Afvallen in 2021

Regelmatig komen er nieuwe afslankpillen voorbij op de redactie van vetvrij.com, en meestal besteden we hier niet zoveel aandacht aan. Kunnen we Phentemine375 of Phen375 naast de andere potjes in de kast zetten, of is is  deze afslankpil wel de moeite waard? Tijd voor een review!

Phen375 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phen375 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phen375 graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslank Product

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

phen-plant1 Phen375 zorgt er volgens de tekst op de verpakking voor dat je een slank figuur krijgt zonder dat je daarvoor een dieet hoeft te volgen.  Je hoeft je calorie-inname dus niet te beperken. Maar hoe werkt Phen375 dan wel? Mijn ervaring leert dat de meeste afslankpillen niet werken en tal van (vervelende) bijwerkingen hebben. afslankpillen worden in de meeste gevallen gefabriceerd om snel in te springen op een hype en zijn niet of nauwelijks wetenschappelijk onderbouwd. Phentermine is al bekend sinds 1957  maar werd na een aantal incidenten van de markt gehaald. In 2009 is Phen375 op de markt gekomen waarvan de afgeleide naam Phentermine gelijk is aan het ingredient dat in de oude product werd gebruikt. De ingrediënten van Phen375 zijn volgens de leverancier in staat om je metabolisme versnellen, je honger onderdrukken en vetweefsel af te breken.

Zo werkt Phen375

Maar hoe werkt dit product eigenlijk? Phen375 heeft net zoals Glucomannan een eetlustremmende werking. Hierdoor heb je een verzadigd gevoel en minder behoefte om te eten en te snacken. De werking is volgens de leverancier zelfs zo sterk dat je op moet passen dat je niet te weinig eet. Phentemine375 gebruikt een combinatie van cyclische AMP enzyme boosters zoals 1,3-Dimethypentylamine Hydrochloride, 1,3,7-Trimethylxanthine, en een Sympathomimetische Amine, Capsaicin-1.12, l-carnitine om het gewenste resultaat te krijgen. Verder bevatten de capsules de volgende bestanddelen:

  • L-carnitine  (chorionische gonadotropine – HCG vetverbrander )
  • Dimethypentylamine Hydrochloride (verhoogt cyclische AMP niveaus in het lichaam)
  • Trimethylxanthine (blokkeert bepaalde enzymen
  • Capsaicin- (zorgt ervoor dat het lichaam de andere ingrediënten makkelijk opneemt)
  • Sympathomimetische Amine  Norepinephrine (versnellen metabolisme)

Een extra ingredient van Phen375 is Tongkate ALI (Longjack). Tongkate ALI staat erom bekend dat het je spiermassa kan vergroten. Ik kan me voorstellen dat je niet zit te wachten op enorme spierbundels, maar het is belangrijk dat je spiermassa behouden blijft.  Spieren zijn namlijk de grootste energieverbrander van je lichaam. Met een kilo spiermassa verbrandt  je 100 caloriën per etmaal. Als je een dieet volgt, dan bestaat de kans dat je spiermassa, in plaats van vetmassa verlies. Tonkate voorkomt dit.

Vetverbranding

Een andere eigenschap van deze afslankpil is dat het je metabolisme in een hogere versnelling zet. Dit wil zeggen dat het je vetverbranding stimuleert. Dit is een kenmerk dat we bij meerdere afslankpillen terug zijn zoals bijvoorbeeld bij Detox Ultra Plus of Ketox24 Afslankdruppels.

Energie Booster

Een nadeel van een (verkeerd) dieet is dat je slap en futloos wordt. Volgens de bijsluiter blijft je energie op peil blijft als je Phen375 gebruikt. Wel wordt aangeraden om regelmatig te bewegen tijdens het gebruik van de kuur. Phen375 is dus speciaal ontwikkeld om de ongemakken van het diëten weg te nemen. 

Amerikaans Product

Phen375 is een Amerikaans product dat je uitsluitend via internet in Amerika kunt bestellen. Reken dus op minimaal een week levertijd. Ik kon niet vinden of Phen goedgekeurd is voor de Europese markt, maar aangezien de wetgeving in USA op het gebied van farmaceutische producten strenger is dan ik Nederland is het een kwestie van tijd voor dit geregeld is. De capsules zijn in ieder geval goedgekeurd door de FDA (Amerikaans Voedings- en Warenautoriteit)

phen375
phen375

Gebrui