Obese Amanda Meijer Gemist

Afvallen in 2021

Na Ruben en Stanley is in de derde aflevering van Obese de 25 jarige Amanda Meijer aan de beurt om de strijd met de kilo’s aan te gaan. Onder professionele leiding van Bilal Durmaz gaat Amanda er 100% voor!  Obese 2013 overtreft in veel opzichten de voorgaande edities. Niet alleen op het gebied van overgewicht, maar ook op het gebied van verdriet en emoties. Ook bij Amanda lopen de emoties hoog op. Er is zelfs een punt dat Amanda er zo doorheen zit dat ze besluit om te gaan scheiden van haar man Patrick.phpThumb_generated_thumbnailjpg

Jouw Mening

Wat denk jij, gaat het Amanda lukken om haar doel te bereiken? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook de onderstaande facebook comment-box gebruiken om te mee te discussiëren.

Huwelijk

Amanda is getrouwd met Patrick en werkt als begeleidster van gehandicapte kinderen. Bij aanvang van Obese weegt Amanda 138 kilo. Ben je benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van Amanda na 300 dagen? Bekijk dan de resultaten van Amanda en alle andere Obese deelnemers. Amanda leeft al jaren met overgewicht en dat staat haar toekomst behoorlijk in de weg. Samen met haar man Patrick wil ze graag kinderen maar door haar overgewicht is dit niet mogelijk. Patrick werkt in de meubel en transportsector en door het overgewicht van Amanda staat hun huwelijk behoorlijk onder spanning. Leuke dingen zoals uit vakantie, uit eten, of een bioscoopje pikken is er simpelweg niet bij voor het stel.

Eetverslaving

In het programma zien we dat Amanda een eetverslaving heeft, een koekje bij de koffie is niet voldoende, het hele pak moet eraan geloven. En dat is nog maar het begin… Vervolgens voelt Amanda zich schuldig en vies ‘ik ben toch al dik, wat maakt het nu nog uit’ denkt ze vaak. Door haar overgewicht schieten ook de huishoudelijke taken erbij in, hierdoor komt alles op Patrick aan. Naast zijn werk en de problemen in hun huwelijk loopt Patrick regelmatig met de stofdoek door het huis.

Belofte

Enige tijd geleden is de vader van Amanda overleden. Ze is niet naar zijn begrafenis geweest, en ook zijn graf heeft ze nog nooit bezocht. Wel deed ze hem, vlak voor zijn door een belofte. Ze heeft haar vader beloofd om af te vallen om daarmee te voorkomen dat ze, net zoals hij, jong aan overgewicht zou overlijden. Belofte maakt schuld! Samen met Bilal Durmaz gaat Amanda in 300 dagen de strijd tegen de kilo’s aan.

Obese Gemist

Heb je de aflevering met Stanley, of een andere uitzending van Obese gemist? kijk dan hier alle uitzendingen terug.

4 Reacties

  1. Schandalig, hoe Amanda hier met mensen omgaat.

    Eerste man was wel goed genoeg voor de nodige “thuiszorg” waar mevrouw toch het nodige profijt uit heeft gehaald, maar de ontberingen die manlief voor mevrouw heeft opgeofferd komen nauwelijks ter sprake. Over echte liefde gesproken…..

    Nee, dan kan je zo iemand beter dumpen als er al meer commerciële hulp geboden wordt die buiten de mogelijkheden van je echie, die altijd voor je klaar stond en alle afstandelijkheden van j