NewFysic Review en Ervaringen

NewFysic is een afslankmethode dat al ruim 10 jaar bestaat. Deze eetmethode werd bedacht door een medicus voor personen die op een gezonde en blijvende manier willen afvallen. NewFysic combineert het gebruik van aminozuren om af te slanken met één op één coaching.

NewFysic bestaat daarom dus ook uit drie belangrijke onderdelen:

 1. één op één coaching,
 2. aminosupplementen en
 3. een gezond en lekker voedingsplan.

Op dit moment zijn er 25 verschillende NewFysic vestigingen waar je je kan inschrijven. Bij de intake word je gewogen en gemeten. Wat wordt er allemaal gemeten? Je BMI, bloeddruk en vocht- en vetpercentage. Hierna wordt je programma op maat gemaakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je elke week langskomt bij je coach om te wegen en de resultaten te bespreken. Je doet dit tot je je streefgewicht heb bereikt. De supplementen bouw je af zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

Voor wie is NewFysic geschikt?

NewFysic leert mensen hoe ze hun eetpatroon kunnen veranderen zonder teveel beperkingen en regels. Een gezonde eetgewoonte is nog altijd 1 van de belangrijkste manieren om af te vallen en slank te blijven.

NewFysic is dus een prima afslankmethode voor personen die graag op een gezonde manier willen afvallen. De programma’s zijn op maat gemaakt waarbij je gewicht, bmi en dergelijke als basis zijn gebruikt. Dit maakt NewFysic geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen.

Is NewFysic effectief?

Afslanken zonder begeleiding is ook mogelijk, maar in vele gevallen verlies je dan spiermassa en geen vet. Je raakt hierdoor snel vermoeid en de resultaten zijn dan ook niet blijvend. Met NewFysic kan je blijvende resultaten verwachten waarbij je daadwerkelijk vet verliest. NewFysic biedt je de juiste begeleiding en een voedingsplan dat precies bij je past. Dit maakt de kans op slagen aanzienlijk groter. Ter ondersteuning krijg je ook de supplementen die je vetverbranding een extra boost geven.

Wat kost NewFysic?

Het NewFysic programma kost €27,- per week.

Hierin zit alles inbegrepen:

 • De begeleiding,
 • de supplementen en
 • een persoonlijk voedingsplan.

Aminozuren

NewFysic werkt op basis van Aminozuren. Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een NewFysic in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier een item over gemaakt. Lees alles over het dieet waar Maxima mee is afgevallen.

NewFysic Recepten

De juiste voeding is essentieel tijdens een dieet. De recepten die NewFysic adviseert hebben een koolhydraatarme basis en bevatten geen suiker. Er worden veel eiwitrijke producten gebruikt zoals kipfilet en zalm. Wil je een indruk krijgen van welke producten toegestaan zijn? Download dan de boodschappenlijst. Op deze pagina kun je een aantal voorbeeldrecepten vinden.

Voordelen van NewFysic

NewFysic is een effectief afslankpakket dat gewichtsverlies op meerdere gebieden aanpakt. Het grote voordeel van dit plan vind je in de persoonlijke begeleiding die je krijgt. En dit gebeurt niet per email of telefoon. Nee, het contact met je coach is echt face-to-face. Je mag elke week bij 1 van de vele vestigingen van NewFysic langs om je coach te spreken. Tijdens deze gesprekken word je weer gemeten en gewogen. De resultaten neemt je begeleider dan met je door. Met deze persoonlijke aanpak onderscheidt NewFysic zich van de concurrenten. En je krijgt dit alles voor een relatief zacht prijsje.

Bovendien schrijft NewFysic geen hongerdieet voor. Je eet gezond en je eet voldoende. Het is geen crashdieet waar je met heel weinig calorieën door de dag heen moet.

Nadelen van NewFysic

De begeleiding is lekker persoonlijk, echter wilt niet een ieder elke week bij de coach op bezoek. Een persoon met een drukke schema zou toch liever per telefoon of de chat begeleid willen worden.

Conclusie

NewFysic staat bekend om haar zeer persoonlijke coaching en een gezonde voedingsplan. Dit maakt dit afslankplan een uitstekende optie voor personen die willen afvallen.

Wat is jouw ervaring met NewFysic? Laat een reactie achter.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIEOVERZICHT
Algehele waardering
DELEN
Vorig artikelPuur Gezond! Slank in 8 stappen
Volgend artikel365 Koolhydraatarme Recepten
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com

115 REACTIES

 1. Er zijn weer kortingscodes inclusief gratis beschikbaar. Laat een reactie achter en de kortingscode wordt automatisch naar je toegestuurd.

 2. Newfysic nooit doen! Afzetters! Het kost echt geen 27 euro per week. j. Mn man gaat voor 3e keer en al 165 euro kwijt. Hij moet nog 2 keer om een maand vol te maken. Dus zal zo 240 a 260 per maand kosten. Dit zouden jullie eens goedkoper kunnen maken. Alleen consult is 27 euro. Maar die pillen en drankjes?? Ook zonder pillen en drankjes dat dieet volgen , zelfde resultaat. Oh fijn na 3 weken 2 kilo kwijt. Ja ik kook alles mager en weeg me suf aan al die zooi. Deze bedragen zijn het niet waard. Dus zal het ook niet meer kunnen. Veel te duur. Zit allemaal tussen je oren. . . Hij zegt ook tegen mensen kost maar 27 per week. Vorig jaar was dat 25 euro. Klopt geen hout van nu de laatste 3 weken. dan is het weer 60 euro, dan weer 65 euro. Het minste was 34.50… . Praat je over haast 3000 euro per jaar voor?? 10 kilo tijdelijk? Gewoon 1 keer per maand. En dan een normaal bedrag. Dat zou normaal zijn. Vorig jaar was hij ook gestopt. Kost gewoon teveel. Geen 27 euro per week in ieder geval. Dat zou wel redelijk zijn. Dus maak geen reclame dat het maar 27 euro kost inclusief alles.

 3. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen zonder honger en het belangrijkste, helemaal niet slap of lusteloos gevoeld. Een prima begeleiding van mijn coach Elles Voogt (Van Baerlestraat, Amsterdam) hartstikke bedankt. Ga nu beginnen met mijn schakelprogramma, gaat zeker lukken. Kan het iedereen aanbevelen.

 4. Ik woon in Krommenie , wat is dan het dichtsbijzijnde filiaal?
  En ik lees iets over een code?
  Geldt dat nog steeds?
  Gr
  Brenda

 5. Ik wil deze week starten in Almere en zou graag de koringscode ontvangen voor de startpakket alvast bedankt.

 6. Ik volg nu voor de tweede keer een kuur van New Fysic. Onder begeleiding dus iedere week naar Den Haag toe. De eerste keer was ik 16 kilo afgevallen maar mede door mijn zwangerschappen ben ik de afgelopen jaren weer 7 kilo aangekomen. Ik heb het geprobeerd maar het lukt me niet zonder de uitstekende begeleiding van New Fysic. Ondertussen ben ik twee weken bezig en al 5 kilo kwijt. New Fysic is voor mij de beste en enige manier om mijn streefgewicht te bereiken.

 7. ik zou graag de kortingscode ontvangen.Zal wel een online kuur worden, want ik zie geen vestiging in mijn buurt zuid-limburg

 8. Hoi mijn naam is Monique Mayr. Ben nu net een week gestart. Het viel mijn erg mee. En het resultaat was shocking 3,7 eraf. En waar ik heel blij van werd dat het merendeel vet was en geen spieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER