Oslo Skin Lab Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Wellicht heb je de reclames wel gezien waarin Renate Gerschtanowitz de producten van Oslo Skin Lab aanprijst. Oslo Skin Lab is een supplement gemaakt met collageen en moet helpen om de gezondheid van de huid van binnenuit te verbeteren. Werkt dit echt?

Wat is Oslo Skin Lab?

Oslo Skin Lab is een supplement met collageen. Dagelijks neem je een sachet in met 2.5 gram collageen. Volgens de fabrikant is dit de optimale hoeveelheid. Een grotere dosering heeft volgens hen geen nut.

Er zijn supplementen op de markt met verschillende bronnen van collageen. Oslo Skin Lab is gemaakt van rundercollageen.

De collageen van Oslo Skin Lab is geur- en smaakloos. Je kunt eenvoudig een sachet toevoegen aan een ander voedingsmiddel. Houd er wel rekening mee dat de textuur hierdoor kan veranderen.

Het is goed om te weten dat Oslo Skin Lab in een abonnementsvorm te koop is. Je krijgt dan iedere vier weken een verpakking thuisgestuurd. Heb je hier geen zin in, dan kun je ook los een verpakking kopen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Oslo Skin Lab geschikt?

Collageen is afkomstig uit dierlijke producten en dus niet geschikt voor vegetariërs of veganisten. Het is niet bekend of de collageen afkomstig is van runderen die volgens de rituelen van de islam (halal) geslacht zijn.

Los daarvan raadt Oslo Skin Lab aan om contact te zoeken met een arts als je medicijnen op recept gebruikt of als je zwanger bent.

Hoe effectief is Oslo Skin Lab?

Collageen is een van de belangrijkste bestanddelen van de menselijke huid. Collageen is verantwoordelijk voor een soepele en strakke huid. Helaas neemt de hoeveelheid collageen in de huid af bij het ouder worden. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er ook rimpels.

Belangrijk is de bron van de collageen. Er zijn namelijk meerdere typen collageen en deze hebben een verschillende functie. Rundercollageen bevat relatief veel collageen type I en III en is daarmee goed voor de huid (bron).

Collageen van marine oorsprong (uit vissen) heeft ook een goede samenstelling. Een groot voordeel aan dit type collageen is dat het beter wordt opgenomen door het lichaam (bron).

Het is een gemis dat er geen vitamine C in de collageenmix van Oslo Skin Lab zit. Vitamine C helpt bij de aanmaak van collageen uit aminozuren (bron). Dit is nodig, omdat de collageen eerst door ons lichaam wordt afgebroken. Later, in de huid, wordt de collageen weer ‘in elkaar gezet’. Er zijn veel alternatieve producten die wel vitamine C bevatten.

Samenvattend bevat Oslo Skin Lab dus niet het optimale type collageen voor een goede opname. Bovendien mist het supplement dus de belangrijke hulpstof vitamine C.

Oslo Skin Lab review
Oslo Skin Lab review

Wat kost Oslo Skin Lab?

Als je een abonnement afsluit, kost Oslo Skin Lab €39.80 per vier weken. Kies je ervoor om een losse verpakking te kopen, dan betaal je €56.90. Het abonnement is ieder moment opzegbaar.

Voordelen

Met een abonnement op Oslo Skin Lab hoef je er nooit meer aan te denken om collageen te bestellen. Het product wordt dan iedere vier weken bij je thuisbezorgd.

Nadelen

Er zit geen vitamine C in de sachets. Je kunt natuurlijk zelf een vitamine C supplement slikken op het moment dat je ook je collageen inneemt. Op deze manier verbeter je zelf de opname.

Conclusie

Oslo Skin Lab is een relatief duur supplement met collageen. Het schiet ook te kort. De dosering is wat aan de lage kant. Er zit rundercollageen in dat minder goed opgenomen wordt dan collageen van vissen. Als laatste ontbreekt de vitamine C in het product.

Het kan een voordeel zijn dat je een abonnement afsluit en dat je er dus niet meer om hoeft te denken om je collageen te bestellen, maar in andere gevallen kun je beter een voordelig alternatief op basis van viscollageen kiezen.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees