Phenq Afslankpillen Review

Overgewicht is 1 van de meest voorkomende gezondheidsproblemen van de moderne wereld. Het beïnvloedt je fysieke gezondheid alsook de psychische welzijn. De markt voor dieetsupplementen is daarom zo een snel groeiende branche. Iedere dag komen er meer dieetmiddelen op de markt, allemaal met dezelfde beloftes. Veel van deze middelen zijn de moeite (en het geld) gewoon niet waard. Hoe kies je de juiste aanpak en ondersteunende afslankmiddelen? Dat is de belangrijke vraag.

Dit alles ging door mijn hoofd toen ik Phenq tegenkwam. Is dit weer een waardeloze afslanksupplement uit een zee van velen? Laten we dat onder de loep nemen.

Phenq is een afslanksupplement met een krachtige werking. Het is 1 van de nieuwere dieetartikelen op de markt. Met Phenq pak je gewichtsafname aan op meerdere fronten. Door de unieke samenstelling zal het niet alleen de stofwisseling verhogen, maar ook de eetlust afremmen. Zo eet je dus minder calorieën terwijl je lichaam ook sneller vetten verbrand.

Voor wie is Phenq geschikt?

Phenq is niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast mogen personen die jonger zijn dan 18 jaar dit product niet innemen. Gebruik je andere geneesmiddelen, dan is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen voor je met Phenq aan de slag gaat.

Is Phenq effectief?

Phenq neem je twee keer per dag in. 1 keer tijdens het ontbijt en daarna weer tijdens de lunch. De aanbevolen dosering mag je niet overschrijden.

Phenq zet je eigen lichaam aan om efficiënter vetten te verbranden. De overtollige calorieën die we consumeren worden sneller verbrand. Door de versnelde stofwisseling komt er ook meer energie vrij. Deze boost aan energie kun je gebruiken om meer te bewegen of sporten.

Anderzijds remt Phenq het hongergevoel. De kans dat je teveel calorieën zal eten is zo aanzienlijk kleiner. Gewichtsverlies gaat veel eenvoudiger op zo een manier. Je eet dan de normale drie hoofdmaaltijden en hebt minder behoefte aan dikmakende tussendoortjes.

Wat Phenq uiteindelijk zo effectief maakt is het geheime ingrediënt: een lacys reset. In deze formule zitten er alfa-liponzuur en cysteïne. Het zijn relatief nieuwe stoffen, maar uit de eerste onderzoeken is gebleken dat ze gewichtsafname bevorderen.

Gesponsorde Berichten



Hiernaast bevat Phenq ook Capsimax poeder. Dit is een unieke mix van capsicum extract, zwarte peper en vitamine B3. Capsimax versnelt de stofwisseling.

Wat kost Phenq?

1 flesje Phenq tabletten kun je online bestellen voor € 75.95. Koop je meer, dan kun je genieten van leuke kortingen.

Voor een pakket bestaande uit 3 flessen Phenq supplementen betaal je slechts € 227.85. Je krijgt dan 1 fles gratis.

Voor 5 flessen Phenq betaal je € 379.75, je betaalt dus voor 3 flessen en 2 krijg je gratis. In elke fles zitten er 60 tabletten, dus genoeg voor 1 maand.

Voordelen

 • De opgeslagen vetten worden verbrand
 • Het versnelt de stofwisseling
 • Je hebt minder stress
 • Het remt je hongergevoel
 • Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten
 • Je hebt geen last meer van snaaibuien
 • Het geeft je extra energie
 • Het zet je in een goede stemming
 • Het bevordert blijvend gewichtsverlies

Nadelen

 • De pillen zijn vrij groot. Dit maakt het wat moeilijker om ze door te slikken.
 • Kortademigheid
 • Opgezette voeten en enkels
 • Pijn in de borststreek
 • Onregelmatige hartslag
 • Duizeligheid
 • Moeite met in slaap vallen
 • Veranderingen in je libido
 • Veranderingen in je stoelgang

Conclusie

Alhoewel Phenq een nieuweling is op de markt van dieetartikelen blijkt het een krachtige hulpmiddel te zijn. Met Phenq zijn je gewichtsdoelen binnen handbereik. Je neemt slechts 2 pillen per dag in, met het ontbijt en daarna met de lunch. In Phenq vind je alle voordelen van de beste dieetpillen gecombineerd in 1 krachtig middeltje. Ook zelf proberen?

Gezonde Groet,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1 reactie

 1. Ik heb de klantenservice al 2 x aan de lijn gehad, men zegt dat het mijn eigen verantwoording is het retouneren, ik hen het notabene niet eens gebruikt, ik wilde het niet eens hebben en zeker geen 3x. Ik heb het dus niet aangetekend teruggestuurd en nu geven ze aan dat ze het niet teruggehad hebben, schandalig, ik pas om te betalen! En ga desnoods door tot de consumentenbond en ik heb gelukkig ook nog juristen in mijn familie, excuus brief, dat is wat ze zouden moeten sturen!!!

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne Sanders
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.