Afvallen in 2021

Paleo in 15 Minuten is ideaal voor iedereen die graag de Paleo-levensstijl wil volgen maar weinig tijd heeft (of vrij wil maken) om in de keuken te staan. Met de receepten uit het 15 minuten paleo kookboek zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel, het mooiste is dat de recepten stuk voor stuk 100% paleoproof zijn! Paleo draait om het gebruik van gezonde en natuurlijke producten die samenkomen in heerlijke recepten voor elk moment van de dag. Op deze manier krijg je altijd de juiste voedingsstoffen binnen, zonder dat je streng hoeft te gaan diëten.

Het fijne van het Paleo-dieet is dat je kunt afvallen en lekker kunt blijven eten en drinken. Neem gerust eens een glaasje wijn of maak lekkere bananen-pannenkoekjes. Twee dingen die bij een streng afvaldieet absoluut niet zouden mogen. Ook jij kunt vandaag al beginnen met het genieten van een gezond en fit lichaam, zonder daarvoor jezelf uit te hoeven hongeren.

Paleo is de manier om een gezond voedingspatroon aan te nemen en kilo’s te gaan verliezen.

Met Paleo ga je terug naar de basis, naar natuurlijke ingrediënten die heerlijk vol van smaak zijn. Een gerecht dat je niet in elk dieet zal tegenkomen, maar wel bij Paleo, is een hamburger bij het ontbijt. Een hamburger? Ja, een hamburger. Paleo staat voor gezond en gevarieerd eten, zonder dat je daarbij de lekkere dingen overboord hoeft te gooien.

Natuurlijk eet je niet alleen een hamburger bij dit gerecht, je combineert deze heerlijke hamburger met voedzame kokosolie, heerlijke kerstomaatjes, gezonde spinazie, tuinkruiden en een ei. Dat is precies waar Paleo voor staat: lekker en gezond eten. Met dit ontbijt begin je gegarandeerd vrolijk aan de dag. En vertel het gerust verder dat je een dieet volgt waarbij een hamburger op zijn tijd geen probleem is. Je vrienden en vriendinnen zullen versteld staan. Om het gerecht te kunnen maken download je het Paleo in 15 minuten receptenboek.

Terug naar de basis

De supermarkt staat vol met dikmakende producten die boodevol suikers en E-Nummers zitten. worden gemaakt. En het ergste is nog, er wordt volop geadverteerd door de producenten ervan. Als het aan de producenten van deze producten ligt, kopen we vooral zoveel mogelijk hun eten en drinken, zonder dat we daarbij nadenken over de gevolgen voor onze gezondheid.

[thrive_leads id=’44924′]

Steeds meer mensen wereldwijd krijgen obesitas of problemen met het suikergehalte in het bloed. De sterke toename aan dikmakende producten heeft daar zeker mee te maken. Kijk het eens na bij jezelf in de kast, staan daar niet ontzettend veel producten die niet gezond zijn of teveel suiker bevatten? Waarschijnlijk is het antwoord ja en dit komt omdat we ons hiervan niet bewust zijn. Doe daarom vanaf vandaag met honderden anderen mee en kom ook in actie tegen de dikmaakindustrie. Eet alleen nog gezonde producten, eet Paleo! (link naar website).

Paleo is het gezonde en verstandige alternatief voor dure dieetprogramma’s die alleen gericht zijn op korte termijn-effecten. Juist door je voedingspatroon in te stellen op natuurlijke en gezonde producten, behaal je effecten op de lange termijn. Je krijgt al na enkele weken zichtbaar meer energie, je lichaam komt in de goede modus om af te gaan vallen en je gaat opgewekter door het leven. En dat alles in plaats van teleurstelling op teleurstelling met dure diëten en sportschoolabonnementen waar je de motivatie waarschijnlijk na enkele maanden niet meer voor op kunt brengen omdat je niet het gewenste resultaat weet te behalen. Ga voor Paleo!

Sportschool

Ben jij maandelijks te veel geld kwijt aan een duur sportschoolabonnement? Train jij je suf, maar merk je nauwelijks resultaat? Heb je te vaak een eet-aanval waarmee je al je resultaten die je bereikt hebt in één keer teniet doet? Heb je genoeg van alle diëten die alleen maar werken voor de korte termijn? Als jij op één van deze vragen ‘Ja’ hebt geantwoord, raad ik je aan om het complete Paleo receptenboek te downloaden.

Om echt te kunnen gaan afvallen is het niet genoeg om steeds maar weer aan krachttraining te doen of de hele dag buiten te gaan hardlopen. Naast meer bewegen zul je ook je voeding moeten aanpassen. De meeste diëten zeggen je dat je eigenlijk niets meer mag eten en drinken. Het negatieve gevolg hiervan is dat je vanwege een energietekort steeds vaker eet-aanvallen zult krijgen. Het Paleo voedingspatroon is anders, met Paleo mag je gewoon blijven eten en drinken wat je lekker vindt, als je alles maar in balans houdt.

Gevarieerd en Lekker

Met het Paleo voedingspatroon eet je niet langer teveel suiker, maar je eet ontzettend gezond en gevarieerd. Wij zeggen niet dat je nooit meer iets lekkers mag nemen, in tegendeel. Ook met Paleo mag je gewoon zo nu en dan pannenkoeken eten of een glaasje wijn drinken, maar deze levensstijl helpt je bij het gecontroleerd eten en drinken. Je wordt fitter en valt ook nog eens af! Probeert het zelf ook.

“Wat kan ik doen als ik niet meer afval?”

Merk op dat het gros van de mensen Paleo volgt om kilo’s kwijt te raken… als