STOP MET LIJNEN!

in 15 weken naar een gezonde levensstijl

Dit werkboek wordt de komende 15 weken je dagboek. Je leert stap voor stap “opnieuw“ en bewust eten en zult ook actief in het werkboek bezig zijn en zo een goed inzicht in je eigen eet en leefgedrag krijgen. Het werkboek is geschikt voor iedereen die niet meer wil lijnen maar wil leven. Je leert keuzes maken en wordt geconfronteerd met jezelf.


STOP met Lijnen!


 • Geef antwoord op de volgende vragen

  Ben je de strijd tegen de kilo’s moe ?
  Alles al geprobeerd en niets helpt ?
  Klaar om te beginnen met normaal en gezond leven ?
  Wil je gezond eten en genieten ?

 • Heb je op al deze vragen “ja “ kunnen antwoorden dan is dit werkboek iets voor jou.


  Overgewicht wordt een steeds ergere welvaartsziekte. Steeds meer mensen hebben overgewicht en het lijkt maar niet te stoppen. Er zijn genoeg boeken op de markt die je vanalles beloven , maar wat doe je als dat boek uit is ? Wat ga je doen , val je weer terug en komen de kilo’s er weer aan ? Tijd om daar verandering in te brengen.

 • Waarom dit werkboek?


  Dit werkboek wordt de komende 15 weken je dagboek. Je leert stap voor stap “ opnieuw “ en bewust eten en zult ook actief in het werkboek bezig zijn en zo een goed inzicht in je eigen eet en leefgedrag krijgen. Het werkboek is geschikt voor iedereen die het lijnen helemaal beu is en voeding niet meer als de vijand wil gaan zien. Je leert keuzes maken en wordt geconfronteerd met jezelf (als je eerlijk ten opzichte van jezelf bent ).

Wat kun je verwachten?


In 15 weken leer je om verantwoord, gezond en lekker te leven en te eten. De volgende onderwerpen worden besproken. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Het eetdagboek, bewegen, etiketten lezen, toevoegingen, motivatie, eten buiten de deur en nog veel meer...

Daarnaast zijn er keuzelijsten waarmee je een handige hulp hebt om goed en verantwoorde keuzes te maken. Als bonus een hardloop special met veel tips en recepten. Elke week een eetdagboek en opdrachten die bij het thema van de week horen en nog veel meer.

Ben jij al die dieet beloftes moe en al die boeken die je veel beloven? stop dan vandaag nog met lijnen en ga voor een gezonde levensstijl.

De juiste stap naar een gezond leven waar genieten voorop staat !

Als je wil afvallen, op gewicht wilt blijven, aankomen of alleen weten of je voeding gezond is. Ga dan terug naar de basis en leer hoe je de juiste keuzes kunt maken uit het totale voedingsaanbod. Voorop staat Gezond , Gevarieerd maar vooral lekker eten en geen Jojo effect. Op deze manier bereik je een balans tussen je energie-inname en energie verbruik. Je krijgt een basis voedingsadvies gebaseerd op je eigen wensen en smaak

Aan het eind van de cursus ben je in staat gezonde en verantwoorde keuzes te maken uit de producten die je lekker vindt waardoor je ook kunt blijven genieten.

Het voordeel hiervan is Dat je lekker blijft eten. Je leert hoe je het eten het beste kunt voorbereiden Het hele gezin kan mee eten. De variaties zijn eindeloos. Je krijgt alle vitamines en mineralen binnen. Met dit voedingspatroon gaat je het JOJO effect tegen.

Een gezond gewicht en nooit meer op dieet ?

JA dat kan ! Door een persoonlijk eetpatroon afgestemd op jouw situatie. Gezond eten levert de voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. Het vormt samen met voldoende bewegen de basis voor een gezond gewicht. Dat zorgt weer voor een kleinere kans op chronische ziekten als hart– en vaatziekten en diabetes.

Twijfel niet langer en investeer in jezelf !

Nicole VrehenMijn naam is Nicole Vrehen, ik ben voedingsconsulente en auteur van het cursusboek 'stop met lijnen!' Ik heb een klein bedrijfje genaamd Food, Beauty & More. Ik begeleid mensen met afvallen en gezonde voeding om zo op een leuke manier op gewicht te komen en ook te behouden. Investeer in jezelf en niet in al die dure producten en diëten.


Copyright © 2014 www.vetvrij.com