Novo programma – immogenics

Afvallen in 2021

Luistert u eigenlijk wel naar uw lichaam?

Vaak vermoeid? Migraine? Maag- darmklachten? Huidproblemen? Overgewicht? Heeft u hier ook regelmatig of voortdurend last van?

Heeft u er wel eens aan gedacht dat dit te maken kan hebben met uw voeding? Terwijl u in de veronderstelling bent dat u gezond eet, kan uw lichaam hier wel eens heel anders over denken!

Het NOVO programma van Immogenics
IMMOGENICS is erop gericht de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Door middel van een verantwoord, voor u op maat gemaakt voedingsadvies kan Immogenics helpen de ultieme lifestyle aspiratie te bereiken: gezondheid, vitaliteit, een positief zelfbeeld en een sterk zelfvertrouwen.

Een van de laatste trends op het gebied van gewichtsvermindering is het Novo-programma. Novo hanteert een afwijkende theorie over de menselijke stofwisseling.

Volgens Novo hebben calorieën en beweging niets met overgewicht te maken, maar wordt dit veroorzaakt door een ontstekingsreactie in het bloed. Het eten van de verkeerde voedingsmiddelen zou deze in gang zetten, wat, aldus de theorie, leidt tot het opslaan van vet en vermindering van energie.

Dit is persoonsgebonden. Een voedingsmiddel dat bij de ene mens een ontsteking veroorzaakt, wordt bij de andere juist goed door het bloed opgenomen. Via een bloedtest komt men er achter welk voedingsmiddel ‘goed’ en welke ‘slecht’ is en daaraan past men zijn eetgewoonte aan.

Voordeel van dit dieet: Persoongebonden dieet. Dit dieet wordt dus volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes

Nadeel van dit dieet: Dit dieet is omstreden. Voedingsdeskundigen betwijfelen of dit dieet werkt.

meer informatie: http://www.immogenics.com/

Heb je ervaring met het Novo Immogenics programma? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

  1. Vanaf pubertijd tot nu, 30 jaar, last van acne. Nu met name last van flinke commedonen, er komt veel “troep” uit mijn porieen in mijn gezicht en op rug. Ik heb van alles geprobeerd en weet het niet meer. Denk nu misschien oplossing in voeding. Is het NOVO programma iets voor mij?
    En mogelijk om een folder te ontvangen?
    Ook wat is voor mij de dichtsbijzijnde locatie?

    BVD