Phen375 Review

Is Phen375 een nieuwe wonderpil?

Regelmatig komen er nieuwe afslankpillen voorbij op de redactie van vetvrij.com, en meestal besteden we hier niet zoveel aandacht aan. Kunnen we Phentemine375 of Phen375 naast de andere potjes in de kast zetten, of is is  deze afslankpil wel de moeite waard? Tijd voor een review!

Phen375 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phen375 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phen375 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslank Product

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

phen-plant1Phen375 zorgt er volgens de tekst op de verpakking voor dat je een slank figuur krijgt zonder dat je daarvoor een dieet hoeft te volgen.  Je hoeft je calorie-inname dus niet te beperken. Maar hoe werkt Phen375 dan wel? Mijn ervaring leert dat de meeste afslankpillen niet werken en tal van (vervelende) bijwerkingen hebben. afslankpillen worden in de meeste gevallen gefabriceerd om snel in te springen op een hype en zijn niet of nauwelijks wetenschappelijk onderbouwd. Phentermine is al bekend sinds 1957  maar werd na een aantal incidenten van de markt gehaald. In 2009 is Phen375 op de markt gekomen waarvan de afgeleide naam Phentermine gelijk is aan het ingredient dat in de oude product werd gebruikt. De ingrediënten van Phen375 zijn volgens de leverancier in staat om je metabolisme versnellen, je honger onderdrukken en vetweefsel af te breken.

Zo werkt Phen375

Maar hoe werkt dit product eigenlijk? Phen375 heeft net zoals Glucomannan een eetlustremmende werking. Hierdoor heb je een verzadigd gevoel en minder behoefte om te eten en te snacken. De werking is volgens de leverancier zelfs zo sterk dat je op moet passen dat je niet te weinig eet. Phentemine375 gebruikt een combinatie van cyclische AMP enzyme boosters zoals 1,3-Dimethypentylamine Hydrochloride, 1,3,7-Trimethylxanthine, en een Sympathomimetische Amine, Capsaicin-1.12, l-carnitine om het gewenste resultaat te krijgen. Verder bevatten de capsules de volgende bestanddelen:

 • L-carnitine  (chorionische gonadotropine – HCG vetverbrander )
 • Dimethypentylamine Hydrochloride (verhoogt cyclische AMP niveaus in het lichaam)
 • Trimethylxanthine (blokkeert bepaalde enzymen
 • Capsaicin- (zorgt ervoor dat het lichaam de andere ingrediënten makkelijk opneemt)
 • Sympathomimetische Amine  Norepinephrine (versnellen metabolisme)

Een extra ingredient van Phen375 is Tongkate ALI (Longjack). Tongkate ALI staat erom bekend dat het je spiermassa kan vergroten. Ik kan me voorstellen dat je niet zit te wachten op enorme spierbundels, maar het is belangrijk dat je spiermassa behouden blijft.  Spieren zijn namlijk de grootste energieverbrander van je lichaam. Met een kilo spiermassa verbrandt  je 100 caloriën per etmaal. Als je een dieet volgt, dan bestaat de kans dat je spiermassa, in plaats van vetmassa verlies. Tonkate voorkomt dit.

Vetverbranding

Een andere eigenschap van deze afslankpil is dat het je metabolisme in een hogere versnelling zet. Dit wil zeggen dat het je vetverbranding stimuleert. Dit is een kenmerk dat we bij meerdere afslankpillen terug zijn zoals bijvoorbeeld bij Detox Ultra Plus of Ketox24 Afslankdruppels.

Energie Booster

Een nadeel van een (verkeerd) dieet is dat je slap en futloos wordt. Volgens de bijsluiter blijft je energie op peil blijft als je Phen375 gebruikt. Wel wordt aangeraden om regelmatig te bewegen tijdens het gebruik van de kuur. Phen375 is dus speciaal ontwikkeld om de ongemakken van het diëten weg te nemen. 

Amerikaans Product

Phen375 is een Amerikaans product dat je uitsluitend via internet in Amerika kunt bestellen. Reken dus op minimaal een week levertijd. Ik kon niet vinden of Phen goedgekeurd is voor de Europese markt, maar aangezien de wetgeving in USA op het gebied van farmaceutische producten strenger is dan ik Nederland is het een kwestie van tijd voor dit geregeld is. De capsules zijn in ieder geval goedgekeurd door de FDA (Amerikaans Voedings- en Warenautoriteit)

Gebruik Phen375

Het gebruik van Phen375 is eenvoudig je neemt voor de hoofdmaaltijd 1 capsule. Je neemt de capsule in met een hoeveelheid water. Overdag bevorderen de ingrediënten van de capsule de verbranding van vetten. ‘s Nachts wordt de vet verbrandende werking voortgezet. Je mag de dagelijkse dosering niet te overschrijden. De capsules zijn ongeschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Twijfel je over het gebruik? Raadpleeg dan voor gebruik eerst je huisarts.

Bewegen is niet noodzakelijk

Wanneer je een kuur van Phen375 volgt, hoef je geen inspannende bewegingsoefeningen te volgen zoals vaak bij andere kuren het geval is. Juist omdat deze kuren veel discipline vragen, mislukken deze diëten vaak. Je hoeft weinig extra inspanningen te doen om tot een goed resultaat te komen. Wel of niet sporten heeft alleen invloed op de snelheid waarmee je afvalt.

Wat kost Phen375

Zoals ik aangaf is Phen375 een Amerikaans product, de prijzen zijn hierdoor ook in Dollars. Ik heb de bedragen voor je omgerekend naar euro’s.

 • 30 capsules kosten 54,65 euro
 • 60 tabletten kosten 108,52 60  euro

Voordelen

 • Verminderen van hongergevoel
 • Verhoogd de vetverbranding
 • Snel resultaat

Nadelen

 • Nog geen resultaten op de langere termijn
 • Uitsluitend online te koop
 • Niet voor iedereen geschikt

Conclussie Phen375

Met Phen375 is een ijzeren discipline niet noodzakelijk. Je kan je zonder veel honger je calorie inname laag houden  goedgekeurd. Phen375 niet uitsluitend op  afvallen maar ook op het behoud van spiermassa, een prima combinatie.

Vragen en Ervaringen

Heb je na het lezen van deze review vragen over Phen375? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groeten,

sanne

97 Reacties

 1. hallo,ik zou graag een test pakketje willen proberen,ik heb best veel geprobeerd maar het helpt allemaal niet,ik moet echt 10 kilo afvallen,door dat ik in de overgang zit gaat het er niet meer vanaf,sport elke dag,maar helaas,ik hoop van u te horen,gr marie

 2. Ik wil Phen375 heel graag testen. Ik heb al heel wat dieten geprobeerd, allemaal zonder resultaat. Ik zou heel graag 10 kg kwijtgeraken maar niks helpt. Help!

 3. Als docent werk ik onregelmatig en ervaar ik veel stress. Dit in combinatie met persoonlijke omstandigheden die het afgelopen jaar in mijn leven meespeelden, maakten het heel moeilijk voor mij om de energie te vinden om goed en gezond te eten. Sporten ging al helemaal niet. Nu gaat het wat beter, maar een beetje steun bij het verliezen van het gewicht wat er dit jaar is bijgekomen kan ik wel gebruiken!

 4. Hoi, ik zou graag Phen375 testen omdat ik het beu ben de zwaarste van het bedrijf te zijn. Mijn resultaten zijn blijkbaar minder belangrijk dan mijn gewicht en dat wil ik nu veranderen. maar door mijn job, met de onregelmatige dagen, uren, etenstijden , verplaatsingen zijn alle klassieke diëten of sporten niet te behelpen.

 5. Ik wil erg graag phen 375 testen. Mijn verloofde noemt me voortaan zelfs plofkip en ik weet niet zo zeker meer of ik nog met ‘m wil trouwen. Wat ik wel zeker weet is dat ik af wil vallen!!! Please gun mij 1 van de testpakketjes en ik beloof dat ik ‘m niet alleen gelijk ga gebruiken, maar ook voor jullie de vorderingen e.d bijhoud en jullie laat weten!!! Please help mij van mijn gewicht af en miischien krijg ik eindelijk ook de ballen om mijn verloofde te zeggen dat ik niet mijn leven wil delen met iemand die mij dikzak en plofkip noemt!!

  Mvg TD

 6. Hallo,
  Ik heb al veel diëten en pillen geprobeerd , maar wat mij beviel is allemaal niet meer verkrijgbaar en ik heb echt een steuntje in de rug nodig…. vandaar dat ik heeeeel graag een test pakketje willen proberen !!
  Groetjes Monique

 7. Ik wil heel graag testen, vroeger 105 gewogen nadien goed afgevallen. Na twee zwangerschappen heel wat extra kilo’s die in er niet goed afkrijg …. pleace help!!!

 8. Ik zou her product graag willen testen! Ik ben vorig jaar 10 kilo afgevallen, maar na de feestdagen en vakantie zitten alle kilo’s er weer aan. Ik heb altijd een hongergevoel waar ik me moeilijk overheen kan zetten. Ik hoop dat dit product mij gaat helpen van mijn hongergevoel en behoefte aan suikers af te nemen. Liefs Inge

  • Hoi, ik vecht a vele jaren tegen de overtollige vetlagen. De ene keer met resultaat en de andere keer zonder (vaker zonder). ik zou graag dit produkt willen proberen als aanvulling op de stappenplan die ik wil gaan ondernemen. Natuurlijk moet er zelf ook wat gedaan worden, maar dit kan als extra stimulans zeker welkom zijn.

 9. Hallo, indien deze actie nog geldig is zou ik heel graag deze pillen willen uitproberen. Ik heb altijd een strijd gehad met overgewicht en nog steeds ik ben 1m68 en weeg 88 kilo .. ik ben echt ten einde raad.. ik probeer zelf af te vallen maar ik vindt het ontzettend moeilijk door de honger gevoel die ik voortdurend heb en daar wil ik zo graag van af.. hoop echt dat ik deze pillen mag uitproberen. Alvast bedankt. Groeten, faat

 10. Na een roerige periode privé ( kind uit huis en relatie over) daarnaast een drukke verantwoordelijk baan, ben ik een aantal kilo’s aangekomen en hoe ik ook probeer, krijg ze er niet meer af. Ik heb eea gelezen hierover en ben nieuwsgierig of dit daadwerkelijk werkt, zou dit dan graag kosteloos proberen.

 11. Ik heb over Phen 375 gelezen als OTC alternatief voor Phentermine en zou dit heel graag eens proberen. Heb al veel middeltjes gebruikt maar niets helpt. Ik weeg 72 kg en meet 1.58 dus te veel.

 12. hallo ik zou graag Phen375 willen gebruiken om ik nu 67 kg weeg en maar klein ben ik ben 1.53 en lijk dan gauw een dikertje dapje ik zou graag naar gewicht 48 kg voor mijn 2 zwangerschapen wat ik toen was maar het lukt me niet daar weer op te komen
  heb ook van alles geprobeerd maar lukt niet

 13. Hoi
  Ik kan wel een heel verhaal gaan bedenken? Maar ik zou het gewoon graag willen proberen, omdat ik graag een aantal kilo’s kwijt wil.
  Groet,
  Claudia

 14. Ik zou dit product (Phen375) heel graag willen proberen en mijn mening geven zodat anderen daar ook iets aan hebben. Ik wil dan zo objectief mogelijk de voor en nadelen met jou of andere delen. Ik ben in 1.5 jaar 17 kilo afgevallen (op eigen kracht). Maar nu lukt het me al een half jaar niet meer om dit verder op te pakken en er moet toch nog zeker 14 kilo af.

 15. Graag zou ik dit product willen proberen heb al een groentesap dieet geprobeerd dan fruit ik zou graag wat kilo’s vet kwijt geraken daar dit nodig is voor mijn gezondheid (heb copd ) en ben 15 kilo bijgekomen na 45 jaar gerookt te hebben en dan gestopt ik heb echt soms last om te ademen zelfs mijn sokken aan te doen .
  dus a.u.b laat mij het proberen ik wil het ook kopen .
  Grtjs Jos

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.