Obese Stanley Heinze Gemist

Afvallen in 2021

De tweede kandidaat van Obese 2013 is Stanley Heinze. Stanley is verslaafd aan eten, en na de dood van zijn broer ging het helemaal mis. Het is nu of nooit voor Stanley, maar hij heeft nog een lange weg te gaan. Bekijk de resultaten van Stanley en alle andere deelnemers van Obese.

obese

Ongeluk

De 51 jarige Stanley heeft Surinaamse roots en woont in Amsterdam. Bij aanvang van het populaire TV programma Obese weegt Stanley 227 kilo. Stanley is tekenaar, heeft een relatie en is vader van drie kinderen. De zoon van Stanley is 21 en heeft een verstandelijke beperking. Na het overlijden van zijn broer Steve in 2005 liep zijn gewicht enorm op tot een record van ruim 200 kilo. Het overgewicht beperkt Stanley in zijn dagelijkse werkzaamheden en tijdens zijn werk als tekenaar.

Motivatie

Zelfstandig lukt het hem niet om af te vallen. De vrouw, kinderen, ouders en vrienden van Stanley maken zich veel zorgen om de gezondheid van Stanley, zij zijn een enorme motivatie voor hem om zijn doel te bereiken. Met de hulp van Obese wil hij zijn doel bereiken. Heb je de aflevering met Stanley, of een andere uitzending van Obese gemist? kijk dan hier alle uitzendingen terug.

Jouw mening

Wat denk jij, gaat het Stanley lukken om zijn doel te bereiken? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook de onderstaande facebook comment-box gebruiken om te mee te discussiëren.