Pharmaxx Supplements Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Pharmaxx is een Nederlands Vlaams Supplementen leverancier. Pharmaxx Slaapcomfort, Health, Balance en Multi Omega zijn slechts enkele producten uit het assortiment. In deze review bespreken we enkele van deze supplementen.

Producten van Pharmaxx Supplements

De producten van Pharmaxx worden in Nederland gemaakt volgens de Good Manufacturing Proces (GMP) richtlijnen. De grondstoffen die gebruikt worden voor het produceren van de supplementen zijn dusdanig geselecteerd dat deze optimaal door het lichaam worden opgenomen. Alle supplement van Pharmaxx zijn verpakt in doordrukstips.

Tijd voor een overzicht van de supplementen van Pharmaxx.

Pharmaxx Balance

 • Voedingsvezels
 • Kruidencomplex

Pharmaxx Total Care

pharmaxx total care
 • Multivitamine
 • Omega-3 Visolie

Pharmaxx Beauty Support

 • Anti-oxidanten
 • Vitamine-B complex

Pharmaxx Slaap Comfort

 • Melatonine
 • Magnesium

Pharmaxx Health Support

 • Glucosamine Complex
 • Cranberry

Perfect Balance Weight Control

vezels afslankpillen
vezels afslankpillen

Perfect Balance staat voor Afslanken met groen thee. Vanaf ons 30ste levensjaar kan de stofwisseling langzamer gaan werken. Niet voor niets merken veel mensen dat ze na die leeftijd hun gewicht moeilijker op peil kunnen houden. Weight Control stimuleert uw gewichtsverlies en ondersteunt u bij het op peil houden van uw gewicht. Weight Control is een natuurlijk supplement op basis van plantenextracten zoals groene thee. Deze extracten stimuleren de vetverbranding. Weight Control is dan ook een natuurlijke ondersteuning om verantwoord af te slanken!

Daarnaast vermindert Weight Control het hongergevoel doordat het DE bloedsuikerspiegel op peil houdt

Download de bijsluiter van Pharmaxx Weight Control.

Met krachtig groene thee extract (EGCG)

Een belangrijk bestanddeel van groene thee is het antioxidant EGCG. Weight Control bevat een krachtig groene thee extract met maar liefst 40% EGCG. Samen met de andere extracten, zoals garcinia cambogia (met HCA) en citrus aurantium, bevordert groene thee uw vetstofwisseling. Weight Control is samen met Vezel Complex verkrijgbaar in het voordelige Weight Control Pakket. Weight Control is gegarandeerd vrij van gist, gluten, lactose, geur- en smaakstoffen en bevat geen resten of sporen van pinda’s. Aan dit supplement zijn geen suikers toegevoegd. De tabletten zijn ook geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl.

perfect-balance

Gebruik Pharmaxx Weight Control

Gebruik is heel eenvoudig, dagelijks een tablet met met voldoende water tijdens de hoofd maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Vezeltabletten

Vezels spelen een belangrijke rol bij de darmwerking en spijsvertering. De vezeltabletten van Pharmaxx bevatten psyllium en appelvezels. Dit zorgt ervoor dat u voldoende vezels binnenkrijgt waardoor de darmfunctie wordt gestimuleerd en uw stoelgang wordt verbeterd.

Vezels zijn ook een hulpmiddel om op gewicht te blijven. Want hoewel de vezeltabletten nauwelijks calorieën bevatten, geven ze wel een verzadigd gevoel door trage passage in het maag-darm kanaal. Zo wordt uw eetlust vermindert en zult u minder snel geneigd zijn tussendoortjes te eten. De vezeltabletten passen dan ook prima in een dieet en helpen u om op gewicht te blijven.

Pharmaxx Weight Control Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Pharmaxx Weight Control ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Pharmaxx Weight Control graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Pharmaxx Slaapcomfort

De acht uurtjes die we gemiddeld iedere nacht slapen zijn van groot belang voor ons functioneren de volgende dag. Niets is dan ook zo vervelend dan moeite hebben met het slapen. Voor veel mensen is het in slaap vallen een langdurig gevecht. Pharmaxx Slaapcomfort belooft een einde te maken aan de lange nachten waarin je weinig anders doet dan woelen. Tijd om dit product dan ook eens onder de loep te nemen.

Slaap-Comfort

Wat is het?

Pharmaxx Slaapcomfort bestaat eigenlijk uit twee supplementen. Het belangrijkste onderdeel is een tablet met daarin melatonine, tryptofaan en valeriaan. Deze stoffen zouden je moeten helpen om beter te slapen en om rustiger te worden. De andere tablet bevat magnesium. Dit zou moeten zorgen voor soepele spieren, vooral in de ’s ochtends.

pharmaxx slaapcomfort

Voor wie is het geschikt?

Melatonine is niet geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven of zwanger zijn. Tevens is het verstandig om melatonine te gebruiken als je binnen vijf uur na inname moet rijden of machines moet bedienen.

Melatonine heeft een aantal bijwerkingen. Zo kun je er hoofdpijn van krijgen of kun je depressieve gevoelens krijgen. Daarnaast werkt melatonine ook in op de bloedsuikerspiegel

Is het effectief?

Melatonine is een van de meest bewezen producten als het gaat om het verbeteren van de nachtrust. Uit onderzoek is gebleken dat het een goed alternatief is voor slaapmiddelen, zeker gezien de milde bijwerkingen van melatonine (bron). Op korte termijn kan melatonine zeer goed helpen, maar op de langere termijn verdwijnen deze effecten (bron). Dit geldt ook voor de effecten die een betere nachtrust heeft op de kwaliteit van het leven. Pharmaxx logo

Ook van de andere ingrediënten is duidelijk dat zij de slaap kunnen verbeteren. Na het gebruik van tryptofaan wordt de inslaaptijd korter (bron). Valeriaan wordt al eeuwenlang gebruikt als middel om de slaapkwaliteit te verbeteren (bron).

Tot slot bevat Pharmaxx Slaapcomfort magnesium. Dit mineraal speelt een belangrijke rol in tal van processen in het lichaam en draagt bij aan soepelere spieren (bron).

Praktijktest

Uiteraard hebben wij Pharmaxx Slaapcomfort ook weer getest op een aantal notoire nachtbrakers. Twintig mensen hebben een maand lang Pharmaxx Slaapcomfort gebruikt.

De uitkomsten uit het onderzoek waren erg positief. De meeste mensen sliepen een stuk beter. Met name de tijd om in te slapen werd een stuk korter. Veel van de proefpersonen hadden het gevoel dat ze zo ongeveer gelijk sliepen als ze naar bed gingen. Zij werden de volgende ochtend dan ook uitgerust wakker.

Wel waren een aantal proefpersonen erg slaperig overdag. Een van de proefpersonen was in slaap gevallen op kantoor, wat hem op een reprimande van zijn baas kwam te staan. Enkele mensen ervoeren ook andere bijwerkingen van de melatonine, zoals een somber gevoel

Geen van de proefpersonen merkte echt een verbetering in de soepelheid van de spieren, maar dit heeft mogelijk ook te maken met het feit dat niemand klachten had op dit gebied.

Wat kost het?

Je kunt in België een gratis proefpakket bestellen. Dit kost €8,95 voor de verzend- en handlingskosten. Daarna betaal je €52,95 per kwartaal voor de levering van Pharmaxx Slaapcomfort. Dit is een abonnement, dat volgens de leverancier na iedere zending op te zeggen is. Prijzen voor Nederland zijn niet bekend.

De Voordelen

Het effect van de verschillende middelen op de slaapkwaliteit is vrij sterk. Dit is goed nieuws voor mensen die niet zo goed slapen.

Alle ingrediënten van Pharmaxx Slaapcomfort zijn ook los verkrijgbaar (bij de drogist bijvoorbeeld), maar Pharmaxx combineert ze in een handige kuur. Dit kan handig zijn, zeker omdat je op deze manier niet vier of vijf verschillende potjes met producten hoeft te gebruiken.

De Nadelen

Een van de grootste nadelen van Pharmaxx Slaapcomfort is dat het in een abonnementsvorm komt. Er zijn veel verhalen bekend van mensen die dit niet weten. Weet je dit wel en ga je willens en wetens zo’n abonnement aan, dan is het maar de vraag in hoeverre je gemakkelijk van het abonnement af komt.

Een ander nadeel is dat het niet goed mogelijk is om de hoeveelheid melatonine te doseren. Sommige middeltjes van drogisterijen kunnen heel goed gedoseerd worden. Op deze manier kun je beter bepalen wat goed voor jou is.

Het belangrijkste is nog wel dat je met Pharmaxx slaapcomfort de oorzaak van je slaapproblemen niet aanpakt. Vaak worden slaapproblemen veroorzaakt door een slechte slaaphygiëne, een onregelmatig ritme of door stress. Deze oorzaken neem je niet weg met het gebruik van Pharmaxx.

Pharmaxx Total Care

De Total Care lijn bestaat uit Multivitamine en Omega en zorgt voor een aanvulling op de dagelijkse voeding. Het bevordert de weerstand en geeft energie. Kortom, alle vitamines en mineralen in één tablet per dag

Total-Care

Een krachtige multivitamine

Uw lichaam heeft dagelijks voldoende vitamines en mineralen nodig om gezond te blijven. Er zijn echter periodes wanneer uw lichaam iets extra’s kan gebruiken. Zoals bij herstel na ziekte of in tijden van drukte en stress.

Multivitamine Forte bevat een krachtige dosis vitamines en mineralen voor extra ondersteuning van uw gezondheid. Het helpt uw weerstand te verhogen en geeft u extra energie in slechts één tablet per dag

Om de kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van Pharmaxx in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process (GMP) richtlijnen. De multivitamines zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

pharmaxx omega2

Pharmaxx Omega

Pharmaxx Omega is een supplement dat een positief effect heeft op hart en bloedvaten.   Het is in staat om geheugen en concentratievermogen te verbeteren. De capsules bestaan uit hooggedoseerde visolie met EPA en DHA.

Vette vis bevat essentiële vetzuren die goed zijn voor hart- en bloedvaten, gewrichten en ons geheugen. Om voldoende omega 3 binnen te krijgen, adviseert de Gezondheidsraad om twee maal per week vis te eten, waarvan minimaal één keer vette vis zoals haring of makreel.

Omega 3 Visolie van Pharmaxx is een goede aanvulling voor wie het niet lukt om twee keer per week vis te eten. De hooggedoseerde visolie capsules bevatten EPA en DHA en bovendien extra vitamine E voor een betere bescherming tegen vrije radicalen. Omega 3 Visolie is ook geschikt voor kinderen.

Pharmaxx Health

De Health lijn van Pharmaxx bestaat uit Glucosamine Complex en Cranberry

Health-Support

Glucosamine Complex

Dit supplement bevat stoffen die van nature in je lichaam voorkomen en die je lichaam zelf kan aanmaken. Naarmate we ouder worden, neemt dit echter steeds meer af. Op latere leeftijd is extra aandacht voor het kraakbeen in uw lichaam belangrijk.

pharamaxx health

Glucosamine complex

Glucosamine complex bevat de ingrediënten mangaan en vitamine C die bijdragen aan de normale opbouw van uw botten en belangrijk zijn voor kraakbeen. Het stimuleert je cellen die zorgen voor het onderhoud van je kraakbeen en gewrichten. De capsules zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Cranberry

Cranberry van Pharmaxx bevat vitamine C ter ondersteuning van de weerstand en ter bescherming van de lichaamscellen. Daarnaast bevat het een geconcentreerd cranberry extract. De capsules zijn suikervrij en geschikt voor vegetariërs.

Met elke dag één capsule krijg je  extra vitamine C binnen om je lichaam te helpen bij het behoud van een goede weerstand in een koude omgeving.

De capsules zijn is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen resten of sporen van pinda. Aan dit product zijn geen suikers of kleurstoffen toegevoegd.

Conclusie

Pharmaxx heeft een aantal hoogwaardige supplementen in haar assortiment. Slaapcomfort is geen goede oplossing voor je slaapproblemen. Nog even los van het feit dat de oorzaken van je slaapproblemen niet aangepakt worden, zijn er goede redenen om niet voor dit product te kiezen. Het belangrijkste probleem is dat melatonine op de langere termijn minder goed werkt. Je verliest dan een middel dat je kunt gebruiken als je echt een keer goed moet slapen.

Een tweede nadeel is de abonnementsvorm van Pharmaxx slaapcomfort in combinatie met de prijs. Voor ongeveer hetzelfde geld kun je dezelfde producten gewoon bij je lokale drogist halen. Deze producten kun je dan ook gebruiken wanneer het nodig is, waardoor je niet met grote voorraden blijft zitten als je een tijdje minder hulp bij het slapen nodig hebt.

Groeten,