveren aan een objectief testpanel.

 4. Ik zou graag PhenQ willen testen omdat ik 20 kilo overgewicht heb en ik op zoek ben naar een goede manier om hier een deel van kwijt te raken!

 5. Sinds mijn menopauze ben ik vast 20kg aangekomen. Ik voel me helemaal niet goed in mijn vel en wil absoluut van die overtollige kilo’s af om mij terug een gelukkig mens te voelen. Ik wil daarom Phenq wel uitproberen.

 6. Ik wil het product graag testen omdat ik online reviews gevonden heb maar eigenljik nog nooit reclame gezien heb over dit product. Volgens de reviews zou dit beter / doeltreffender zijn dan de andere (meer bekendere) merken.

 7. ik heb phenq geprobeerd en zoals verwacht, het werkt niet.
  geen enkel effect op mijn eetlust, energie niveau en al helemaal niet op mijn gewicht en omvang.
  ik heb geen absurd overgewicht, hoopte iets sneller 8 tot 10kg af te vallen dan ik met alleen anders eten en meer bewegen zou kunnen, product terug gestuurd maar nog geen reactie

 8. Sinds enige tijd eet ik gezond en zo weinig mogelijk koolhydraten. Ook sport ik bijna dagelijks. De eerste kilootjes zijn er af gegaan maar nu gaat er niets meer af. Helaas heb ik nog veel kilo’s te gaan. Ben op zoek naar een extra hulpmiddel maar vind het moeilijk om te beoordelen wat voor mij kan helpen. Zou phenq me kunnen helpen??

 9. Ik heb een beetje hetzelfde probleem als Sherley. Ik sta constant op ‘dieet’ en ik sport 3-4 keer per week, maar het afvallen gaat tergend traag. Ik heb nu een punt bereikt waarop er geen grammetje meer af gaat, hoewel ik nog een vijftal kilogram van mijn (niet overdreven ambitieus) streefgewicht zit. Daarom zou ik graag Phenq uittesten, maar ik schrik een beetje terug van de prijs. Een gratis proefpakketje zou mij kunnen overtuigen dat het echt werkt en dat de investering de moeite waard is.

 10. Ik zou heel graag penQ willen proberen .. Mijn metabolisme is ontzettend traag, ik sport en eet gezond maar val niet af. Ben nu al een lange tijd aan het zoeken naar het juiste product en de beschrijving en belovingen van penQ bevalt mij zeer. Ik hoop dat ik het mag uittesten en zo op mijn ideale gewicht kan komen!

 11. Ik heb de klantenservice al 2 x aan de lijn gehad, men zegt dat het mijn eigen verantwoording is het retouneren, ik hen het notabene niet eens gebruikt, ik wilde het niet eens hebben en zeker geen 3x. Ik heb het dus niet aangetekend teruggestuurd en nu geven ze aan dat ze het niet teruggehad hebben, schandalig, ik pas om te betalen! En ga desnoods door tot de consumentenbond en ik heb gelukkig ook nog juristen in mijn familie, excuus brief, dat is wat ze zouden moeten sturen!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.