Perle Bleue Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

De markt voor huidverzorgingsproducten is behoorlijk verzadigd. Er zijn heel veel verschillende producten op de markt die helpen om je huid jonger en mooier te houden. Gelukkig komen er ook af en toe hele nieuwe concepten op de markt. Een van deze nieuwe producten is Perle Bleue, een nachtcrème die je moet combineren met een serum.

Wat is Perle Bleue?

Perle Bleue Review
Perle Bleue Review

Perle Bleue is een combinatie tussen een nachtcrème en een serum. Deze nachtcrème en serum moet je met elkaar mengen en aanbrengen op het gezicht en de huid. Dit doe je vlak voor het slapen gaan. De fabrikant belooft dat de eerste effecten na een paar dagen al zichtbaar worden. Na een maand wordt de huid echt merkbaar strakker en soepeler.

De belangrijkste ingrediënten in Perle Bleue zijn hyaluronzuur, D-pantenol, borage-olie en sneeuwalg. In het serum vind je een soort arabische gom en een extract van de krokus. Tot slot zit er ook collageen in.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Perle Bleue zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 43 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Perle Bleue graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Voor wie is Perle Bleue geschikt?

Perle Bleue bevat geen bekende allergenen. Door de toevoeging van borage-olie is Perle Bleue niet even goed geschikt voor ieder huidtype. Als je van jezelf een wat vettere huid hebt kun je het product misschien beter niet gebruiken.

Is Perle Bleue effectief?

Veel van de ingrediënten in Perle Bleue kennen we wel uit andere huidcrèmes. Ook zijn er een aantal onbekendere bestanddelen. Doen alle ingrediënten in Perle Bleue hun werk?

Hyaluronzuur: Dit is een klassiek ingrediënt dat in veel huidcrèmes voor komt. Dit is niet voor niets. Hyaluronzuur speelt een sleutelrol in het vochtig maken en houden van de huid (bron). Indirect helpt het daardoor ook tegen rimpels.

Collageen: Is een soort eiwit dat een cruciale rol speelt in het behouden van de soepelheid van de huid. De productie van collageen door ons lichaam neemt af naarmate we ouder worden.