Oranje niet goed voor de lijn

Start met KetoX

Nadat Oranje gisteren in een spectaculair duel vice-wereldkampioen Frankrijk met 4-1 heeft verslagen, en eerder al Italië met 3-0 heeft afgedroogd is het Oranjegevoel in Nederland naar een hoogtepunt gestegen. Zelfs als “onze jongens” dinsdag 17 juni tegen Romenië verliezen gaan we als groepswinnaar door naar de kwartfinale waar de nummer twee uit groep B (waarschijnlijk Zweden of Spanje) op ons staat te wachten.

We zijn het erover eens dat de sportieve prestaties van het Nederlands elftal prima op niveau zijn.  Keerzijde is dat het legioen hier tegenovergesteld op reageert. Voor, tijdens en na de wedstrijden zijn de oranje hapjes en drankjes niet aan te slepen.

Oranje tompoezen, m&m’s, popcorn, chips het Nederlands elftal zorgt ervoor dat wij alles als zoete koek naar binnen gaat. Dit alles wordt uiteraard weggespoeld met de nodige liters bier.

De supermarkten spelen prima in op onze gevoelige oranje snaren en zorgen ervoor dat we onze karretjes vol gooien met al het oranje lekkers.

Voor de lijn is het dus te hopen dat Oranje snel minder goed gaat spelen. Dit is natuurlijk ook weer niet de bedoeling dus. Ik stel voor dat we nadat we zondag 29 juni Europees kampioen zijn geworden in Wenen gezamenlijk een Oranjedieet gaan volgen. Iemand een suggestie?

bron: vetvrij.com

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.