Perle Bleue Review en Ervaringen

De markt voor huidverzorgingsproducten is behoorlijk verzadigd. Er zijn heel veel verschillende producten op de markt die helpen om je huid jonger en mooier te houden. Gelukkig komen er ook af en toe hele nieuwe concepten op de markt. Een van deze nieuwe producten is Perle Bleue, een nachtcrème die je moet combineren met een serum.

Wat is Perle Bleue?

Perle Bleue Review
Perle Bleue Review

Perle Bleue is een combinatie tussen een nachtcrème en een serum. Deze nachtcrème en serum moet je met elkaar mengen en aanbrengen op het gezicht en de huid. Dit doe je vlak voor het slapen gaan. De fabrikant belooft dat de eerste effecten na een paar dagen al zichtbaar worden. Na een maand wordt de huid echt merkbaar strakker en soepeler.

De belangrijkste ingrediënten in Perle Bleue zijn hyaluronzuur, D-pantenol, borage-olie en sneeuwalg. In het serum vind je een soort arabische gom en een extract van de krokus. Tot slot zit er ook collageen in.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Perle Bleue zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 43 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Perle Bleue graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Voor wie is Perle Bleue geschikt?

Perle Bleue bevat geen bekende allergenen. Door de toevoeging van borage-olie is Perle Bleue niet even goed geschikt voor ieder huidtype. Als je van jezelf een wat vettere huid hebt kun je het product misschien beter niet gebruiken.

Is Perle Bleue effectief?

Veel van de ingrediënten in Perle Bleue kennen we wel uit andere huidcrèmes. Ook zijn er een aantal onbekendere bestanddelen. Doen alle ingrediënten in Perle Bleue hun werk?

Hyaluronzuur: Dit is een klassiek ingrediënt dat in veel huidcrèmes voor komt. Dit is niet voor niets. Hyaluronzuur speelt een sleutelrol in het vochtig maken en houden van de huid (bron). Indirect helpt het daardoor ook tegen rimpels.

Collageen: Is een soort eiwit dat een cruciale rol speelt in het behouden van de soepelheid van de huid. De productie van collageen door ons lichaam neemt af naarmate we ouder worden.

Perle Bleue Review ervaringen
Perle Bleue Review ervaringen

D-pantenol: Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat huidcrèmes met D-Pantenol de huid bevochtigen. Ook dit draagt dus indirect bij aan het beschermen van de huid tegen veroudering.

Borage-olie: Borage-olie is een stof die veel gebruikt wordt als remedie tegen eczeem. In wetenschappelijke onderzoeken is echter geen bewijs gevonden dat borage-olie hier ook echt tegen helpt (bron). Het enige onderzoek dat een positieve werking van borage-olie op de huid vond, onderzocht de werking van het product als je het opeet (bron).

Sneeuwalg: Wat sneeuwalg precies is, is niet duidelijk genoeg omschreven op de verpakking. Er zijn vrij veel verschillende soorten algen die kunnen overleven op het ijs. Aangezien we niet precies weten welke soort alg het betreft, kunnen we de werking niet goed achterhalen.

Arabische gom: Heeft een ontstekingsremmende werking (bron).

Krokus: Ook krokus heeft een hydraterende werking (bron).

Perle Bleue verpakking
Perle Bleue verpakking

Al met al zijn de verschillende ingrediënten in Perle Bleue een beetje uit balans. Er zijn heel veel bestanddelen die helpen om de huid te bevochtigen. Daarentegen zijn er weinig antioxidanten en bestanddelen met andere positieve effecten op de huid. Dit maakt dat het product heel goed kan werken bij mensen met een droge huid. Heb je van jezelf een wat vettere huid, dan zul je er weinig plezier aan beleven.

Wat kost Perle Bleue:

Een verpakking Perle Bleue kost €65 en is uitsluitend online verkrijgbaar in de officiële webshop (pas op voor namaak)

Voordelen

Perle Bleue is uitstekend in staat om de huid vochtiger te maken.

Nadelen

Perle Bleue heeft geen dagcrème. Als je je huid overdag wilt beschermen tegen de zon, dan heb je hier nog een aparte crème voor nodig.

Conclusie

De werking van Perle Bleue is iets te eenzijdig. Ja, je kunt je huid er uitstekend mee bevochtigen, maar de crème beidt vrij weinig bescherming tegen vrije radicalen. Ook op andere vlakken schiet Perle Bleue iets te kort. Zelfs als je een extreem droge huid hebt, heb je nog andere crèmes nodig om de volledige bescherming te krijgen die andere crèmes wel bieden.

Mocht je vragen hebben over deze review? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina of gebruik de facebook comments


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

14 Reacties

 1. Ik ben 52 jaar en dat is te zien! Wat zou het fijn zijn als Perle Bleue echt werkt.’ Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat vaak ook’. Maar ‘niet geschoten is altijd mis’ en ‘hoop doet leven’. Kortom, ik zou het fantastisch vinden om mee te doen aan deze test. Hartelijke groet; Suzan

 2. Beste ,graag wil ik het product uit proberen ,ben fit ,veel in beweging sport (golf).mijn hals en de kaaklijn , is een ramp!!!!!!
  Wat zou het geweldig zijn als ze zeggen wat zie jij er nog jong uit!!
  Dat maakt mij erg gelukkig.

 3. Hallo, Ik zou ook heel graag jullie product uitproberen, ik ben 61 en mijn huid is aan toe om goede product te gaan gebruiken… wie weet, wordt ik gelukkig van

 4. Hallo, Ik zou ook heel graag jullie product uitproberen, ik ben 61 en mijn huid is aan toe om goede product te gaan gebruiken… wie weet, wordt ik gelukkig van

 5. Graag zou ik dit middel willen uitproberen. Ben 57 jaar en vooral last van verouderende hals en decolleté.
  Lijkt een ander concept, dus ben benieuwd!

 6. Ik wil het graag testen omdat ik langzaam ouder begin te worden en dat in mn gezicht niet mooi is. Hopelijk werkt dit product zoals het belooft. Ik ben ook vrij sceptisch maar je weet maar nooit.

 7. Ik ben de 40 ondertussen gepasseerd en merk aan mijn huid zeker een verschil tov 10 jaar geleden. Ik ben altijd zeer sceptisch over dit soort zalfjes ook met name door de verkoopmethoden. Ik zou graag verrast willen worden met een zalfje wat echt werkt en daarmee een mooiere huid…en als het niet werkt dan zal ik ook dat niet onder stoelen of banken schuiven. Test graag mee.

 8. Hoi,
  Ik ben dit jaar 40 geworden en bemerk verslapping van de huid en veel rimpels (meer dan bij leeftijdsgenoten) dus ik zou absoluut een goede kandidaat zijn.

 9. Ik wil het product graag proberen en als proef persoon mee doen .als het helpt.heb een zeer gevoelige huid vandaar eerst een proefpakjet

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Product Review Score
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.