Papistop Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Als je wratten of papillomen hebt dan zal het je bekend voor komen. De vraag is of Papistop hier tegen helpt. Sommige mensen blijven maar naar de wrat kijken, zonder dat ze oog hebben voor de rest van jou en jouw gezicht. Veel mensen voelen zich dan ook erg onzeker en willen graag een middel gebruiken om ervan af te komen. Papistop is zo’n middel.

De onzekerheid is niet de enige reden om een middel te gebruiken tegen wratten en papillomen. Wratten en papillomen worden soms veroorzaakt door een virus dat ook bepaalde vormen van kanker kan veroorzaken. Papistop is een middel dat iets belooft te doen aan de wratten en papillomen. Papistop maakt dus een behoorlijke belofte. Lukt het daadwerkelijk om je wratten bij de oorzaak aan te pakken? Wij hebben het getest.

Wat is Papistop?

Papistop is een zalfje dat je aan kunt brengen op de plekken waar je wratten hebt. Het middel zou er niet alleen voor zorgen dat wratten die er al zijn verdwijnen, het zou ook de verdere werking van het virus dat de wratten veroorzaakt belemmeren. Dit alles gebeurt op basis van een zestal natuurlijke ingrediënten, waaronder klimop, berkextract, theeboomolie en jeneverbes.

Papistop Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Papistop zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Papistop graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Voor wie is het geschikt?

Verreweg de meeste mensen hebben op een gegeven moment in hun leven wel last van wratten. Zij zouden dus baat kunnen hebben bij het gebruik van Papistop.

Geen van de ingrediënten in Papistop is een bekende allergene stof. In principe kan dan ook iedereen het middel gebruiken.

Is Papistop effectief?

Om te bekijken of Papistop een effectief middel is tegen wratten en papillomen hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende ingrediënten van de zalf. Daarnaast hebben een aantal mensen de zalf voor ons geprobeerd. Je leest de bevindingen hieronder.

Wetenschappelijk onderzoek

We hebben gekeken naar de werking van de zes belangrijkste ingrediënten van Papistop tegen wratten. Hiervoor hebben we gekeken in de beste wetenschappelijke tijdschriften.

Klimop: Deze plant wordt veel gebruikt in verschillende soorten crèmes en medicijnen vanwege de medicinale werking. Klimop is inderdaad ontstekingsremmend (bron), maar dat helpt niet omdat wratten veroorzaakt worden door een virus.

Theeboomolie: Ook theeboomolie is een ingrediënt dat je vaak tegenkomt in cosmetica en andere verzorgingsproducten. Opmerkelijk genoeg geldt hetzelfde als voor klimop. Ook theeboomolie werkt uitstekend tegen bacteriën (bron).

papistop

Berkextract: Van berkextract is bewezen dat het een remmend effect heeft op ongewenste vormen van celdeling (bron).

Stinkende gouwe: Dit is een papaverachtige plant die van nature voorkomt in grote delen van Europa en Azië. Ook van deze plant gaat een beschermende werking uit tegen ongewenste celdeling (bron).

Jeneverbes: Jeneverbes is een plant die van oorsprong ook in de Benelux voorkomt. Details worden niet gegeven, maar volgens een wetenschapper uit Abu Dhabi gaat er een antivirale werking uit van dit middel (bron).

Bergsteentijm: Bergsteentijm helpt tegen verschillende soorten bacteriën en schimmels, maar voor een antivirale werking is geen enkel bewijs (bron).

De praktijktest