Perfect Slapen in 7 Stappen

Afvallen in 2021

Slapeloosheid is een groot probleem voor veel mensen dat een grote impact heeft op hun leven. Mensen die last hebben van slapeloosheid merken niet alleen dat zij minder energiek zijn en minder goed presteren op hun werk. Slapeloosheid kan ook op de langere termijn tot problemen. Perfect slapen in zeven stappen is een methode ontwikkeld door ervaringsdeskundige William van der Klaauw. Deze methode heeft al veel mensen geholpen om beter te slapen.

Wat is het Perfect slapen in zeven stappen programma?

Auteur van het Perfect slapen in zeven stappen programma, William van der Klaauw gelooft dat veel oplossingen voor slapeloosheid de oorzaak van de problemen niet aanpakken. Middeltjes als kruidenthee, kussenolie of slaappillen helpen misschien tijdelijk om je te laten inslapen, maar ze pakken het probleem niet bij de wortel aan.

William van der Klaauw
William van der Klaauw

De crux van het aanpakken van slapeloosheid is volgens William van der Klaauw het doorvoeren van een aantal kleinere verbeteringen. Deze kleinere verbeteringen versterken elkaar vervolgens, waardoor je de problemen voorgoed aan kunt pakken.

Hoewel dit zwaarder klinkt dan het is, leg je gedurende de hele dag de basis voor een goede nachtrust. Tijdens het programma leer je in zeven stappen hoe het komt dat je niet goed slaapt en wat je kunt doen om veel voorkomende obstakels uit de weg te ruimen. Hiervoor leer je zowel praktische trucjes als diepere kennis die je kunt gebruiken om beter te leren slapen. Deze stappen gaan zowel in op het mentale aspect van niet kunnen slapen (zoals piekeren) als op aspecten als slaaphygiëne en hormonen.

perfect slapen

Over de auteur

William van der Klaauw is een ervaringsdeskundige op het gebied van slapeloosheid. Vanuit deze ervaringen heeft hij boeken geschreven op het gebied van slapeloosheid. Daarnaast blogt hij over slapeloosheid op deze website. William reageert regelmatig op berichten die via op deze blog geplaatst worden.

Voor wie is het Perfect slapen in zeven stappen programma geschikt?

In principe is het programma geschikt voor iedereen die niet goed slaapt. Afgezien van een paar supplementen die je zou kunnen proberen om beter te kunnen slapen staan er geen stappen in de methode die schadelijk zouden kunnen zijn voor jouw lichaam.

Is het effectief?

Het Perfect slapen in zeven stappen programma is erg effectief. We hebben een aantal mensen bereid gevonden om het programma voor ons te proberen. De meeste van onze testpersonen merkten al na een aantal dagen verbetering, niet alleen in het aantal uren maar ook in de diepte van de slaap.

Perfect-Slapen-in-7-Stappen
Perfect-Slapen-in-7-Stappen

Veel van de door William aangedragen methoden zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewijs. Zo is het bekend dat verstoringen in de melatonineproductie (bron) leiden tot slapeloosheid. Daarnaast is er veel bewijs dat het hele ritme van de dag (bron) Inclusief je voeding en je lichaamstemperatuur invloed heeft op je slaap en omgekeerd. Dit wordt door William op een zeer praktische wijze meegenomen, waardoor je snel aan de slag kunt met het Perfect slapen in zeven stappen programma.

Wat kost het?

Voor €37 euro krijg je een fysiek boek (de volgende dag) bezorgd van 120 pagina’s met daarin de zeven stappen naar een perfecte nachtrust. Het is prettig om te weten dat je een digitale versie van het e-book gelijk krijgt, dus als je het product bestelt tijdens een slapeloze nacht, dan kun je wel gelijk aan de slag met de methode.

Meer informatie en bestellen kan op deze site.

Extraatjes

Naast het digitale en het papieren boek krijg je allerlei verschillende extraatjes. Je krijgt de mogelijkheid om contact te zoeken met William (helaas beperkt beschikbaar in verband met drukte). Verder krijg je een slaapchecklist.

Deze kun je afvinken voordat je gaat slapen en helpt je op die manier om sneller in slaap te vallen. Ook krijg je gratis een elektronische cursus die je helpt om ’s nachts dieper te slapen

Alsof dit nog niet genoeg is, krijg je nu tijdelijk nog maar liefst vier andere dingen. Het eerste extra is een boekje met technieken die je kunt gebruiken om piekeren tegen te gaan. Als tweede krijg je een aantal recepten met snacks waar je beter van gaat slapen. Als derde is er een handig overzicht met supplementen die je kunt gebruiken om in te slapen. En als laatste krijg je een mp3 met relaxmuziek van Crystal Waters.

De Voordelen perfect slapen pdf

Perfect slapen in zeven stappen biedt veel belangrijke tips om beter te slapen. Er wordt goed onderbouwd waarom bepaalde strategieën of acties werken, vooral ook wanneer