Obesimed Forte Afslankpillen

Januari is Dieetmaand! Ruim 60 procent van de Nederlanders heeft afvallen op het goede voornemens lijstje staan en daar speelt de commercie mooi op in. Weight Watchers gooit Flexipoints overboord en komt met ProPoints™ plan 2.0 op de proppen, Dr Frank wint zieltjes via de Telegraaf met zijn dr. Frank Dieet, en een na Frankrijk, Duitsland en Engeland probeert Pharma Care ook in Nederland voet aan de grond te krijgen met de dieetpil Obesimed Forte. Pharma Care adverteert regelmatig paginagroot in de landelijke dagbladen en komt ook op TV regelmatig voorbij. Maar wat is Obesimed eigenlijk?

obesimed

Vol gevoel van Obesimed Forte

Volgens fabrikant Pharma Care is Obesimed Forte ‘een hulpmiddel voor de behandeling van licht tot extreem overgewicht en obesitas’ Een ruim begrip, als je het ons vraagt. ‘Iedereen die dik is’ staat voor hetzelfde. De Obesimed® pil bestaat uit een plantaardig vezel. Maar hoe werkt Obesimed Forte? ‘Obesimed Forte absorbeert grote hoeveelheden water en vormt een natuurlijke substantie, die de maag vult. Dit geeft een vol gevoel en draagt daardoor bij aan verzadiging tijdens de maaltijd en de periode erna’. aldus de bijsluiter. Daarnaast verlaagt Obesimed® de snelheid waarmee het voedsel je maag verlaat.

Obesimed Forte Risicoklasse IIa

Obesimed Forte is medisch hulpmiddel klasse IIa, dit wil zeggen dat het in een matige risicoklasse valt. Medische hulpmiddelen zijn onder te verdelen in vier risicoklassen. Klasse I heeft een laag risico, klasse IIa en IIb een matig en klasse III een hoog risico.

Werkt Obesimed  Forte eigenlijk?

Omdat Obesimed Forte nog niet zo lang op de Nederlandse markt verkrijgbaar is zijn er nog niet zo veel (succes) verhalen bekend. Toch zijn er ‘links en rechts’ op fora en weblog ervaringen te vinden. De gebruikers van Obesimed Forte geven aan dat je inderdaad een vol gevoel krijgt van het product maar dat afvallen maar montjesmaat gebeurd. Heb jij ervaring met Obesimed® ? Positief of negatief, laat het ons dan weten via het onderstaande reactieformulier.


21 Reacties

 1. Hoi,
  Na googelen kwam ik hier terecht.
  Dus toch maar even mijn inzicht / ervaring delen.
  Ben een man, 2 meter lang, gewicht 121 KG, toen ik begon.
  Nu 6 maanden later met fitness (Milon cirkel) 13 KG afgevallen.
  Met Obisimed forte, elke maand 4 dagen niet, en letterlijk je “normale” maaltijden door de helft.

  Dus gewoon eten wat je gewend ben maar de helft minder => zonder trek!
  In de praktijk 1 uurtje van te voor pilletje erin, maak ik mijn normale maaltijd klaar, leg de helft weg voor overmorgen.
  Dus lekker makkelijk 2 keer eten en 1 keer lekker koken.

  Merk nu wel dat het stukken langzamer gaat het afvallen, maar het werkt nog steeds.
  Voorts is het teveel eten een slechte gewoonte waar je vanaf moet.
  En op deze manier leer je jezelf eenvoudig op lange duur nieuwe juiste porties aan.

  Resumé: Het werkt met een beetje discipline en sport.

  NOTE: eerste keer dat ik het gebruikte, geen diarree, wel dunne spoeling.

 2. Super product, ik ben in 3 weken, 7 kilo’s afgevallen.
  Ik neem 4 verdeeld over een dag, om contentu een vol gevoel te behouden.
  En natuurlijk let ik op dat ik niet meer dan 1500 kcal eet.

 3. Ik ben net een week bezig en kan dus nog niet veel zeggen maar ik wil toch mijn korte stukje ervaring met jullie delen.
  Tussen de middag en in de avond was mijn honger/trekgevoel het grootst.
  Om twaalf uur neem ik 3 capsules Obesimed Forte en om vijf uur drie capsules Obesimed Bloc omdat ik mijn maaltijd vaak met jus neem en Bloc speciaal voor vet voedsel bestemd is.
  Ik begon direct met drie capsules per keer en ik heb totaal geen overheersend hongergevoel meer, daarbij let ik ook beter op wàt ik eet, neem nu liever een appel dan een koekje tussendoor ; )

 4. ik gebtuik nu obesimed forte al 3 dagen ik voel geen verschil dus ik heb nog steeds trek vraal tussendoortjes ik begrijp die mensen niet die geen trek meer door obesimed

 5. Voor zover ik het kan zien is forte een maagvuller en bloc een vetblokker. Ik zit er zelf aan te denken om de bloc aan te schaffen voor tijdens de vakantie omdat ik weet dat ik dan toch niet sterk genoeg ben om alle verleidingen te weerstaan. En alle kleine beetjes hulp helpen dan.

 6. Ik heb obesimed forte gebruikt en de gewone obesimed. Ik gebruik m nu, maar ook al jaren terug een paar keer. Ik had vooral de eerste keer ook enorme last van buikpijn en m’n darmen, maar ging gewoon door. Uiteindelijk ging dit wel over en de keren erna als ik het weer een keer gebruikte, dan was die pijn nog maar heel sporadisch. Ik gebruik het nu anderhalve week weer en ben 2 kilo afgevallen en had gister voor t eerst last van krampjes. Maar ja, dat zijn de bijwerkingen he

 7. Ik gebruik Obesimed Forte sinds 2 dagen, maar elke keer als ik er een neem 20 minuten daarna krijg ik Flink stekjes en krampjes in me maag. Na ongveer 4 a 5 minuten houd het dan weer op. is dat normaal? Heeft iemand ook hier last van?want ik beging een beetje zorgen te maken als ik door ga met het kuur, en dat ik op een langere termijn mijn maag niet belast.

 8. Lieve mensen het helpt echt!!!
  Ik had 2 verpakkingen gekocht woog 96 kilo veel te zwaar dus…
  maar merkte echt dat het hield voelde me vol en kon bijna niet meer eten
  voor elke maaltijd 1 tablet ik gebruikte hem enkel in de avond uren omdat ik overdag niet veel at
  nu 2 maand verder sta ik op een gewicht van 85 kilo!
  ook merkte ik dat ik een droger mond had en geen zin meer had in zoetigheid
  ik kan niet meer zonder…. ongezond maar dat dik zijn was ik echt zat
  dus telkens als het weer op is koop ik weer dozen vol… gewoon bij kruidvat:p

 9. ECHT SUPER!!!! heb zoveel tabletten al geslikt en kreeg altijd diaree
  maar bij deze tabletten binnen 1 week 3 KILO KWIJT!!!!!
  ik voel me prima en snoep zelfs niet meer heb enkel een droge mond
  geen honger of hoofdpijn doordat ik nu veel minder eet
  22.95 is een mooi bedrag wanneer je er echt van af valt
  ik geef er een dikke duim omhoog
  ps: ik kan geen pillen wegslikken of ik word misselijk om water te drinken
  maar met lauw/warm water gaat het me heel makkelijk af!!!

 10. Ik ben zeer te spreken over obesimed forte. Ik gebruik het nu ongeveer een half jaar, maar dan neem ik ook alleen in de ochtend 3 pillen (alleen niet in het weekend en neem ze ook mar 3 weken achter elkaar in en daarna een weekje niet). Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen. Ik merk wel dat ik minder trek heb en daardoor minder behoefte heb aan tussendoortjes. Daarnaast ben ik er ook bewust mee bezig, dus ik let goed op wat ik eet en ik drink veel water.

  Het is inderdaad best prijzig, maar als je via google de aanbiedingen in de gaten houdt, dan ben je vaak goedkoper uit. Succes iedereen!

 11. ik heb obesimed bloc gebruikt. Ik ben van n 90 stuks verpakking maar 2 kilo afgevallen ,maar snoepte niet meer ook geen behoefte aan ,ik at minder ,dronk meer….dus logisch dat ik dan wat afviel….maaaaaar ik moet zeggen ik zou het alleen al willen kopen omdat ik me super goed voelde! mn ontlasting was echt heel goed,had veel energie…gewoon heel erg goed vol te houden…. maar wat heb ik dan verkeerd gedaan?? ik was bij de drogist 50 euro kwijt voor 2kg. beetje duur. hoop dat er meer reacties komen gr heidi

 12. Ik heb zelf ook nog obesimed tabletten in huis. ik krijg ze alleen zo moeilijk weg. Maar helpt het echt? Ze zeggen dat het extra helpt met afvallen.

 13. ik heb een niet echt prima geslaagde gastric bypass gehad, en ook al ben ik een aantal kilo’s kwijt, toch kan ik nog teveel eten en lukt het afvallen niet meer, ik zou liefst nog een tien a vijftien kg afvallen, mijn maag is nog te groot en kan constant eten wat niet echt de bedoeling was, nu is mijn vraag, heeft het risico’s voor iemand met een gastric bypass om obesimed te nemen? het enige wat ik niet kan eten is iets met caramel in

  groetjes bea

 14. Obesimed Forte is een medisch hulpmiddel speciaal voor de behandeling van 10 kilo of meer overgewicht. Vermindert honger en voorkomt overeten. Nu een 2-pack voor € 22,95

  Bekijk het aanbod

  Alle aanbiedingen zijn geldig van
  20-04-2012 t/m 26-04-2012

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.