No Diet dieet

Afvallen in 2021

Het No Diet dieet is volgens de schrijvers geen dieet. Een No Diet dieet houdt zich bezig met (minder) eten, terwijl de aanpak van het No Diet dieet zich richt op de psychologische oorzaken van gewichtstoename. Professor Ben Fletcher en Dr. Karen Pine geloven dat wanneer je breekt met de gewoonten die je dik maakten, je gewicht kunt verliezen zonder je druk te maken over eten.

Bestel het No Diet Dieetboek bij bol.com

The No Diet Diet
The No Diet Diet
Ben Fletcher & Karen Pine

vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis!

Mensen met overgewicht moeten zich bewust worden van hun slechte eetgewoonten en er iets anders voor in de plaats doen.

Vijf fases van het No Diet Dieet

Het No Diet dieet bestaat uit vijf fasen, waarin men stapsgewijs leert om telkens iets op een andere manier te doen, bijvoorbeeld luisteren naar een ander radiostation dan men gewend is. Door het vastgeroeste patroon in het dagelijks leven te wijzigen, zullen ook vaste eetgewoontes veranderen.

Het No Diet Dieet boek

Het boek ‘No DIet Dieet” van Ben Fletcher, Penman, D. & Pine, K leert je alles over een revolutionaire dieet uit de Verenigde Staten dat eigenlijk geen dieet is! Verander je vaste patronen en val af zonder je druk te maken over eten.

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.