Phen24 Review en Ervaringen

Phen24 Afslankpillen Review

Phen24 biedt een oplossing tegen het welbekende overgewichtsproblematiek. Door dagelijks 2 pillen in te slikken kun je overtollig gewicht verliezen gedurende periodes van 24 uur. Hiermee onderscheid Phen24 zich van de concurrenten die gewichtsverlies alleen door de dag heen stimuleren. Phen24 is dus veel langer actief. Ook laat in de avond en in de vroege ochtend is het nog bezig.

Gewichtsverlies wordt een 24 uur durende proces met Phen24. In de formule van dit product worden 2 producten gecombineerd om effectiever vet te verbranden gedurende de hele dag. Het eindresultaat is sneller afslanken en een grotere kans dat de pondjes eraf blijven. Dus geen jojo-effect. Je neemt dagelijks 2 pillen in, eentje in de ochtend en dan weer eentje in de avonduren.

Phen24 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phen24 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phen24 graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Phen24 doet meer dan alleen gewichtsverlies stimuleren. Naast het opvoeren van de stofwisseling helpt dit afslankmiddeltje ook het verlangen naar ongezonde voeding te verkleinen. Dit is meestal de grote veroorzaker van overgewicht.

De dieetsupplementen van Phen24 geven de gebruiker ook de extra energie die nodig is in de loop van de dag. Je voelt je niet meer futloos tijdens het afvallen. Zo kun je zonder moeite je werk doen, sporten en de andere dagelijkse taken verrichten. Tegen de avonduren wanneer je energieniveau wat lager ligt, neem je de Phen24 Night pil in voor een gezonde, diepe slaap. Met deze pil blijven de hormonen in balans.

Voor wie is Phen24 geschikt?

Phen24 is alleen geschikt voor volwassenen. Daarnaast mogen de volgende personen dit supplement niet gebruiken:

 • Personen jonger dan 18 jaar
 • Zwangere vrouwen
 • Vrouwen die borstvoeding geven
 • Personen die lijden aan depressie
 • Personen met diabetes
 • Personen met lever-, nier- autoimmune- of endocriene ziekten
 • Personen met borst- of prostaatkanker.

Het beste kun je de huisarts eerst raadplegen alvorens met Phen24 aan de slag te gaan.

Is Phen24 effectief?

Zoals eerder beschreven bestaat het Phen24 systeem uit twee verschillende pillen, Phen24 dag en Phen24 nacht. De pillen neem je in op de aangegeven tijdstippen zodat je 24 uur kan genieten van de voordelen van Phen24. Doe je dit, dan is Phen24 in staat om sneller en effectiever gewichtsverlies te ondersteunen. Zo zal jij als gebruiker de resultaten in een kortere periode zien.

Omdat Phen24 uit twee verschillende pillen bestaat, biedt het twee verschillende voordelen. Phen24 dag and Phen24 nacht werden immers ontworpen met verschillende doeleinden.

Phen24 dag geeft je energie en verhoogt je concentratievermogen. Het geeft je wat je nodig hebt om effectiever en efficiënter aan de slag te kunnen. Aan het einde van de dag neem je Phen24 nacht in. Deze heeft een andere werking, het kalmeert je juist. Daarnaast remt het de eetlust en brengt het balans in je hormonen.

Wat kost Phen24?

Ervaar de twee-in-een kracht van Phen24 zelf. Een doos Phen24 kun je op de officiële website bestellen tegen een aanbiedingstarief van € 59.99.

Koop je 3 doosjes dan krijg je 2 gratis. Je betaalt dus slechts € 179.99 voor 5 dozen. Elke doos bevat 30 dagpillen en 60 nachtpillen.

Voordelen

 • Verhoogde stofwisseling
 • Sneller calorieën verbranden
 • Blijvend gewichtsverlies
 • Meer energie door de dag heen
 • Minder last van snaaibuien
 • Het werkt ook terwijl je slaap
 • Je slaapt beter

Nadelen

Phen 24 bevat 100% natuurlijke ingrediënten zoals vitamines en essentiële nutriënten. Het heeft daarom geen noemenswaardige bijwerkingen. Alleen personen die allergisch zijn voor cafeïne kunnen lastige ervaringen hebben.

Conclusie

Waar de meeste afvalsupplementen zich uitsluitend richten gewichtsverlies overdag, pakt Phen24 dit helemaal anders aan. De avonduren worden absoluut niet genegeerd. Tijdens het slapen kun je ook vetten verbranden en zo sneller afvallen. Deze werkwijze helpt je aan snelle resultaten en maakt dit middeltje effectiever dan het gemiddelde dieetsupplement.

Gezonde Groet,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1 reactie

 1. Tot mijn grote verbazing ontdekte ik vrijdagmiddag 13 januari 2017 in mijn mailbox
  een mail van uw bedrijf dat maandag 16 januari 2017 door GSL een levering zou
  plaatsvinden van uw product.
  Tevens stond er een mail van Billink m.b.t. de betaling van 59,95 .
  Ik heb echter nooit een bestelling gedaan en zal de aflevering maandag a.s. dan
  ook weigeren in ontvangst te nemen.
  Ik hoop dat u en ander alsnog kunt annuleren.

  Bij voorbaat bedankt voor uw medewerking.

  John

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.