Phen375 Review

Is Phen375 een nieuwe wonderpil?

Regelmatig komen er nieuwe afslankpillen voorbij op de redactie van vetvrij.com, en meestal besteden we hier niet zoveel aandacht aan. Kunnen we Phentemine375 of Phen375 naast de andere potjes in de kast zetten, of is is  deze afslankpil wel de moeite waard? Tijd voor een review!

Phen375 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phen375 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phen375 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslank Product

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

phen-plant1Phen375 zorgt er volgens de tekst op de verpakking voor dat je een slank figuur krijgt zonder dat je daarvoor een dieet hoeft te volgen.  Je hoeft je calorie-inname dus niet te beperken. Maar hoe werkt Phen375 dan wel? Mijn ervaring leert dat de meeste afslankpillen niet werken en tal van (vervelende) bijwerkingen hebben. afslankpillen worden in de meeste gevallen gefabriceerd om snel in te springen op een hype en zijn niet of nauwelijks wetenschappelijk onderbouwd. Phentermine is al bekend sinds 1957  maar werd na een aantal incidenten van de markt gehaald. In 2009 is Phen375 op de markt gekomen waarvan de afgeleide naam Phentermine gelijk is aan het ingredient dat in de oude product werd gebruikt. De ingrediënten van Phen375 zijn volgens de leverancier in staat om je metabolisme versnellen, je honger onderdrukken en vetweefsel af te breken.

Zo werkt Phen375

Maar hoe werkt dit product eigenlijk? Phen375 heeft net zoals Glucomannan een eetlustremmende werking. Hierdoor heb je een verzadigd gevoel en minder behoefte om te eten en te snacken. De werking is volgens de leverancier zelfs zo sterk dat je op moet passen dat je niet te weinig eet. Phentemine375 gebruikt een combinatie van cyclische AMP enzyme boosters zoals 1,3-Dimethypentylamine Hydrochloride, 1,3,7-Trimethylxanthine, en een Sympathomimetische Amine, Capsaicin-1.12, l-carnitine om het gewenste resultaat te krijgen. Verder bevatten de capsules de volgende bestanddelen:

 • L-carnitine  (chorionische gonadotropine – HCG vetverbrander )
 • Dimethypentylamine Hydrochloride (verhoogt cyclische AMP niveaus in het lichaam)
 • Trimethylxanthine (blokkeert bepaalde enzymen
 • Capsaicin- (zorgt ervoor dat het lichaam de andere ingrediënten makkelijk opneemt)
 • Sympathomimetische Amine  Norepinephrine (versnellen metabolisme)

Een extra ingredient van Phen375 is Tongkate ALI (Longjack). Tongkate ALI staat erom bekend dat het je spiermassa kan vergroten. Ik kan me voorstellen dat je niet zit te wachten op enorme spierbundels, maar het is belangrijk dat je spiermassa behouden blijft.  Spieren zijn namlijk de grootste energieverbrander van je lichaam. Met een kilo spiermassa verbrandt  je 100 caloriën per etmaal. Als je een dieet volgt, dan bestaat de kans dat je spiermassa, in plaats van vetmassa verlies. Tonkate voorkomt dit.

Vetverbranding

Een andere eigenschap van deze afslankpil is dat het je metabolisme in een hogere versnelling zet. Dit wil zeggen dat het je vetverbranding stimuleert. Dit is een kenmerk dat we bij meerdere afslankpillen terug zijn zoals bijvoorbeeld bij Detox Ultra Plus of Ketox24 Afslankdruppels.

Energie Booster

Een nadeel van een (verkeerd) dieet is dat je slap en futloos wordt. Volgens de bijsluiter blijft je energie op peil blijft als je Phen375 gebruikt. Wel wordt aangeraden om regelmatig te bewegen tijdens het gebruik van de kuur. Phen375 is dus speciaal ontwikkeld om de ongemakken van het diëten weg te nemen. 

Amerikaans Product

Phen375 is een Amerikaans product dat je uitsluitend via internet in Amerika kunt bestellen. Reken dus op minimaal een week levertijd. Ik kon niet vinden of Phen goedgekeurd is voor de Europese markt, maar aangezien de wetgeving in USA op het gebied van farmaceutische producten strenger is dan ik Nederland is het een kwestie van tijd voor dit geregeld is. De capsules zijn in ieder geval goedgekeurd door de FDA (Amerikaans Voedings- en Warenautoriteit)

Gebruik Phen375

Het gebruik van Phen375 is eenvoudig je neemt voor de hoofdmaaltijd 1 capsule. Je neemt de capsule in met een hoeveelheid water. Overdag bevorderen de ingrediënten van de capsule de verbranding van vetten. ‘s Nachts wordt de vet verbrandende werking voortgezet. Je mag de dagelijkse dosering niet te overschrijden. De capsules zijn ongeschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Twijfel je over het gebruik? Raadpleeg dan voor gebruik eerst je huisarts.

Bewegen is niet noodzakelijk

Wanneer je een kuur van Phen375 volgt, hoef je geen inspannende bewegingsoefeningen te volgen zoals vaak bij andere kuren het geval is. Juist omdat deze kuren veel discipline vragen, mislukken deze diëten vaak. Je hoeft weinig extra inspanningen te doen om tot een goed resultaat te komen. Wel of niet sporten heeft alleen invloed op de snelheid waarmee je afvalt.

Wat kost Phen375

Zoals ik aangaf is Phen375 een Amerikaans product, de prijzen zijn hierdoor ook in Dollars. Ik heb de bedragen voor je omgerekend naar euro’s.

 • 30 capsules kosten 54,65 euro
 • 60 tabletten kosten 108,52 60  euro

Voordelen

 • Verminderen van hongergevoel
 • Verhoogd de vetverbranding
 • Snel resultaat

Nadelen

 • Nog geen resultaten op de langere termijn
 • Uitsluitend online te koop
 • Niet voor iedereen geschikt

Conclussie Phen375

Met Phen375 is een ijzeren discipline niet noodzakelijk. Je kan je zonder veel honger je calorie inname laag houden  goedgekeurd. Phen375 niet uitsluitend op  afvallen maar ook op het behoud van spiermassa, een prima combinatie.

Vragen en Ervaringen

Heb je na het lezen van deze review vragen over Phen375? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groeten,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

94 Reacties

 1. Hoi, ik zou graag Phen375 testen omdat ik het beu ben de zwaarste van het bedrijf te zijn. Mijn resultaten zijn blijkbaar minder belangrijk dan mijn gewicht en dat wil ik nu veranderen. maar door mijn job, met de onregelmatige dagen, uren, etenstijden , verplaatsingen zijn alle klassieke diëten of sporten niet te behelpen.

 2. Ik wil erg graag phen 375 testen. Mijn verloofde noemt me voortaan zelfs plofkip en ik weet niet zo zeker meer of ik nog met ‘m wil trouwen. Wat ik wel zeker weet is dat ik af wil vallen!!! Please gun mij 1 van de testpakketjes en ik beloof dat ik ‘m niet alleen gelijk ga gebruiken, maar ook voor jullie de vorderingen e.d bijhoud en jullie laat weten!!! Please help mij van mijn gewicht af en miischien krijg ik eindelijk ook de ballen om mijn verloofde te zeggen dat ik niet mijn leven wil delen met iemand die mij dikzak en plofkip noemt!!

  Mvg TD

 3. Hallo,
  Ik heb al veel diëten en pillen geprobeerd , maar wat mij beviel is allemaal niet meer verkrijgbaar en ik heb echt een steuntje in de rug nodig…. vandaar dat ik heeeeel graag een test pakketje willen proberen !!
  Groetjes Monique

 4. Ik wil heel graag testen, vroeger 105 gewogen nadien goed afgevallen. Na twee zwangerschappen heel wat extra kilo’s die in er niet goed afkrijg …. pleace help!!!

 5. Ik zou her product graag willen testen! Ik ben vorig jaar 10 kilo afgevallen, maar na de feestdagen en vakantie zitten alle kilo’s er weer aan. Ik heb altijd een hongergevoel waar ik me moeilijk overheen kan zetten. Ik hoop dat dit product mij gaat helpen van mijn hongergevoel en behoefte aan suikers af te nemen. Liefs Inge

  • Hoi, ik vecht a vele jaren tegen de overtollige vetlagen. De ene keer met resultaat en de andere keer zonder (vaker zonder). ik zou graag dit produkt willen proberen als aanvulling op de stappenplan die ik wil gaan ondernemen. Natuurlijk moet er zelf ook wat gedaan worden, maar dit kan als extra stimulans zeker welkom zijn.

 6. Hallo, indien deze actie nog geldig is zou ik heel graag deze pillen willen uitproberen. Ik heb altijd een strijd gehad met overgewicht en nog steeds ik ben 1m68 en weeg 88 kilo .. ik ben echt ten einde raad.. ik probeer zelf af te vallen maar ik vindt het ontzettend moeilijk door de honger gevoel die ik voortdurend heb en daar wil ik zo graag van af.. hoop echt dat ik deze pillen mag uitproberen. Alvast bedankt. Groeten, faat

 7. Na een roerige periode privé ( kind uit huis en relatie over) daarnaast een drukke verantwoordelijk baan, ben ik een aantal kilo’s aangekomen en hoe ik ook probeer, krijg ze er niet meer af. Ik heb eea gelezen hierover en ben nieuwsgierig of dit daadwerkelijk werkt, zou dit dan graag kosteloos proberen.

 8. Ik heb over Phen 375 gelezen als OTC alternatief voor Phentermine en zou dit heel graag eens proberen. Heb al veel middeltjes gebruikt maar niets helpt. Ik weeg 72 kg en meet 1.58 dus te veel.

 9. hallo ik zou graag Phen375 willen gebruiken om ik nu 67 kg weeg en maar klein ben ik ben 1.53 en lijk dan gauw een dikertje dapje ik zou graag naar gewicht 48 kg voor mijn 2 zwangerschapen wat ik toen was maar het lukt me niet daar weer op te komen
  heb ook van alles geprobeerd maar lukt niet

 10. Hoi
  Ik kan wel een heel verhaal gaan bedenken? Maar ik zou het gewoon graag willen proberen, omdat ik graag een aantal kilo’s kwijt wil.
  Groet,
  Claudia

 11. Ik zou dit product (Phen375) heel graag willen proberen en mijn mening geven zodat anderen daar ook iets aan hebben. Ik wil dan zo objectief mogelijk de voor en nadelen met jou of andere delen. Ik ben in 1.5 jaar 17 kilo afgevallen (op eigen kracht). Maar nu lukt het me al een half jaar niet meer om dit verder op te pakken en er moet toch nog zeker 14 kilo af.

 12. Graag zou ik dit product willen proberen heb al een groentesap dieet geprobeerd dan fruit ik zou graag wat kilo’s vet kwijt geraken daar dit nodig is voor mijn gezondheid (heb copd ) en ben 15 kilo bijgekomen na 45 jaar gerookt te hebben en dan gestopt ik heb echt soms last om te ademen zelfs mijn sokken aan te doen .
  dus a.u.b laat mij het proberen ik wil het ook kopen .
  Grtjs Jos

 13. hallo , ik ben 53 j heb altijd rond de 50 kg gewogen , helaas de laaste 4j bij gekomen en blijven bijkomen van alles geprobeerd , eet zoveel mogelijk groenten fruit en volkoren produkten ! graag zou ik dit produkt ook eens uit testen niet alleen voor me zelf maar ook om andere te helpen ! grtjes

 14. Hallo ik krijg mijn kilo’s de laatste jaren niet meer weg met niets ik beweeg constant dus daar ligt het niet aan mss helpt dit dus wil ik dit graag testen mvg

 15. Graag zou ik dit product willen testen. Ik was altijd een fanatieke sporter, ruim 4 jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad daardoor kan ik niet meer sporten zoals ik voorheen deed. Een uurtje wandelen met de hond dat gaat maar dan houdt het ook weer op. Graag zou ik de kilo’s die ik ben aangekomen kwijt willen, ik heb van alles geprobeerd helaas zonder resultaat. Misschien lukt het met dit product dat zou fantastisch zijn.

 16. Ik zou heel graag de test willen doen volgens de instructies .Ik ben op een jaar tijd plots 10 kg bijgekomen wiliswaar dat ik enorm kan genieten van eten en ik ben niet snel verzadigd dus ik zou gans de dag kunnen eten maar ik eet wel meestal gezond .ik eet veel groenten en weinig koolhydraten toch krijg ik er heel moilijk kilo’s er weer af en zou dolgraag die 10 kilo er weer af krijgen .
  hopelijk kunnen die pillen mij helpen

 17. Hai ik ben Noortje, ik ben nadat het uit ging met mijn relatie me erg depressief gaan voelen. Lag in bed en deed vrijwel niks. Had geen honger dus at ook nauwelijks wat! Tot dat ik inzag dat het niet normaal was wat ik deed. Ik ben toen erg gezond gaan eten en at per dag 1000 calorieën. Ik voelde me goed en viel wel 10 kilo af! Was erg tevreden met mezelf, alleen de buitenwereld wat minder helaas.. kreeg opmerkingen dat ik er anorexia uit zag en voelde me al vrij snel weer slechter.. wat een invloed mensen op jou trotsheid kunnen hebben!! Ben drn weer meer gaan eten als troost en nu weer 6 kilo erbij gekomen.. ik zou graag deze pillen willen uitproberen en van mijn vreetbuien af willen komen! Wil weer gezond worden!!

 18. Heb al van alles geprobeerd. Met name gezond eten, niet tot weinig snoepen. 3x in de week sporten. Gevarieerd eten. Goede koolhydraten. Minder dierlijke eiwitten. Voedingsschema’s van de sportschool. Een Orthomoluculair arts bezocht. Maar alles wat ik echt weken probeer levert een gewichtsverlies op van max. 2 kilo en ik moet er 8 kwijt. Op de een of andere manier houdt mijn lijf alles vast. Dit is zo(!) niet motiverend. Om mij heen verliezen mijn vriendinnen (die ook bezig zijn met gezonder eten en bewegen) wel hun kilo’s. Al googlelend kwam ik op jullie product. Ik ben erg sceptisch op het gebied van niet voorgeschreven dieetpillen. Maar ik weet niet zo goed wat ik nu nog moet doen (wordt een beetje wanhopig). Vandaar mijn interesse in jullie product. Ik zou willen kijken of het dan met dit product wel lukt. Daarom hoor ik graag of jullie product gratis mag testen.

 19. wil graag testen al veel probeert maar geen resultaat mits er geen kosten aan verbonden zijnwil ik eerst testen

 20. Graag zou ik dit product testen.
  Ik heb gelezen dat het pijn bij fibromyalgie vermindert, maar daarnaast de zozeer gewenste vermindering van gewicht
  Dit is door deze aandoening bijna onmogelijk.

 21. ik zou ze graag willen testen mits er geen kosten aan verbonden zijn. inmiddels veel dieetpillen geprobeerd maar helaas zonder resultaat en dat terwijl je er veel geld voor moet betalen. daarom zal ik niet zomaar iets bestellen. goeie les voor de toekomst.

 22. Graag zou ik deze supplementen testen en delen op mijn instagram! Sinds hormoon schommelingen door droogtraining waarbij ik 24/7 in de sportschool zat en een vetpercentage van 13% had wordt ik nu alleen maar voller doordat mijn seintje van “ik zit vol” volledig uitgeschakeld lijkt te zijn! Met als gevolg je helemaal vol proppen tot tranen aan toe! Graag zou ik dit stoppen om meer te kunnen genieten van mijn eten en weer fit te worden!

 23. Mijn verloofde is een trouwe sporter. Echter wilt het mij ondanks meerdere pogingen en manieren maar niet lukken om van de overtollige kilos af te komen. Daarbij gaan we dit jaar trouwen en wil heel graag afvallen om er op die dag extra mooi uit te zien voor mijn partner.

 24. Ik zou Phen 375 heel graag eens willen testen omdat ik zelf voedingsadviezen, sportlessen en personal training geef. Ik wil zelf graag een paar kilootjes afvallen en als ik goede ervaring heb met Phen 375 kan ik dit ook aanbevelen bij mijn klanten.

 25. Hallo Ik wil pehn 375 graag proberen omdat ik al vanalles heb geprobeerd maar niks werk er alleen portemonnee die werd wel dunner maar ik helaas niet daarom de laatste pil die ik wil proberen alvast heel erg bedankt

 26. Graag wil ik ze testen. Wil graag wat kilo’s kwijt ivm artrose in mijn knieën. Het lukt mij niet alleen. Ben echt een lekkere eter.

 27. ben in korte tijd van 4 jaar 15kg zwaarder geworden ivm hernia.
  Sinds een jaartje ben ik weer aan het sporten 3x in de week fitnissen maar afvallen wil niet echt lukken. Veel eten en spoepen doe ik helemaal niet.
  ben erg benieuwd of Phentermine voor mij een uitkomst is.

  Met vriendelijke groeten,
  Kiki

 28. hoi hoi,
  mijn man heeft van alles al geprobeerd zonder resultaat.
  nu ben ik op zoek iets wat nu eens wat resultaat levert.
  hij is nu inmiddels 115 kg en moet echt afvallen, maar wil wel wat gespierder zijn.
  nu las ik dat deze tabletten daar wel voor zorgen.
  ik zou het heel graag willen proberen en kijken of het dit keer echt leukt

 29. Zou graag willen testen of deze medicatie ook werkt als je Prozac/Welbutrin/Seroxat en Zyprexa neemt. Ik ben namelijk bipoair en wil graag weer wat van mijn gewicht kwijt dat ik door de medicatie ben bijgekomen. Heb altijd 55 kg gewogen en nu weeg ik 85 door die medicamenten.

 30. Na een jarenlange strijd lukt het nog steeds niet om de overtollige kilo’s eraf te krijgen met gelijk welk dieet.
  Ik hoop dat dit product mijn reding van enkele kilo’s zou zijn.

 31. ik weeg nu 153 kg en wil terug naar 120 kg ik heb nu totaal geen energie om iets te ondernemen en krijg last van knieen en heup.

 32. Ik heb sinds twee jaar een hernia waardoor het echte sporten niet meer mogelijk is.
  Helaas mede door deze hernia heb ik overgewicht. Meer gewicht, meer belasting van mijn rug, waardoor meer last. Dus wil dolgraag deze pillen testen.

 33. Omdat ik erin geloof .. 100% vertrouwen
  En dat mijn gezondheid altijd nummer 1 staat
  Dus kom maar op ..
  Mvg faab.

 34. Ik zou phen375 heeel graag willen uitproberen, ik heb er veel goede dingen over gehoord.
  In een korte tijd ben ik (helaas) veel aangekomen vanwege omstandigheden, en hierdoor stiller, verlegen en onzeker van geworden, hoewel ik daar eerst totaal geen last van had.

  Ik hoop dat ik het mag uitproberen. Ik zou er heel erg blij mee zijn!

 35. Hoihoi,

  Ik, zou heel graag dit, artikel voor jullie, willen testen. Ik Ben Natasja Bremer 39 jaar adres : Muurbloemstraat 32 7906PT Hoogeveen.

  Ik ben iemand die 15 kilo te zwaar is.. Door op eten letten en bewegen ben ik 5 kilo kwijt. Ook hou elke dag bij wat ik eet en hoeveel ik verbruik met lopen. Ik rook niet drink geen alcohol. Eet gezond. En heb, altijd trek maar elke dag gevecht om daar niet aan toe te geven. Graag zou ik iets erbij gebruiken nu de zon weer schijnt om te kijken of het sneller gaat.. En of mijn, hongergevoel minder wordt.. In ruil voor dit produkt wil ik wekelijk wel verslag uit brengen. Vriendelijke groetjes Natasja Bremer

 36. Ik kreeg 3 jaar geleden een zware depressie. Na een paar weken werd er fybromialgie vastgesteld en ben ik begonnen met antidepressiva omdat ik daardoor mijn spierpijnen
  Onder controle heb. Ik ben daardoor 16 kg bijgekomen en heb al vanalles geprobeerd, Shakes, hongerstillende pillen, vetverbrandende piillen, het helpt wel,tijdelijk waardoor ik afval en weer terug bijkom, maar ik zou toch nog wel iets anders proberen. En ik heb hier zoveel goede recensies over gelezen, de ideale kandidaat dus !!!

 37. Hallo,
  Ik ben Vanessa.
  Ik ben na mijn 2de zwangerschap serieus bijgekomen omdat ik niet meer kon gaan joggen en dieeten.
  Mijn gewicht was voor mijn zwangerschap 58 kilo en ik ben 1.60 m lang.
  Dus ik was perfect in balans.
  Nu heb ik 5 operaties gehad na mijn 2de zwangerschap en is de miserie zo ook begonnen. De dokters wisten niet waar te beginnen met zoeken. Als ze dachten dat het het 1 was dook er iets op dat dit van de kaart veegde en waren we weer bij af.
  Nu om het verhaal kort te maken , Ik heb verschillende ziektes.
  Namelijk : Systematische Lupus , diabetisch type 2 , metabolsyndroom , osteopenie , psoriasis en verschillende allergieën voor huisstofmijt, boomsoorten en grassoorten. Ik pak ook panthomed voor mijn maag te beschermen en een onstekingsremmer voor de ontstekingen die ik krijg.
  Mijn medicatielijst is : phantomed, plaquenil , meloxicam ,ceteresine ,biseperolol , deso 30 , glucophage 400 en af en toe nog pijnstillers. Ik weeg nu 94 kilo.
  Ik heb verschillende dieëten geprobeerd en het wil maar niet lukken . Sporten gaat ook heel moeilijk.
  Dus zou deze pil mij een wonder doen .
  Ik wil het echt heel graag proberen omdat mijn dokters aandringen om een maagverkleining te doen. En iedereen die ik ken die een maagverkleining heeft gedaan , heeft er ook problemen mee en kunnen geen vitamines meer ophouden.
  Voor mij is deze dieetpil een must!!! Ik heb het nodig om te overleven. Mijn dokters zeggen dat ik moet afvallen of het word mijn dood nog.
  Ik heb 2 kinderen en wil er nog zijn voor hun als ze trouwen , kinderen krijgen en mijn advies nodig hebben.
  Als er iemand is die u moet helpen ben ik dat wel.
  Alvast bedankt voor mijn verhaal te lezen.

  Met vriendelijk groeten,
  Vanessa Issa.

 38. Omdat ik niet kan sporten door versleten knieën, hernia en hartritmestoornis zou dit een ideale oplossing zijn. Dus zou graag een testpitje willen winnen.

 39. Hiprolean XS is marketed as being one of the most powerful fat burners available without prescription. Hiprolean X-S high strength Fat Burner is one of the best and trusted weight loss capsule. Learn its benefits and disadvantages in this unbiased review.

 40. Ik zou phen 375 willen gebruiken om met krachttraining me vet percentage om laag te helpen en zo mijn doel snel te bereiken met 4 x in de week trainen me vet percentage is 16 en hoop op 8 te komen ik ben 1meter80 gewicht 84 kilo zou een aan winst Zijn groetjes javier.

 41. Goededag,

  Ik zou ze heel graag willen testen
  Ik doe aan fitnis fiets elke dag beweeg de hele dag door eet gewoon normaal en gezond maar er gebeurd niks. En wil graag na mijn eerste kindje mijn platte buik terug en wat van mijn benen af.

  Zou echt super zijn om ze te mogen testen.

  Groetjes sandy

 42. Nou ik ben heel benieuwd! Alles werkelijk iedere pil, drank en poeder zooi geprobeerd! Ik ben nu 50 jaar en er helemaal klaar mee…maar…als ik dit lees over phen375 ….zeg ik; Nog één x…..kommaaropmetdiepil!

 43. ik wil al een tijdje wat afvallen en heb al verschillende keren bepaalde dingen geprobeert,
  ik ben de ideale persoon om te testen omdat ik op verschillende dingen heel goed let bij het afvallen en kan goed verlag maken van iets.

 44. Elke keer doe ik enorm veel moeite om een paar kilo kwijt te raken die er vervolgens zo weer aanzitten. Ik wil wel eens afvallen zonder te veel inspanningen. Phen375 belooft veel en ben benieuwd of de pil zijn belofte waar kan maken.

 45. Ik heb 12 kilo overgewicht . Door lijnen en sporten was ik dat kwijt maar het zit er weer aan. Wat ik doe ik krijg het er niet meer af . Misschien dat mijn leeftijd meetelt .boven de 50 is lastig . Ik zou het dolgraag wilden proberen . Dat is dan ook echt het laatste afslank produkt wat ik probeer . Groet arja

 46. Ik heb phen375 uitgeprobeerd en het heeft niks geholpen heb nog vreselijke vreet buien en voel me erg moe dat moe zijn is begonnen sinds dat ik de pillen gebruik Heb 1 potje gebruikt voor 2 weken dus en zonder resultaat . Ik ben 1 meter 56 en weeg 63 kilo en dat is zo gebleven. Dus bespaar je centen het is een scam

 47. ik heb de review gelezen over Phen375. Daarnaast heb ik meerdere Amerikaanse websites bezocht over deze afslankpik.

  Nu bieden ze op de website aan om een aantal proefpersonen deze pil te laten gebruiken, naar ik aanneem in ruil voor een persoonlijke ervaring/review.

  Mijn verzoek is een speciale, want het betreft hier niet gebruik voor mezelf, maar gebruik voor mijn vrouw, Rennie.
  Ze wil al jaren heel graag afvallen en probeert veel, met name gezond eten en sporten. Na de beginjaren is ze gestopt met echt diëten, want dat levert sowieso niet het gewenste resultaat en wel veel frustratie. Maar wat ze ook probeert, heel langzaam komen de grammen er juist bij, er gaat niets af…

  Rennie is 44 jaar en moeder van 4 kinderen. Voor de zwangerschappen was ze een slanke vrouw met een prachtig postuur. Door de zwangerschappen is ze dat kwijtgeraakt, is ze zo’n 12 kilo zwaarder geworden en heeft ze figuurlijk pijn als ze zichzelf in de spiegel ziet. Nu ben ik dol op haar en die paar pondjes meer of minder maken niet dat ik meer of minder van haar hou, ik ben dol op haar. Maar ik vind het vreselijk om haar te zien “lijden”, terwijl ze toch echt haar best doet.

  Het enige wat ze niet wil proberen zijn afslankpillen. Volgens haar allemaal rotzooi en slecht voor je gezondheid. Voor een heel groot deel ga ik daar in mee, maar als extra stimulans naast de gezonde leefstijl lijken me afslankpillen juist wel goed. Al helpen ze maar een klein beetje, alle beetjes helpen, ook om vooral door te zetten. En de Phen375 lijken me nu net die pillen die wél dat beetje kunnen bijdragen.

  Mag ik je vragen me te helpen Rennie toch aan de afslankpil Phen375 te krijgen? Als ze die aangeboden krijgt om te testen, dan krijg je gegarandeerd een objectieve review, want criticaster zal ze zijn.

  Alvast bedankt dat je mee wilt denken!

  L

 48. Hoi hoi,

  Ik zou ook wel graag zo’n potje wille. Proberen om m’n zwangerschapkilootjes eraf te krijgen.
  Ik ben al vanaf januari bezig, heb eerst lipo13 met carbuloss geprobeerd. Ik moet eerlijk zeggen dat als het goed gebruikt word dat het werkt. Ze zijn nu op en zonder iets val ik niet af, hoe gezond ik ook eet. Ik was deze site aan het lezen om te kijken wat ik nu ga proberen voor een sneller en nog beter resultaat. Zo kwam ik hier :) hopende op een reactie :D

  Groetjes sanne

 49. Hoi hoi. Ik ben bijna altijd bezig google af te struinen voor de beste afslankpil Maar je ziet er zoveel staan, maar wat is waar en wat is niet waar. Hebt best wel veel uitgeprobeerd, maar tot nu toe nog geen resultaat. Nu lees ik over Phen en ben wel benieuwd of het dit is waar ik op zoek ben. Wie weet kan ik zo’n potje uit proberen. Groetjes Jaen

 50. Jammer dat de ‘review’ niet een persoonlijk verhaal is met eigen ervaringen van de tester, maar meer een standaard verhaal over wat er beloofd wordt dat het product doet wat ik elders ook allang gelezen heb…. Ik zou graag van echte Phen gebruikers willen horen/lezen wat het voor ze gedaan heeft. Is t mee gevallen of juist tegen, waren er bijwerkingen, doet het wat het beloofd? Noem maar op… Mochten hier phen gebruikers zijn laat je horen ;) Oh en ik wil ook heel graag een potje proberen als jullie er nog 1 over hebben ;)
  Mvg, Elly

 51. Wegens ziekte ben ik in 3 maanden 20 kg verdikt. Nu ben ik genezen maar wat ik ook probeer
  ik krijg die kilos er maar niet van en schaam me dood. Sporten kan ik niet want ik ben 5 jaar geleden geopereerd geweest aan de rug en was verlamd en heb moeten leren terug gaan maar ik heb nog vele gevolgen ervan en ben nooit volledig genezen. Door de toename van mijn gewicht heb ik het nog moeilijker om te gaan. De reden waarom ik het zou willen proberen is omdat het gratis is en ik met vele medische kosten zit maar ook in de hoop dat als ik minder weeg ik misschien beter zal kunnen bewegen;

  Mvg dom

 52. tja, waarschijnlijk heb ik geen betere redenen dan andere dames; als ik dikker wordt gaat dit allemaal in mijn buik zitten. ik heb dan ook een grote dikke slappe buik en heb al vele diëten geprobeerd, maar zoals bekend, werkend de meesten niet of indien ze wel werken, kom je na verloop van tijd toch weer aan wat je reeds afgevallen was. maar ik probeer graag alles uit en geef niet op, want ik haat die buik, ik zou ook zo graag in bikini willen. wij hebben een boot, maar ik durf me niet in bikini te vertonen, altijd heb ik een korte broek met hempje aan. daarom zou ik ook dit product graag willen uittesten voor jullie.

 53. Hoi Sanne, ik weet niet of deze aanbieding nog steeds geldt, maar ik zou dit middel graag willen uitproberen.
  Ik heb (net als vele anderen) al zoveel dingen uitgeprobeerd, maar op de één of andere manier wil het maar niet lukken om af te vallen. Het enige middel dat voor mij werkte is uit de handel genomen (reductil) en sindsdien werkt helemaal niets meer lijkt het.
  Zelfs met sporten en regelmatig bewegen gaat er niet meer dan 7 kilo af….en ik wil er voor mijn eigen gezondheid toch echt minimaal 15 kilo af hebben. De financiën om dit zelf aan te schaffen heb ik niet, dus dit zou een mooie manier zijn voor mij…

 54. In de overgang en het gebruik van hormonen ben ik 25 kilo aangekomen heb al van allerlei diëten en pillen geprobeerd word van pillen snel misselijk en zou deze heel graag proberen en als het lukt zelf hiermee verder gaan

 55. Ik ben 71 jaar ik ben zo 40 jaar aan het lijnen niets helpt
  Ik zou dus dit wonder middel wel eens willen proberen
  Vrgr Annelie

 56. Ik ben 71 jaar ik ben zo 40 jaar aan het lijnen niets helpt
  Ik zou dus dit wonder middel wel eens willen proberen

 57. Heeft iemand de pillen zelf getest. Wat zijn je ervaringen en is bestellen in USA veilig?
  Hoor het graag van je,
  gr charlot

 58. Na jaren rond gelopen te hebben met obesitas besloot ik om samen met mijn vriendengroep een abonnement te nemen bij de plaatselijke sportschool. Al snel verloor ik kilo na kilo en ben ik van 130kg naar 110kg gegaan. Ik merk echter dat het de laatste tijd erg langzaam gaat ondanks dat ik dezelfde routine’s en hetzelfde dieet aanhoud. Ik zou daarom graag dit product willen testen om te zien of het me weer terug in mijn flow van afvallen krijgt.

 59. Heel erg graag wil ik deze pillen gaan proberen. Ik eet zoveel mogelijk gezond en zonder pakjes en zakjes. Door de overgang en rugklachten kan ik echter niet meer sporten. Dit merk je direct aan je gewicht. Ik beweeg nu door met de hond de lopen, te fietsen, te tuinieren en het huishouden te doen. Toch lijkt dit niet voldoende. De omschrijving van deze pillen spreekt mij aan, het proberen waard.

  Groetjes,
  Gedy

 60. Het ging zo goed met mij maar naast mijn opa is ook mijn oma overleden vorig jaar deze tijd en sindsdien blijf ik maar eten en eten uit verdriet ik heb geen band met mijn moeder en ook niet met mijn famillie ik voel me zo lelijk en dik als ik naar mezelf kijk vind ik me lelijk als ik nou 10 kilo kan afvallen dan zouden jullie mij heel erg helpen ik durf niet eens met de zomer in een bikini te lopen help mij alsjeblieft groetjes michelle rosa

 61. Hi hi ! Ik wil heel graag mijn laatste 10 kilo kwijt en ik wil graag mij aanmelden Als een testpersoon!

  Email mij aub

  Met vriendelijke groet,

  Michelle rosa

 62. Ik zal waarschijnlijk te laat zijn om als testpersoon te kunnen fungeren maar ik ben wel erg benieuwd naar dit product. Ik ben al jaren serieus aan het sporten maar mijn gewicht wil maar niet omlaag. Dit werkt uiteraard heel demotiverend dus als er eindelijk eens een product op de markt zou komen dat echt werkt, dan ren ik meteen naar de winkel.

 63. Ik ben enorm benieuwd naar deze pillen en kom graag in aanmerking als tester.
  De investering houdt mij op dit moment nog even tegen maar ik stel mij zeker beschikbaar als tester.
  Hiermee kan ik mezelf maar ook andere eventueel over de streep trekken of in ieder geval goed informeren over de ervaring door duidelijke recensie. Ik weeg 125 kg en pas mijn voeding aan naar een gezond patroon in combinatie met hardlopen en MTB. Ultiem streefgewicht is 90kg maar op dit moment 103kg (BMI naar overgewicht).

 64. Vroeger was ik een echte sportfanaat. (Sportte 5 dagen per week). helaas door een blessure heb ik dit flink moeten reduceren tot 1 à 2 keer per week. Met als gevolg, verlies spiermassa en aankomen. Diëten heeft niet geholpen.

  Aangezien ik altijd goed voor mijn lichaam heb gezorgd, wil ik dat blijven doen. Hopelijk kom ik voor deze actie in aanmerking. Het zou mijn gevoel voor eigenwaarde erg goed doen…

 65. Ik wil nog graag 10 kilo afvallen maar wil niet lukken zijn er al 20 af maar nu gaat het wel erg slecht vandaar

 66. Vanaf mijn 50ste kamp ik met overgewicht, ik weeg 10 kg meer dan vroeger. Mijn discipline om mij aan een dieet te houden vermindert met de jaren. Ik kan het niet meer opbrengen om steeds te diëten, vooral de weekends zijn moeilijk. Toch start ik elke maandag met nieuwe moed. Misschien kunnen deze pillen mij de extra ondersteuning geven die ik nodig heb.

  Annemie

 67. Omdat ik alles geprobeerd heb maar ik val ma niet af ik heb 15 kilo overgewicht en wil dat zo graag kwijt. Ben een alleenstaande moeder en voel me nu alleen maar moeder wil me ook weer vrouw voelen

 68. Mijn derde kind is nu bijna 3 en het lukt mij nog steeds niet de kilo’s die ik bijgekomen ben kwijt te raken. Dit door een erg druk leven met 3 kinderen en een eigen zaak. Het lukt mij vooral niet om inde avonduren als ik op kantoor zit van de chocolade en de chips af te blijven. Dit zijn voor mij echte energie boost. Als ik lees wat deze tabletten doen is het precies wat ik nodig denk te hebben. Dus als jullie nog een potje over hebben stel ik mij graag als testpersoon te beschikking. En mijn dochter doet over 2 maanden de communie dan zou het fijn zijn als ik wat kilo’s kwijt ben.

 69. Heel graag, gratis dit uit proberen, wil ik best doen en je het resultaat doorgeven, ik ben nieuwsgierig

 70. Hoi hallo,
  Door de overgang waar ik nu mee te maken heb ga ik overdreven snacken en eten. Als enige uit een dikke Fam is het me gelukt niet overdreven aan te komen. Helaas is het mij nu erg lastig geworden. Lijk het gevecht te verliezen! Ik zou al tevreden zijn met verlies van 6 kg. Verder ook bereid om een review en andere informatie te geven.
  Mag ik?
  Alvast mijn dank!

 71. Als er nog een potje beschikbaar is wil ik ook graag in aanmerking komen. Ik ben na de bevalling 10 kg bijgekomen Door snelle energie hapjes. .. denk aan chocolade…. Na een jaar lang verkeerd ritme, weinig slaap, slecht eetpatroon. .. roef roef alles naar binnen ivm die kleine en dan savonds weer snacken … heb ik nu weer mijn ritme en gezonde patronen terug. Ook sport ik 4 uur pw. Maar dit mag niet baten. Graag zou ik een extra hulpje willen.

 72. Ik ben al jaren bezig om die overtollige kilo’s weg te krijgen. Heb ruim 1 jaar gesport 3 dagen in de week. Daarbij gelet op mijn eet gewoonte . Dus gezonde voeding. Door medicatie ben ik zwaarder geworden. Dus het afvallen is minder makkelijk Door gewoon maar even wat slechte eetgewoonten te stoppen. Ik loop nu 4 dagen in de week 6 kilometer. Eet shakes en groentes. Maar het wil gewoon weg niet echt lukken om die laatste 14 kilo kwijt te raken. Vandaar dat ik heel graag in aanmerking wil komen voor deze afslanken pillen in de hoop dat deze wel aan slaan.

  Mvg Brigitte Pico

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.