Nieuw Deel 2 Receptenboek dr. Frank

Start met KetoX

Na het succesvolle boek van dr. Frank met de titel: ‘Gezond slank met dr. Frank, 84 menu’s om lekker af te vallen‘ gaan er geruchten dat er een nieuw boek van Frank van Berkum op komst is. Dit nieuwe boek zou een aanvulling zijn op het eerste boek en uiteraard nog meer gezonde recepten bevatten waarmee afvallen een koud kunstje wordt. Als er meer bekend is over het nieuwe receptenboek van dr. Frank kun je uiteraard het op deze website lezen.

Update: “Blijf slank met dr. Frank”

Vandaag werd via de website van dr. Frank bekend dat er op 15 januari 2011 het langverwachte vervolg uitkomt op de bestseller “Gezond slank met dr. Frank”. Deel twee heeft de toepasselijke titel “Blijf slank met dr, Frank” en bevat wederom 84 speciaal door dr. Frank ontwikkelde recepten en talloze handige tips waarmee je optimaal van het dr. Frank-dieet kunt profiteren. Zelf geeft dr. Frank aan dat het boek geschikt is voor iedereen die zichzelf de vraag stelt: “Hoe ga ik verder als ik ben afgevallen?

Bestel “Blijf slank met dr. Frank” bij bol·com

300.000 deelnemers dr. Frank Dieet

Ruim een half jaar na de aftrap van het dr. Frank Dieet volgen bijna 300.000 Nederlanders het gratis dieet van Dr. van Berkum uit Twente. Na je inschrijving op de website drfrank.nl ontvang je gedurende 126 dagen dagelijks gratis dieetrecepten die koolhydraatarm en eiwitrijk zijn. Deze recepten zorgen ervoor dat je vrijwel moeiteloos en op een verantwoorde manier afvalt.

Drie vragen aan dr. Frank *

Onlangs stelde de redactie van bol.com drie boeiende vragen aan dr. Frank. Deze vragen, en natuurlijk ook de