Nutridrink Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Wellicht heb je de flesjes Nutridrink wel eens zien staan bij een diëtist of in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Wat is Nutridrink precies en waar is het voor bedoeld?

In dit artikel bespreken we:

 • Kan je vinden nutridrink vinden in de supermarkt
 • Is nutridrink te koop bij de kruidvat
 • Wat zijn de nutridrink ervaringen
 • Wat is nutridrink compact
 • Wat is nutridrink protein
 • Wat zijn de nutridrink ingrediënten
 • Waar kan ik nutridrink kopen
 • Nutridrink wat is dat

Wat is Nutridrink?

Nutridrink is een drank die speciaal ontwikkeld is voor mensen die last hebben van ondervoeding. De drank bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen en wordt veel gebruikt in de gezondheidszorg. Veel ouderen die ondervoed zijn krijgen de drankjes, maar het wordt ook voorgeschreven bij mensen die onlangs een operatie hebben gehad en geen vast voedsel kunnen verteren.

Ondervoeding kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid op lange termijn. Zo komt de wondgenezing onder druk te staan als iemand niet voldoende voeding binnen krijgt (bron). Om die reden is het van groot belang om mensen die ondervoed zijn te voorzien van voldoende voedingsstoffen.

Nutridrink bevat 300 calorieën per flesje en een hoop vitaminen en mineralen. Het klinkt logisch bij een drankje, maar het is ook ontwikkeld om de vochtbalans in het lichaam zo goed mogelijk aan te vullen. Nutridrink is verkrijgbaar in vier verschillende smaken, aardbeien, chocola, banaan en vanille.

De meeste mensen hebben genoeg aan één tot drie flesjes, maar bij een volledige vervanging van de voeding mag je vijf tot zeven flesjes drinken.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Nutridrink geschikt?

Nutridrink is vrij van lactuse en gluten. Het is niet bekend of er andere allergenen, zoals bijvoorbeeld soja in zitten.

Nutridrink hoe werkt het
Nutridrink hoe werkt het

Is Nutridrink effectief?

Hoewel Nutridrink een commercieel product is, is er door de jaren heen veel onderzoek gedaan naar het effect van deze specifieke drank.

In een studie is gekeken naar het effect van Nutridrink op mensen die geopereerd waren. Uit het onderzoek bleek dat Nutridrink hielp tegen ondervoeding en dat het product goed verdragen werd door alle deelnemers aan het onderzoek (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in een Nederlands onderzoek (bron).

Het is belangrijk om te weten dat Nutridrink alle essentiële vitaminen en mineralen bevat.

Voor andere doeleinden is Nutridrink niet zo geschikt. Gezonde mensen kunnen het beter niet als maaltijdvervanger gebruiken, omdat het daarvoor te veel koolhydraten bevat. Vloeibare koolhydraten geven geen verzadigd gevoel, waardoor je veel te snel weer gaat eten (bron).

Wij hebben uit nieuwsgierigheid een paar flesjes geprobeerd. Je zou verwachten dat een middel tegen ondervoeding lekker smaakt, maar het smaakt gek genoeg een beetje onnatuurlijk.