NewFysic Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

NewFysic is een afslankmethode dat al ruim 10 jaar bestaat. Deze dieetmethode werd bedacht door een medicus voor personen die op een gezonde en blijvende manier willen afvallen. NewFysic combineert het gebruik van aminozuren om af te slanken met één op één coaching.

slimplus korting

De NewFysic Metode

De methode bestaat daarom dus ook uit drie belangrijke onderdelen:

  1. één op één coaching,
  2. aminosupplementen en
  3. een gezond en lekker voedingsplan.

Op dit moment zijn er 25 verschillende NewFysic vestigingen waar je je kan inschrijven. Bij de intake word je gewogen en gemeten. Wat wordt er allemaal gemeten? Je BMI, bloeddruk en vocht- en vetpercentage. Hierna wordt je programma op maat gemaakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je elke week langskomt bij je coach om te wegen en de resultaten te bespreken. Je doet dit tot je je streefgewicht heb bereikt. De supplementen bouw je af zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

Voor wie is NewFysic geschikt?

Het leert mensen hoe ze hun eetpatroon kunnen veranderen zonder teveel beperkingen en regels. Een gezonde eetgewoonte is nog altijd 1 van de belangrijkste manieren om af te vallen en slank te blijven.

newfysic supplementen
newfysic supplementen

De mothode is dus een prima afslankmethode voor personen die graag op een gezonde manier willen afvallen. De programma’s zijn op maat gemaakt waarbij je gewicht, bmi en dergelijke als basis zijn gebruikt. Dit maakt NewFysic geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen.

Is NewFysic Effectief?

Het is een dieet dat gebaseerd is op supplementen met aminozuren. Dit zijn bouwstenen waar je lichaam eiwitten van kan maken. Deze eiwitten hebben vervolgens weer een positief effect op je lichaam, voornamelijk als je gewicht aan het verliezen bent.

Zo hebben vertakte-keten aminozuren een positief effect op je insulinespiegel als je gewicht aan het verliezen bent (bron). Dit is erg gunstig omdat schommelingen in de insulinespiegel kunnen zorgen voor een hongergevoel. L-carnitine is een ander aminozuur dat een positieve invloed heeft op gewichtsverlies (bron). Het innemen van supplementen met l-carnitine zou er niet alleen voor zorgen dat je meer spiermassa krijgt, maar het heeft ook een positieve invloed op vetverbranding (bron).

Een extra ingrediënt in de supplementen van NewFysic is pysllium. Dit is een vezel van een plant die vooral in India voor komt. Ook van deze voedingsvezel is bekend dat er een stimulerende werking van uit gaat op het gebied van gewichtsverlies (bron). Daarnaast heeft psyllium nog veel andere voordelen, zoals  een positief effect op de stoelgang.

Omdat aminozuren een positieve invloed hebben op het gewichtsverlies zijn er de laatste jaren tal van verschillende supplementen op de markt gekomen. Vrijwel alle supplementen laten hele goede resultaten zien. Voorbeelden van vergelijkbare supplementen zijn Timfit Aminoslank en Slimplus.

Naast de supplementen met aminozuren ook begeleiding aan op een van de 25 vestigingen. Tijdens deze begeleidingssessies krijg je persoonlijke begeleiding en een voedingsplan dat bij jou past. Voor deze begeleiding moet je extra betalen.

Aminozuren

Het afslanken werkt op basis van