Oenobiol Paris Silhouette Boost

Vierhonderd calorieën extra verbranden, zonder dat je daarvoor enige moeite moet doen. Volgens de makers van Oenobiol Paris Silhouette Boost kan het. Als je per dag vierhonderd calorieën extra kan verbranden, kan dat een groot verschil maken. Daarom hebben wij Oenobiol Paris Silhouette Boost getest. Kun je echt afvallen door drie capsules per dag te slikken?

Wat is Oenobiol Paris Silhouette Boost?

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Oenobiol Paris Silhouette Boost is een nieuw supplement met twee werkzame ingrediënten. Als eerste bevat het per capsule 300mg Wakame extract. Wakame extract wordt gewonnen uit een bepaald soort zeewier dat in het Nederlands bruinwier heet (Undaria Pinnatifida). Het werkzame ingrediënt is een stof genaamd fucoxanthine. Van deze stof krijg je ongeveer 2.5 mg binnen per capsule. Daarnaast zit er 300mg granaatappelpittenextract in. Dit alles wordt aangevuld met gelatine en geleermiddelen.

Oenobiol Paris is overigens een van oorsprong Frans cosmeticamerk. Het is eind jaren ’70 opgericht door Marie Bejot en is vooral bekend van middelen tegen zonnebrand. Oenobiol Paris is in 2016 is overgenomen door een Nederlands bedrijf.

Met behulp van een extra steuntje in de rug, veroorzaakt door het feit dat je 400 calorieën meer verbrandt dan normaal, zou het makkelijk moeten zijn om af te vallen. Ter vergelijking, 400 calorieën verbranden is hetzelfde als twee frikadellen laten staan.

Voor wie is Silhouette Boost geschikt?

Silhoutte Boost is geschikt voor volwassen die willen afvallen. Kinderen mogen het middel niet gebruiken, evenals mensen die Oenobiol Paris Capteur 3-in-1 gebruiken. Dit betekent dat er mogelijk ook interacties zijn met suppelementen van andere bedrijven. Ook mensen die bloedverdunners gebruiken kunnen het middel maar beter links laten liggen.

Vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven en mensen die op een andere manier onder medische behandeling zijn, wordt aangeraden om eerst contact te zoeken met een arts voordat ze Oenobiol Paris Silhouette Boost gaan gebruiken.

Oenobiol Paris Silhouette Boost Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Oenobiol Paris Silhouette Boost zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Oenobiol Silhouette Boost graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is Oenobiol Paris Silhouette Boost effectief?

Zoals je van ons gewend bent testen wij onze producten uitgebreid. Dit doen wij altijd door middel van een wetenschappelijk onderzoek en door middel van een praktijktest. Ook Oenobiol Paris Silhouette Boost is door onze onderzoekers aan een uitgebreide test onderwerpen.

Uiteraard waren wij erg benieuwd naar de effecten van wakame op het gewicht. De belangrijkste resultaten zijn afkomstig uit een studie met muizen. Een groep muizen kreeg een vetrijk dieet voorgeschoteld. Een groep kreeg wakame extracten en de groep niet. Uit het onderzoek dat de vetstofwisseling verbeterd was bij de groep muizen die wakame had gekregen. Daarnaast hadden deze muizen minder last van insulineresistentie (bron). Een latere studie vond dezelfde resultaten, maar gaf ook aan dat de muizen in dit onderzoek 1 mg fucoxanthine per kilo lichaamsgewicht kregen (bron). Dit is veel meer dan je krijgt bij het gebruik van Silhouette Boost. Overigens heeft wakame wel nog een positief effect op de bloeddruk (bron).

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Ook over granaatappelpittenextract is veel bekend. Uit onderzoek blijkt dat er veel gezondheidsvoordelen uitgaan van deze stof. Zo het is een krachtige antioxidant en werkt het ontstekingsremmend. Maar doet het ook iets voor het gewicht? Ook hier is wel bewijs voor, maar deze studies gaan ofwel over de bladeren van de granaatappel (bron), ofwel maken gebruik van veel hogere concentraties per kilo lichaamsgewicht (bron). Alle studies zijn bovendien uitgevoerd op muizen die een vetrijk dieet kregen.

Wat vonden onze proefpersonen?

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Natuurlijk hebben we ook Oenobiol Paris Silhouette Boost laten testen door een aantal proefpersonen. De proefpersonen hebben een BMI tussen de 25 en de 30. We hebben alle proefpersonen gevraagd om een maand lang het supplement laten gebruiken. Tegelijkertijd hebben we ze gevraagd om niets aan hun verdere levensstijl te veranderen, omdat er anders geen betrouwbare resultaten mogelijk zijn voor de test.

De resultaten na een maand gebruik van Oenobiol Paris Silhouette Boost waren niet bijzonder, maar wel bemoedigend vergeleken met de geleverde inspanning. Van die twaalf proefpersonen waren er twee gestopt omdat ze last hadden een laxerende werking. Dit is een bekende bijwerking van het middel. De tien andere proefpersonen waren een klein beetje gewicht kwijt, ongeveer 0,6 kilo. Omdat we tijdens de decembermaand hebben getest en verder niets aangepast hebben aan de leefstijl, kan het best zijn dat de gewichtsverliezen anders veel groter waren.

De reden dat de gewichtsverliezen tegen vielen hebben echter waarschijnlijk te maken met ons dieet. De meeste mensen hebben geen dieet hoog in vetten, maar een dieet dat te hoog is in koolhydraten. Daarnaast krijgen de muizen in de studies naar verhouding veel meer granaatappelpittenextract of wakame.

Wat kost Oenobiol Paris Silhouette Boost?

Oenobiol Paris Silhouette Boost is online verkrijgbaar vanaf ongeveer €29,99 voor een verpakking met 90 capsules. Dit is voldoende voor één maand.

Voordelen

Oenobiol mooie teint
Oenobiol mooie teint

Er gaan een aantal gunstige bijwerkingen uit van de beide ingrediënten van Silhouette Boost.

Nadelen

Omdat je in de veronderstelling bent dat je lichaam meer calorieën verbrandt, is de kans aanwezig dat je meer gaat eten. Als je besluit het middel te gaan proberen, dan zul je hiervoor moeten waken.

Conclusie

Oenobiol Paris Silhouette Boost is in principe een veelbelovend ingrediënt. Wij hadden alleen graag gezien dat de dosering wat hoger was, omdat op die manier de effecten misschien wat sterker waren. In een normale maand moet een gewichtsverlies van één tot twee kilo zeker haalbaar zijn. Wellicht is er nog meer mogelijk als je andere aanpassingen doet in je levensstijl.

Gezonde Groeten,


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

66 Reacties

 1. Hallo,
  Ik heb eerder al een ander dieet met goed resultaat gevolgd. Helaas zijn er alweer enkele kilo’s bijgekomen. Het vorige dieet werkt nu niet meer. Ik hoop dat ik met jullie capsules weer wat kilo’s kwijt kan raken

 2. Met testen van jullie product wil ik zien of het een goede ondersteunt voedingssupplement is.
  Een mirakel product om af te vallen bestaat niet maar extra steun kunnen wij wel gebruiken.
  Ik ben al 10kg kwijt en zou graag jullie product willen testen om voor mezelf de resultaten te zien.

 3. Ik ben ook erg benieuwd naar dit middel en wil graag meewerken aan de test. Er mag best wel iets af van mijn gewicht. Verder eet ik al wel vrij gezond en sport ik regelmatig. Toch blijft mijn gewicht net ietsje te veel.

 4. Door een darm maagoperatie is mijn stofwisseling nogal veranderd.
  Afvallen gaat steeds moeilijker, ik ben 169 cm lang en weeg 84 kilo, daar moet zeker 8 kilo vanaf om uit de gevarenzone te komen en blijven.
  Jullie product is hopelijk een middel om af te vallen.
  Ik beweeg regelmatig loop veel.

 5. Graag zou ik het willen testen
  Probeer al geruime tijd wat af te vallen.
  Eet dagelijks genoeg groente en klein stukje vlees of kip
  Maar het wil niet echt lukken
  Ik ben 51 jaar wel in de overgang en heb al 30 jaar trage schildklier.
  Wie weet helpt het mij net dat beetje extra
  Suikers heb ik al lang verbannen
  Met vriendelijke groet
  Ingrid van Omme

 6. Ik ben sinds 4 weken begonnen mezelf fitter te laten worden in combinatie met een dieet. Ik sport nu 3x per week onder begeleiding van een personal trainer en probeer koolhydraatarm te eten. Ik las over dit product in de Beu Monde en ben benieuwd of dit mij kan helpen met mijn dieet.

 7. Ik wil het product graag testen.
  Ik sport 3x in de week en eet geheel gezond via een voedingsdeskundige waar ik vorig jaar maart mee ben begonnen en ben al 6 kilo kwijt maar de laatste 5 willen maar niet lukken.
  Misschien is dit net dat beetje wat ik nog nodig heb..

 8. Op dit moment ben ik 15 kilo afgevallen dankzij koolhydraatarm te eten. Gaat echter niet heel erg snel en zou dan ook graag willen testen of het met Oenobiol een beetje sneller gaat.

 9. Ik heb echt al alles geprobeerx ol afslankgebied . Maar nu heb ik voor het eerst echt vertrouwen in het produkt , vanwege de samenstelling . Ik weeg 100 kg, ben 166. Als jullie echt 100 % in jullie produkt geloven , ben ik dé geschikte proefpersoon om dat te bewijzen .

 10. Ik zou dit graag willen testen en uit proberen. Wil nog graag 10 kg afvallen. Heb voorgeschreven dieet en sport 2 keer per week en wandel regelmatig. Maar de laatste kilo’s gaan erg moeizaam.

 11. Ik wil dit product graag uitproberen. Ik heb al aardig wat geld uitgegeven aan pillen e.d. wat dan bij mij niet deed wat het beloofde. En nu wil ik de laatste 10 kilo ook graag kwijt wat me maar niet lukt door gezonder en minder te eten en door veel te wandelen (vierdaagse Nijmegen)

 12. Ik heb al veel dieeten geprobeerd en ben al best veel kwijt maar na mijn tweelingzwangerschap van 3 jaar geleden wil ik toch echt de laatste 10 kwijt. Ik zou dit heel erg graag willen testen.

 13. Ik eet heel gezond (vastgesteld door dietiste) beweeg ruim voldoende , fiets iedere dag naar mijn werk (10 km enkele reis) en wandel minstens 4x pwk een uur op een lekker tempo maar……..er blijven een kilo of 5 plakken en zou er alles voor geven als mijn kleding net wat mooier om mijn lijf zouden passen en ik ook weer langs het zwembad durf te zitten zonder een kimono……heel graag probeer ik dit product uit en geef ik hier een eerlijke mening over :)

 14. Ik wil dit wel proberen, 20 kilo aangekomen, door een trage schildklier. Nu 2 jaar stabiel maar ik val niet af.

 15. ik zou voor jullie krijg het recept willen testen! Ben nu sinds 9 dagen bezig met een dieet. Dan kunnen jullie ook zien of het baat heeft bij een gezonde levensstijl!

 16. Momenteel probeer ik (weer) af te vallen nadat ik door een nekhernia geveld was en dus niet kon sporten. Ook de overgang werkt niet echt mee in deze…. ;-) Ondanks al het opletten lukt het nu niet om af te vallen. Ik wil daarom dit product graag uit proberen, als het resultaat geeft zou dat een extra stimulans zijn om door te pakken.

 17. Ik zit zo te schommelen met mijn gewicht omdat ik in de overgang zit. Het kost mij zoveel moeite om nog maar kilo kwijt te raken. Doordat ik ook veel vocht vast hou weeg ik zwaarder en begin last te krijgen van mijn knieën. Wat zou ik het fijn vinden om een aantal kilo’s af te vallen.
  Graag wil ik het ook proberen .

 18. Ik heb al vele dieten geprobeerd. Mijn verbranding is traag enmoet heel veel sporten en weinig eten om 1 kilo te verliezen. een extra boost kan me helpen om door te zetten tot ik een gezond gewicht heb.

 19. Door ziekte en stress ben ik zo’n 10 kilo aangekomen en nu ben ik in de overgang. Ik doe mijn best maar val niets af :-(
  Ik hoop dat deze supplementen mij helpen en doe dus graag mee

 20. Ik zou dit product graag eens willen proberen om het begin te maken aan het afvallen.
  Ik wil maar een paar kilo kwijt en toch krijg ik het nog niet voor elkaar. Een stok achter de deur zou denk ik voor mij goed werken!

 21. Ik zou graag willen weten of zoiets kan bijdragen aan het afvallen van een paar kilo. Ik heb moeite met het beginnen met afvallen. Een stok achter de deur zou denk ik goed werken!

 22. Ik zou dit graag willen proberen. Ik eet al ruim een jaar koolhydraatarm. 9 kg kwijt, maar blijf nu echt hangen. Een extra steuntje zou super zijn!

 23. Zou het product graag willen uitproberen. Ben al een jaar bezig met gezond eten en bewegen. Al 15 kilo kwijt. Nu nog de laatste paar kilo’s die wat moeilijker gaan. Hou ook veel vocht vast

 24. Ik zou het ook heel graag willen proberen Daar ik zo dik ben geworden van de medicijnen prethnison 3 maanden moeten slikken en meer als 10 kilo aangekomen ben wat niet goed is voor mij daar ik long patient ben En zwaarte me heel erg in de weg zit

 25. Ik heb niet veel vertrouwen in de afslank pillen- geen goede ervaring
  Wil eindelijk iets binden wat bij afvallen daadwerkelijk helpt

 26. ik wil dit graag testen, ik 62 jaar ben…maar mensen schatten mij 15 jaar jonger, maar ik merk dat het nu moeilijker wordt om af te vallen, en op gewicht te blijven

 27. ik zou dit graag proberen omdat ik (52 jaar) te zwaar aan het worden ben .het maar niet lukt om wat gewicht kwijt te geraken .
  dank je wel

 28. Ik wil het product heel graag proberen,omdat ik door persoonlijke omstandigheden mijzelf de laatste tijd heb verwaarloosd en hierdoor een aantal kilo’s ben aangekomen waar ik veel moeite voor had gedaan om ze kwijt te raken. Zoals de naam van het product al aangeeft: Boost….wil ik mijzelf heel graag weer een boost geven om de draad weer op te pakken.

 29. Ik zou oenobiol silhouette boost willen proberen
  Na het lezen van dit blog ben ik benieuwd wat dit middel kan bijdragen aan mijn dieet

 30. Ik zou het graag testen. Omdat ik al zoveel geprobeerd heb. En door rugklachten niet meer zo mobiel ben.

 31. Hallo, sinds ik in de overgang ben, ben ik 4 kilo aangekomen en die kilo’s zjtten vooral om mijn middel. Sporten en minder eten helpt niet! Dit misschien wel?

 32. Ik zou dolgraag silhouette Boost willen testen.
  Wil graag wat buikvet en zeker een aantal kilo’s kwijt.
  Heb van alles geprobeerd maar met weinig tot geen resultaat.
  Ga 2x per naar de sportschool en 4 tot 5 maal per week ga ik paard rijden.
  Dus wil het dolgraag testen.

 33. Ik zou het product graag willen testen, dit omdat ik al een enige tijd bezig ben met het verlagen van mijn vetpercentage. Op dit moment blijf ik een beetje hangen ondanks dat ik 4 dagen in de week aan krachttraining doe en 1x in de week dans.

  Ik ben benieuwd of enobiol Paris Silhouette Boost bij mensen helpt die veel sporten en wel degelijk letten op hun voeding.

 34. Ik zou graag Silhouette Boost voor jullie willen testen. Ik moet 6 kilo afvallen en door mijn beginnende overgang kom ik alleen aan hoe hard ik ook mijn best doe om af te vallen en al andere supplementen heb geprobeerd. Mijn hoop is dat Silhouette Boost hierbij kan helpen.

 35. Ik zou graag het product oenobiol silhouet testen voor u.
  En kijken of dit een goede steun in de rug kan zijn met het afvallen.

 36. Als het nog mogelijk is, zou ik heel graag dit middel willen testen. Ik loop er al jaren tegen dat ik een beetje afval en dan weer aankom of er gewoon niets afkrijg. Ik zou graag mee willen testen of dit product echt waarde toevoegd bij het helpen afvallen.

 37. Graag zou ik oenobiol willen proberen omdat ik na een hersenbloeding in 2012 ben afgekeurd en aangezien ik een staand/ lopend beroep had en in de loop van de jaren toch ben aangekomen door minder beweging zou ik dit graag willen proberen.

 38. Graag wil ik mij weer fit voelen door wat lichter te worden. Ik heb daarbij ondersteuning nodig van zo een middel om het vol te houden

 39. Ik ga aankomende week beginnen met het veranderen van mijn eetgewoontes om op die manier wat extra gewicht te verliezen. En daar zouden deze pillen misschien wel een boost aan kunnen geven. Soort van steuntje in de rug zeg maar.

 40. Ben benieuwd…. zoveel geprobeerd, vaak loze beloftes. Zou dit dan wellicht werken? Uiteraard wil ik het graag testen. Wellicht enkele overtollige kilotjes voor de zomer eraf. Als het werkt natuurlijk ;-)

 41. Ik zou graag wat kwijt willen! Veel geprobeerd maar nog niks dat écht werkt. Ik ben heeeeel benieuwd of dit wél werkt!

 42. Zou ook graag dit product willen testen om misschien nog voor de zomer 5 kilo af te vallen, en ik daarbij wel een steuntje kan gebruiken.

 43. Heel graag zou ik dit product willen testen. Heb al zoveel pillen,poeders en diëten geprobeerd zodat ik erg benieuwd ben of dit voor mij gaat werken. Lees goede recensies over dit merk en zou het graag zelf willen ervaren.

 44. In het artikel lees ik dat jullie eerder het product hebben getest bij mensen met een wat hogere BMI. Ik ben benieuwd naar het effect als je BMI normaal is maar je voor de zomer toch net even die 3-4 kilo kwijt wilt raken.

 45. Graag zou ik oenobiol Paris Silhouette Boost willen testen. Ik begin in de overgang te komen en ondanks dat ik gezond eet en elke dag beweeg merk ik dat ik wat aankom. Wellicht kan dit mij helpen om op mijn gewicht te blijven.

 46. Ik zou heel graag oenobiol Paris Silhouette Boost willen testen, ik ben erg benieuwd of dit product een verschil kan maken.

 47. Ik zou het product graag een keer willen testen.
  Ik probeer al een tijdje wat extra gewicht te verliezen, maar het verloopt moeizaam,
  ik ben erg benieuwd of dit product een verschil kan maken.

 48. Ik wil het priduct graag gebruiken omdat ik aan het begin vd overgang ben en het lastiger wordt om op gewicht te blijven

 49. Hi Mirjam,
  Leuk artikel over Oenobiol Paris! Ik zag alleen dat je de verkeerde beelden hebt gebruikt van de producten. Wij verzorgen de PR voor Oenobiol Paris in Nederland en hebben de juiste packshots. Je kunt contact met me opnemen via mijn mailadres! Vriendelijke groet, Laura

 50. Graag zou ik dit product willen testen. Al een tijdje wil ik gewicht kwijtraken en ik ben heel benieuwd of dit me erbij kan helpen

 51. Ik zou heel graag Oenobiol Paris Silhouette Boost willen testen, natuurlijk net als veel vrouwen wil ik ook graag gewicht verliezen. Door medicatie heb ik helaas in een jaar 10kg aangekomen. Inmiddels wel gestopt en op mn eigen kracht verder, maar de kilo’s gaan er erg moeizaam af.

 52. Na anderhalf jaar zeer intensief te hebben opgelet op mijn eetpatroon en via een calorieenteller ervoor gezorgd te hebben dat ik rond de 1500 cal. Per dag uit te komen. Op dit moment ben ik 18.5 kg afgevallen maar het stagneert nu en daarvoor zou ik heel graag de oenibiol silhouette boost willen proberen of dit iets voor mij is als extra boost pm weer met frisse moed door te gaan. Ivm met mijn ziekte (me/cvs) is het jammer genoeg niet mogelijk om te gaan sporten iod. Wel wandelen we veel met de kinderen en hond.

 53. Ik zou heel graag Oenobiol Silhouette Boost uitproberen.
  Al tijden probeer ik gewicht te verliezen, maar dat lukt maar niet.
  Hoop met de Silhouette Boost een steuntje in de rug te hebben

 54. Ik zou Oenobiol Silhouette Boost graag willen testen omdat ik erg graag af wil vallen, maar het erg moeizaam gaat. Ik hoop dat dit product me kan helpen om gemakkelijker af te vallen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.