NewFysic Review en Ervaringen

NewFysic is een afslankmethode dat al ruim 10 jaar bestaat. Deze dieetmethode werd bedacht door een medicus voor personen die op een gezonde en blijvende manier willen afvallen. NewFysic combineert het gebruik van aminozuren om af te slanken met één op één coaching.

slimplus korting

De NewFysic Metode

De methode bestaat daarom dus ook uit drie belangrijke onderdelen:

 1. één op één coaching,
 2. aminosupplementen en
 3. een gezond en lekker voedingsplan.

Op dit moment zijn er 25 verschillende NewFysic vestigingen waar je je kan inschrijven. Bij de intake word je gewogen en gemeten. Wat wordt er allemaal gemeten? Je BMI, bloeddruk en vocht- en vetpercentage. Hierna wordt je programma op maat gemaakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je elke week langskomt bij je coach om te wegen en de resultaten te bespreken. Je doet dit tot je je streefgewicht heb bereikt. De supplementen bouw je af zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

Voor wie is NewFysic geschikt?

Het leert mensen hoe ze hun eetpatroon kunnen veranderen zonder teveel beperkingen en regels. Een gezonde eetgewoonte is nog altijd 1 van de belangrijkste manieren om af te vallen en slank te blijven.

newfysic supplementen
newfysic supplementen

De mothode is dus een prima afslankmethode voor personen die graag op een gezonde manier willen afvallen. De programma’s zijn op maat gemaakt waarbij je gewicht, bmi en dergelijke als basis zijn gebruikt. Dit maakt NewFysic geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen.

Is NewFysic Effectief?

Het is een dieet dat gebaseerd is op supplementen met aminozuren. Dit zijn bouwstenen waar je lichaam eiwitten van kan maken. Deze eiwitten hebben vervolgens weer een positief effect op je lichaam, voornamelijk als je gewicht aan het verliezen bent.

Zo hebben vertakte-keten aminozuren een positief effect op je insulinespiegel als je gewicht aan het verliezen bent (bron). Dit is erg gunstig omdat schommelingen in de insulinespiegel kunnen zorgen voor een hongergevoel. L-carnitine is een ander aminozuur dat een positieve invloed heeft op gewichtsverlies (bron). Het innemen van supplementen met l-carnitine zou er niet alleen voor zorgen dat je meer spiermassa krijgt, maar het heeft ook een positieve invloed op vetverbranding (bron).

Een extra ingrediënt in de supplementen van NewFysic is pysllium. Dit is een vezel van een plant die vooral in India voor komt. Ook van deze voedingsvezel is bekend dat er een stimulerende werking van uit gaat op het gebied van gewichtsverlies (bron). Daarnaast heeft psyllium nog veel andere voordelen, zoals  een positief effect op de stoelgang.

Omdat aminozuren een positieve invloed hebben op het gewichtsverlies zijn er de laatste jaren tal van verschillende supplementen op de markt gekomen. Vrijwel alle supplementen laten hele goede resultaten zien. Voorbeelden van vergelijkbare supplementen zijn Timfit Aminoslank en Slimplus.

Naast de supplementen met aminozuren ook begeleiding aan op een van de 25 vestigingen. Tijdens deze begeleidingssessies krijg je persoonlijke begeleiding en een voedingsplan dat bij jou past. Voor deze begeleiding moet je extra betalen.

Aminozuren

Het afslanken werkt op basis van Aminozuren. Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een vestiging van NewFysic in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier een item over gemaakt. Lees alles over het dieet waar Maxima mee is afgevallen.

NewFysic BackOnTrack Programma

Speciaal voor klanten die langer dan 3 maanden geleden het reguliere NewFysic programma hebben gevolgd hebben we ons BackOnTrack programma vernieuwd! Het BackOnTrack programma bevat alles wat je nodig hebt om verantwoord en gezond af te vallen: een nieuw voedingsplan op maat, speciale supplementen ter ondersteuning, de boodschappenlijst met producten die bij het vernieuwde BackOnTrack programma passen, nieuwe recepten én uiteraard de beste ondersteuning van jouw coach.

Tijd voor actie? Get BackOnTrack!

Wil jij graag een paar overtollige kilo’s kwijt die er onverhoopt toch weer aangekomen zijn? Boek dan nu jouw intake als bestaande klant en laat je informeren over ons vernieuwde programma. We beloven dat je wederom heerlijk zal eten, weinig honger ervaart, uiteraard de beste begeleiding krijgt en zo weer lekker in je vel kom

Wat zijn de Kosten van NewFysic?

Voor een verpakking met 42 capsules (voldoende) voor een week, betaal je €27 euro. De coaching kun je er eventueel los bij kopen. Je kunt eerst een gratis intake nemen op een vestiging bij jou in de buurt. Daarna betaal je per week een bepaald bedrag. Het is ook mogelijk om online coaching te kopen, maar dat is niet goedkoper.

NewFysic Recepten

De juiste voeding is essentieel tijdens een dieet. De recepten die NewFysic adviseert hebben een koolhydraatarme basis en bevatten geen suiker. Er worden veel eiwitrijke producten gebruikt zoals kipfilet en zalm. Wil je een indruk krijgen van welke producten toegestaan zijn? Download dan de boodschappenlijst. Op deze pagina kun je een aantal voorbeeldrecepten vinden.

Voordelen

NewFysic is een effectief afslankpakket dat gewichtsverlies op meerdere gebieden aanpakt. Het grote voordeel van dit plan vind je in de persoonlijke begeleiding die je krijgt. En dit gebeurt niet per email of telefoon. Nee, het contact met je coach is echt face-to-face. Je mag elke week bij 1 van de vele vestigingen van NewFysic langs om je coach te spreken. Tijdens deze gesprekken word je weer gemeten en gewogen. De resultaten neemt je begeleider dan met je door. Voor sommige mensen is deze aanpak waardevol.

Bovendien schrijft NewFysic geen hongerdieet voor. Je eet gezond en je eet voldoende. Het is geen crashdieet waar je met heel weinig calorieën door de dag heen moet.

Nadelen

De begeleiding is lekker persoonlijk, echter wilt niet een ieder elke week bij de coach op bezoek. Een persoon met een drukke schema zou toch liever per telefoon of de chat begeleid willen worden. Bovendien is er in hele grote delen van Nederland geen vestiging  om de hoek. In het noorden van Nederland is er bijvoorbeeld alleen maar een vestiging in Groningen.

newfysic-pakket
newfysic-pakket

Het grootste nadeel van het programma is wellicht nog wel de prijs. Timfit Aminoslank en Slimplus zijn voorbeelden van supplementen die een identieke samenstelling hebben aan de supplementen van NewFysic. De prijs van deze supplementen is een stuk lager. Daarnaast krijg je ook bij deze supplementen een voedingsplan. Tot slot kun je ook hier gratis en vrijblijvend advies aanvragen bij een van de coaches. Dit kan op elk moment van de dag, dus ook juist op de momenten waarom je het even moeilijk hebt.

Conclusie

NewFysic heeft een drietrapsraket ontwikkeld waarmee het mogelijk is om veel gewicht te verliezen. Je maakt gebruik van supplementen met aminozuren en volgt een voedingsplan. Tot slot krijg je persoonlijke begeleiding. Deze combinatie is erg effectief, maar met een prijs van ongeveer €27 euro per week (meer dan €1400 per jaar) behoorlijk duur. Vervolgens komt hier nog de prijs voor de eventuele coaching overheen.

Alternatieven zoals Timfit Aminoslank en Slimplus hebben supplementen met een identieke samenstelling. Ook bij deze programma’s krijg je een voedingsschema en is er de mogelijkheid om gratis coaching aan te vragen. De resultaten van NewFysic zijn zeker goed, maar de prijs is te hoog vergeleken met die van de concurrentie.

Wat is jouw ervaring met NewFysic? Laat een reactie achter.

Gezonde Groeten,

natascha


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

150 Reacties

 1. Zeepprinses klopt niet wat er bij jouw gebeurt. Je betaald de eerste keer 75,50 daar heb je 2 producten voor 1 week bij, en twee producten voor minimaal 1 maand. Het tweede en derde bezoek betaal je inclusief 2 producten en consult 27,00. Pas wanneer je Purify drankje of je Multifem + op is haal je nieuw dit is per product 24,50 en 24.,00 per maand. Multifem+ is vrijblijvend niet verplicht, maar de combinatie van deze 4 producten zorgt wel voor de juiste balans en veel meer energie.

 2. Mijn man is in 7 weken tijd 10 kilo afgevallen. Heerlijke recepten, goede begeleiding! Geen hongergevoel, lekkere tussendoortjes. Echt de moeite waard! Ik ben pas begonnen en val ook af. De prijs is het waard!

 3. Met je eens. Echt een “scam”, ontzettend duur (meer dan 27 eur – purify vles is niet in the 27 euro), met geen resulten. Heb naar 4 weken gestopt en moet ik naar eideren zeggen … NIET DOEN. Ga ook de consumentenbon vertellen over dit onzin en sturen alle mijn papieren & rekening te vertellen hoe duur het is tegen de fout reclame.

 4. Heeft u de bijzonder effectieve werking van NewFysic Super Q10 al ontdekt? NewFysic Super Q10 is ontwikkeld om de (gezichts-) huid, te ondersteunen tijdens het afslanken, maar zeker ook daarna. De hoeveelheid collageen en elastine neemt af naarmate we ouder worden. NewFysic Super Q10 bevat onder andere B vitamine, Biotine en Astaxanthine die bijdragen aan de verschillende huidfuncties en de aanmaak van cellen en weefsel. De resultaten van het gebruik van NewFysic Super Q10 zijn op korte termijn zichtbaar.

  Tot en met 26 februari ontvangt u bij aankoop van 2 verpakkingen NewFysic Super Q10 de tweede verpakking (€ 19,95 per verpakking) met 50% korting plus het boek “afslanken de trends” t.w.v. € 9,95 cadeau.

 5. Ik ben 2 weken geleden gestart en ik betaal dus echt maar 27,50 per week, ik ben zeer tevreden, eindelijk iets waardoor ik afval.

 6. Wil je in 2017 starten en profiteren van een gratis intake en 20% korting? Doe dan het volgende:

  Laat een reactie achter bij dit bericht met het woord KORTING
  Vertel in welke plaats je graag wil starten.

  De kortingscode wordt automatisch naar het email adres gestuurd dat je bij ‘Email:*’ invult.

 7. Er zijn weer kortingscodes inclusief gratis beschikbaar. Laat een reactie achter en de kortingscode wordt automatisch naar je toegestuurd.

 8. Newfysic nooit doen! Afzetters! Het kost echt geen 27 euro per week. j. Mn man gaat voor 3e keer en al 165 euro kwijt. Hij moet nog 2 keer om een maand vol te maken. Dus zal zo 240 a 260 per maand kosten. Dit zouden jullie eens goedkoper kunnen maken. Alleen consult is 27 euro. Maar die pillen en drankjes?? Ook zonder pillen en drankjes dat dieet volgen , zelfde resultaat. Oh fijn na 3 weken 2 kilo kwijt. Ja ik kook alles mager en weeg me suf aan al die zooi. Deze bedragen zijn het niet waard. Dus zal het ook niet meer kunnen. Veel te duur. Zit allemaal tussen je oren. . . Hij zegt ook tegen mensen kost maar 27 per week. Vorig jaar was dat 25 euro. Klopt geen hout van nu de laatste 3 weken. dan is het weer 60 euro, dan weer 65 euro. Het minste was 34.50… . Praat je over haast 3000 euro per jaar voor?? 10 kilo tijdelijk? Gewoon 1 keer per maand. En dan een normaal bedrag. Dat zou normaal zijn. Vorig jaar was hij ook gestopt. Kost gewoon teveel. Geen 27 euro per week in ieder geval. Dat zou wel redelijk zijn. Dus maak geen reclame dat het maar 27 euro kost inclusief alles.

  • Ik ben het niet met je eens, de consult + proteïnetabletten kosten € 27/week. Eigenlijk betaal je enkel de proteïnetabletten. Het detoxdrankje kost ook geld maar daar kom je een maand mee toe. De andere pillen neem je niet als je niet wil en kan je ook elders kopen. Je spaart sowieso al geld uit omdat je veel minder en gezonder eet. Ik ben nu 2 weken en 3 dagen bezig en al 4 kg kwijt. Ik vind het een heel goed dieet tot hiertoe en goed vol te houden. De eerste keer dat het mij lukt zonder vreetaanvallen tussen door. Ik heb zelfs een beetje gezondigd tijdens de weekend met wijn en nagerecht omdat we 3 dineetjes hadden. Maar ik heb niet het gevoel dat u met uw man op 1 lijn zit. Waar is zijn ervaring? Uiteindelijk is hij op dieet en niet u als ik het goed begrijp? Of vergis ik mij?

 9. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen zonder honger en het belangrijkste, helemaal niet slap of lusteloos gevoeld. Een prima begeleiding van mijn coach Elles Voogt (Van Baerlestraat, Amsterdam) hartstikke bedankt. Ga nu beginnen met mijn schakelprogramma, gaat zeker lukken. Kan het iedereen aanbevelen.

 10. Ik woon in Krommenie , wat is dan het dichtsbijzijnde filiaal?
  En ik lees iets over een code?
  Geldt dat nog steeds?
  Gr
  Brenda

 11. Ik wil deze week starten in Almere en zou graag de koringscode ontvangen voor de startpakket alvast bedankt.

 12. Ik volg nu voor de tweede keer een kuur van New Fysic. Onder begeleiding dus iedere week naar Den Haag toe. De eerste keer was ik 16 kilo afgevallen maar mede door mijn zwangerschappen ben ik de afgelopen jaren weer 7 kilo aangekomen. Ik heb het geprobeerd maar het lukt me niet zonder de uitstekende begeleiding van New Fysic. Ondertussen ben ik twee weken bezig en al 5 kilo kwijt. New Fysic is voor mij de beste en enige manier om mijn streefgewicht te bereiken.

 13. ik zou graag de kortingscode ontvangen.Zal wel een online kuur worden, want ik zie geen vestiging in mijn buurt zuid-limburg

 14. Hoi mijn naam is Monique Mayr. Ben nu net een week gestart. Het viel mijn erg mee. En het resultaat was shocking 3,7 eraf. En waar ik heel blij van werd dat het merendeel vet was en geen spieren.

 15. Als u zonder begeleiding gaat afslanken, verbrandt u meestal voornamelijk spieren en heel weinig vet. Dit kan leiden tot vermoeidheidsverschijnselen en een futloos gevoel. NewFysic werkt anders. Naast een verantwoord voedingsplan werkt NewFysic met eiwitsupplementen, toegepast op uw persoonlijke situatie. Hierdoor blijven uw spieren op peil en u slankt af. Dit alles zorgt voor een efficiëntere vetstofwisseling. U slankt af, voelt zich fit en houdt het vol.

  De voordelen van NewFysic

  – Persoonlijke begeleiding
  – Snel en blijvend resultaat
  – Lekker en gezond eten
  – Op maat gemaakt
  – Vestigingen in Nederland en België
  – Past bij iedere levensstijl

 16. De eerste keer dat ik begon was ik 10 kilo afgevallen na een paar maanden erna wou ik nog wat exstra kilo’s kwijt en begon verleden jaar october en nu beb ik maar 4 kilo’s afgevallen in al die maanden denk erover na om in april te stoppen en bij mijn arts navraag gedaan ,vond het dieet te eenzijdig geen variatie die je lichaam nodig heeft .

 17. Ik ben ook begonnen omdat ik een ander voedings patroon wilde hebben en ik in de media al die goede verhalen hoor, beseffend dat deze natuurlijk wel allemaal met marketing te maken hebben. Maar goed, ik woog eigenlijk ‘maar’ 5 kilo teveel en inderdaad in de eerste 10 dagen was ik al 3 kilo kwijt. Toch ga ik stoppen omdat het als een ongezond dieet voelt. Sinds NF voel ik mijn energiepeil dalen en door mijn te lage suikerspiegel begin ik niet lekker in mijn vel te zitten.
  De suplementen zijn erg belangrijk in dit dieet, maar een dieet waar je supplementen bij nodig hebt doet je lichaam toch tekort. Het is en bijft een bedrijf die gewoon hun omzet moet draaien met de producten die ze verkopen. Dus ik ga toch maar naar een 1e lijns diëtiste om een echt gezond voedingsplan te leren.

 18. Ben toen ik begon 10 kilo afgevallen in 6 maanden maar na de zomer terug gekomen en afgelopen jaar october weer begonnen ben ik tot nu toe 4 kilo afgevallen dus dit keer gaat het niet zo en ik hoe me aan wat ik mag eten dus de tweede keer gaat het niet zo goed als de eerste keer maar,ik ga er nog steeds mee door ondanks de mageren 4 kilo in al die maanden .

 19. Ben erg geboeid door deze afslankingsmethode. Zag gisteren het resultaat in hoogst eigen persoon. Mijn kapper bij HAIRFIX in Utrecht onderging een ware metamorfose.
  Daar wil ik meer over weten dacht ik zo. Bij deze dus.

 20. Het NewFysic dieet is ongezond en het gaat in tegen de richtlijnen van de gezondheidsraad! Geen halfvolle fabrieksprodukten, baksprays, halve mayonaise en dat soort onzin. Mijn advies aan deze club: niet zo arrogant en verander je dieet voordat de media erachter komen dat Maxima en vele anderen een ongezond dieet volgen met alle gevaren die dat met zich mee kunnen brengen

 21. Mijn naam is Ria van der Vreede.
  Ik ben 17 Juni 2015 begonnen met New Fysic.
  Ik ben sindsdien 17 kg.afgevallen en heb bijna mijn streefgewicht bereikt.
  Ik zoek zelf ook leuke recepten op die ik aanpas met de mij toegestane producten.
  Ik maak er gewoon een sport van en eet lekker.
  Voel me prima,bloeddruk prima en resultaat heerlijk.

 22. Ik ben 25 juni begonnen met NewFysic en ben 3 kilo (alleen vet) afgevallen na 2 weken! Ik heb geen honger en het is goed vol te houden alleen mis ik nog wel wat recepten voor t avondeten.
  Heeft er iemand tips of recepten?

  • NewFigure heeft een naamsverandering ondergaan en is al geruime tijd NewFysic. Onder de naam NewFysic hebben wij onze service, kwaliteit en het productaanbod verder uitgebreid en geprofessionaliseerd.
   Gezond afslanken met blijvend resultaat.
   Voor meer informatie zie onze website: http://www.newfysic.nl of bel 088-3230008.

   Manja van Leeuwen / NewFysic Utrecht

 23. Ook ik ben vandaag begonnen met NF. Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste weegmoment en hoop dan wat afgevallen te zijn. Ik laat zeker weer van me horen.

  • Helaas zitten er alweer 10 en 12 aan. Afvallen kan iedereen maar het eraf houden is het moeilijkste.

 24. Ik ga morgen 2 januari 2015 beginnen, meteen maar van start. Ik zie geen recente reacties dus ben eigenlijk
  wel benieuwd of er nog mensen er mee bezig zijn of ook gaan beginnen.
  Ik wacht af en ik laat nog van me horen. Succes

 25. Ik kan nu zeggen dat het prima gaat . ik als diabeet ben nu al ong. 6 Kg kwijt en in plaats van 4x insuline spuiten nu nog maar 2x. Dus dat is heerlijk. Ik blijf honger houden dus is het wel moeilijk om vol te houden. Dit heeft ook echt met de lage bloed suikers te maken. Ik wil nog ong. 10 kg. Kwijt. Vorige week ,na de Pasen,stond ik stil,dus hoop dat het nu weer gaat lukken.

 26. Ik ben 1 week geleden begonnen. Ik heb wel honger en moet wennen aan de lage bloed suikers. Zijn er nog meer diabeten met ervaring NF? Ik denk dat ik iets aan het afvallen ben. Donderdag op de weegschaal. Hoop echt dat het lukt.Als diabeet val ik altijd zeer moeizaam af. Het avondeten vind ik het moeilijkst. Ik heb dan ook de hele avond honger.Tips?

 27. Succes Maria, het is ook heel makkelijk vol te houden. Ik ben nu 10,1 afgevallen en zo blij. Nog 12 kilo te gaan en ik weet zeker dat het me gaat lukken! Eindelijk een keer slank de zomer in :-)

  • Hoi Wendy, wow zeker super! Ik was 3400 gr afgevallen dus ik viel zowat om van blijdschap. Donderdag tweede ronde. Ik vind het ook goed vol te houden. Jij ook veel succes en op naar die slanke,,,eeeh lente? maar zeker zomer! ;-)

  • Hallo. Ik ben 8 jaar geleden 10kg afgevallen in 7 weken…geweldig ! Nu moet ik helaas weer aan de bak er zijn nl. Weer 4kilo bij! Kan iemand mij helpen aan de dieetkaart ? Ik ben hem kwijt helaas

 28. Hoi Allemaal,

  Ik ben sinds begin december 2013 bezig en het gaar goed. Ben nu 9,5 kilo afgevallen en dat met alle feestdagen tussendoor.
  Ik ben er te spreken over NF. Het is niet de eerste keer dat ik het volg….maar voor mij is dit echt de enige manier om af te vallen. Al het andere houdt ik nooit vol.
  Ik hoop nu wel eindelijk eens echt door te zetten en mijn streefgewicht te bereiken.

  Zijn er verder nog mensen actief mee bezig?

  Gr Wendy

  • Ik ben 6 februari begonnen.. Eerste weeg moment moet as donderdag nog komen. Ik hou het prima vol dus sta er nog steeds positief in.
   Gr M

  • Hallo allemaal,

   Ik hoop hier wat steun te vinden. Ik ga morgen beginnen met NewFysiq.
   Het ziet er allemaal redelijk makkelijk uit dus misschien is dit iets voor mij. Ik ben de laatste 6 jaar veel aangekomen, allemaal veroorzaakt door stress. Er moet nu 15 kilo af en die hoop ik eind april kwijt te zijn. Daar ga ik in ieder geval voor.

 29. Ik dacht dat NewFysic vroeger NewFigure heette… maar heb me hier verder nooit in verdiept.

  Mijn persoonlijke ervaringen met NewFysic zijn zeer positief! Hele kundige begeleiding, echt geïnteresseerd in hoe het voor mij werkt en wat bij mij past!
  Ze denken en leven mee! Ook als het wat minder gaat…
  Ik sta dan ook zelden na 15 minuten weer buiten!

  Voor iedereen werkt het waarschijnlijk anders… we zijn ook allemaal anders!
  Maar om een organisatie te boycotten die mij heeft geholpen en gesteund en waardoor/mee ik vrij moeiteloos 18 kg ben afgevallen… waarom zou ik!!

  Het is altijd heel makkelijk om kritiek te hebben op een iets andere methode of misschien wel voorheen de zelfde… daar kunnen allerlei redenen voor zijn, misschien zelfs persoonlijke redenen…
  Maar er leiden vele wegen naar Rome!

  Ik hoop dat ieder de weg vindt die het best bij hem of haar past!
  Want helaas zijn er als het om ‘afvallen’ gaat genoeg wegen die wel zeggen naar Rome te gaan maar daar helemaal niet uitkomen ;-)

  Veel succes allemaal!

 30. Beste Heleen,
  wij danken je voor je interesse in NewFysic.
  We herkennen ons niet in je uitspraken en verzoeken je even contact met ons op te nemen. Heel graag leggen we je uit hoe het werkelijk in elkaar zit. .
  Hartelijke groet, team NewFysic

 31. Mijn coach van zegt dat iedereen ook niet naar Newigure moet gaan als ze geïnteresseerd zijn in het NewFigure dieet, want dat zijn oude franchise vestigingen met een andere naam erop geplakt.

  NewFigure bestaat altijd nog met de 3 beste coaches! Ik volg zelf het dieet online, maar ben al 2 keer voor een meting naar de kliniek gegaan. Daar zitten de oprichters van het NewFigure dieet en die hebben weldegelijk oren naar vragen met duidelijke antwoorden.

  Simpele antwoorden en na 5 minuten weer op de stoep staan, zoals ik zelf ook gewend was de eerste 2 x bij NewFigure heb ik zelf nog nooit meegemaakt…..

  Ze geven je echt een gevoel dat je een mens bent en geen nummer. Hun kosten zijn ook vele malen lager en dat was voor mij ook een belangrijke reden! Maar als je het los bekijkt zijn ze goedkoper, betrouwbaar en je afspraak duurt tussen de 15 en 30 minuten per keer telefonisch of op een afspraak in de kliniek zelf.

  Ik zelf merk ook nog elke dag, dat het dieet prima werkt met hier en daar is een losse flodder, maar dat doe ik zelf. Elke maandag belt mijn vaste coach op en die geeft mij dan weer het gevoel van ja hij weet zelfs nog wat ik dit weekend gedaan heb en vraagt hiernaar…… :)

  Dames boycot die NewFigure, want het enige, dat je nodig hebt zegt mijn coach is het voedingsplan op maat en de amino capsules voor het resultaat. Detox is niet nodig zegt Chris, want daar heb je de appel/ananasdag voor. De amino kost daar ook online maar 19 euro per week met begeleiding erbij inbegrepen!!!

  Succes allemaal en duim voor elkaar!

  • Newfysic en NewFigure zijn twee verschillende organisaties. Dit forum is uitsluitend bedoeld voor het uitwisselen van ervaringen met NewFysic. Voor NewFigure bezoek je dit forum.

   Sanne

 32. Beste Kk,

  Dat is inderdaad heel erg frustrerend!!!
  Ik kan me goed voorstellen dat je er ook kwaad over bent maar ik vind dat de NF consulent je ook echt niet goed heeft begeleid!!! Feit is dat een lichaam niet zomaar gaat afvallen… Dat hangt van veel factoren af!
  Het ontgiften waar dit dieet mee begint is heel belangrijk! Evenals de hoeveelheid suiker die je binnen krijgt.
  Ik heb zelf de ervaring dat ik met dit dieet een tijd stil stond terwijl ik me exact aan de regels hield alleen snoepte ik tussendoor wat extra zoete dingen… het was in de decembermaand dus af en toe een pepernoot denk je dan kan niet zoveel kwaad!
  Mijn begeleider van NF zei toen dat het lichaam pas weer gaat afvallen wanneer er geen suiker meer in het lichaam zit… Dat duurt een dag of 4!
  Dus teveel suiker, ook teveel fruitsuikers, of alcohol (voor mij een valkuil!) kan ervoor zorgen dat je lichaam niet reageert!
  Dat is frustrerend maar voor mij was het motiverend om het uit te proberen.
  Voor mij hielp het echt!
  En ook de wetenschap dat je van iets zoets… maakt niet uit wat… meteen trek krijgt in meer zoets… Waardoor je lichaam dus als t ware moet ontwennen voordat het echt vet gaat verbranden.

  Nou, veel succes in ieder geval!

 33. Heb het 5 weken geprobeerd, in totaal 500 gram afgevallen, voor mij werkt het dus niet. Reactie vd nf was dat ik de verkeerde light creamcheese,at en af en toe cappucino dronk en teveel jam dat was heel verkeerd. verder aan het dieet gehouden. Onzin natuurlijk, je zou veel meer moeten afvallen ook al eet je naar zeggen ” teveel natuurlijke fruitsuikers”. Voor iedereen die gevoelig is voor koolhydraten is dit een zeer matig werkend dieet. Het ergste is als je dan stopt er nul empathy is. Had mij tijd en ruim 200 euro beter kunnen besteden

 34. Super meid! Ga zo door. Ik ben er 6 kwijt en nu onder mijn streefgewicht maar ga nog even door. Ik heb nog nooit eerder een dieet gevolgd maar ben hier erg blij mee omdat ik geen honger heb en het moeiteloos gaat. Kwestie van de knop om toch? gr lies

 35. Niemand heeft gereageerd maar ik schreeuw toch even van de dagen: 5, 7 kg kwijt in nog geen 4 weken!!!! Vrijwel alleen vet!

 36. Hoi hoi,

  Zijn er nog mensen die actief bezig zijn met het NF dieet? Er is zo weinig over te lezen en vind het erg leuk om contact te hebben met meiden die dit ook doen! Ik ben nu 3,4 kilo kwijt in 2 weken. Ik moet donderdag weer weken en dan ben ik 4 weken op de rit, ik heb dus vorige week mijn weegmoment gemist. Ik denk dat het extra motiverend werkt als ik met jullie af en toe lekker kan kletsen!

  Ik hoor graag jullie verhalen.

  Groetjes,
  Lizzy

  • Hoi Lizzy,

   Een tijdje geleden was ik erg fanatiek met NF bezig! Met deze manier van afvallen ben ik 19 kg kwijt geraakt… Heerlijk!!!
   Het weer gewoon gaan eten ging redelijk goed! Het blijven sporten lukte door allerlei omstandigheden niet ;-(
   Hierdoor merkte ik dat ik toch weer een beetje aankwam…
   Ik kreeg het niet voor elkaar om het sporten in te plannen…
   Een half jaar geleden ben ik opnieuw begonnen met NF in de hoop die irritante 6 kg die er bij was gekomen ook weer kwijt te raken! Het ging een heel stuk moeilijker dan de eerste keer dat ik BF volgde helaas!!! Af en toe een half kilo er af… dan kwam er weer wat bij… ik bleef maar schommelen terwijl ik redelijk mijn best deed! Niet helemaal vol overgave doordat ik een beetje gefrustreerd raakte… Maar echt misstappen deed ik niet!
   Nu heb ik een ongeluk gehad waardoor ik in het ziekenhuis heb gelegen en geopereerd ben.
   Dan kan je alle volkoren producten wel op de buik schrijven! Bovendien was ik zielig en kreeg ik lekkers van vriendinnen toegestopt als troost… Gevaarlijk!!
   Ik kan wel weer lopen maar nog niet sporten voorlopig!
   Ik wil wel weer gaan beginnen maar wacht nog even tot ik me weer wat vrijer kan bewegen. Ik heb het gevoel dat het een beetje zonde van het geld is om (voornamelijk) op bed te liggen en wel geld uit te geven aan die pillen!
   Zonder bewegen lukt het mij niet vrees ik!
   Sinds ik uit het ziekenhuis ben eet ik wel weer gezond en bewuster!

   Ik hoop dat het me lukt om die laatste kilo’s er toch nog af te krijgen!!!

   Super in ieder geval dat hef bij jou zo voortvarend gaat!!
   Ik hoop dat ik je snel ook weer positieve berichten kan schrijven over mijn voortzetting ;-)

   Succes!

   Groetjes Loesje

 37. Alles al geprobeerd om mijn levensstijl op te pakken en af te vallen tot dit dieet. Maar de vraag is als volgt:

  Waarom zit er zoveel prijs/kwaliteit verschil in de verschillende namen. Ik ben nu geweest bij Karin de Zoete Rotterdam, NewFysic Den Haag, Newngry Den Haag en NewFigure Zoetermeer.

  Prijs: Karin: €29.50 / NewFysic: €24 / Newngry €22 / NewFigure €18 euro per week voor precies hetzelfde product. Het dieet is perfect, maar zoveel verschil in prijs voor hetzelfde dieet. Nu moest ik overal inschrijfkosten betalen en dat schijnt bij NewFigure ook nog eens gewoon gratis te zijn. Ik zoek de beste prijs en kwaliteit in deze tijd….

  NewFigure komt er als goedkoopste uit en nemen tenminste op als je belt voor uitleg over het dieet. ipv een duur 0900 nummer. Nu lees ik dat de overige merken allemaal afkomstig zijn van het NewFigure dieet uit 1997?

  Ik heb mijn keuze gemaakt voor het online dieet van NewFigure in Zoetermeer. Via hun website wordt ik nu begeleid en krijg nu iedere week een consult per telefoon. Ideaal!

  Overige ervaringen zal ik laten weten.

 38. Het adres in Rotterdam is gewijzigd.
  Nieuw adres: Pannekoekstraat 10A, 3011 LE te Rotterdam.
  Tel. 088-3230007 (gratis)

 39. Beste Gy,
  Ik vrees dat alleen iemand van NewFysic of een arts antwoord kan geven op jouw vraag… ik heb werkelijk geen idee!
  Ik ken wel iemand die bloedverdunners slikt en nu een paar maanden aan het lijnen is met NewFysic, met goed resultaat! Maar om dan meteen te zeggen dat dat voor iedereen geldt… en vooral ook dat andere wat je noemt. Ik zou het gewoon vragen. Die supplementen zijn eerder vitaminen en zo… lijkt mij persoonlijk niet schadelijk maar ja… ik ben geen arts ;-)
  Zeker vragen dus want het is een heel fijn, goed vol te houden en lekker en gezond dieet… zeker de moeite waard!

  En beste Maria,
  Wat houdt dat in… niet van koken houden???
  Dat je altijd fastfood eet? Kant en klaar maaltijden? Of wat moeten wij ons daar bij voorstellen?
  Ik houd ook niet erg van koken maar doe het (afgewisseld met mijn vriend) wel elke dag en altijd min of meer ‘gezond’…
  Het meest simpele recept van NewFysic is een meergranen wrap met bijvoorbeeld kip en roerbakgroente… duurt zo’n kleine 10 minuten om klaar te maken (en wij zijn met z’n vijven hier!) maar om dat nou elke dag te eten…
  Wat ik ook doe is volkoren pasta en rijst en zo in kleine porties in te vriezen (boterhamzakje met 100gr) zodat ik heel makkelijk iets achter de hand heb als de kinderen aardappels willen eten of andere pasta of zo. De rest doe ik dan gewoon mee.

  Afijn, weet niet of je er wat aan hebt maar ik weet dus ook niet precies wat je bedoelt met je vraag ;-)

  Groetjes en succes iedereen!
  Loesje

 40. Beste Newfysic,

  In Oktober 2011 heb ik een openhartoperatie gehad en is mijn aortaklep vervangen.Voor de operatie was ik al bezig met de overgang het was al aardig aan het rommelen maar gelijk na de operatie is mijn maandelijkse menstruatie weggebleven dus in de overgang!!! Tevens ben ik in dezelfde periode gestopt met roken.
  TJa dan merk je dat de kilo’s van de overgang,het stoppen met roken,de herstelperiode van de operatie aardig zijn werk hebben gedaan!!….Verschrikkelijk!! Heb altijd maatje 36 gehad tot aan de operatie en binnen een half jaar zat er 15kg bij.Mij lengte is maar 1.58 en woog dus 56 kg nu weeg ik bijna 72kg…overal zit vet op mijn rug,armen,borsten(75C / 90E),buik,taille(lees love handlles),kont,benen,kuiten kortom alles wat ik aan kleding en laarzen heb pas ik niet meer,zelfs mijn ringen pas ik niet meer.Zit nu op maat 42 aaahhhh!!!!word hier echt depri van.Maar zoals mijn man en zoon zeggen:ma je bent gezond en dat is belangrijker.Jaaja i know….maar toch!! Door mijn gewicht nu voel ik me gewoon niet lekker in mijn vel en dat is toch ook belangrijk toch!Het brengt allerlei ongemakken met zich mee…zoals bv mijn gewrichen van mijn benen.knieen en voeten….zo stijf en gevoelig,bij sporten hardlopen doen mijn borsten ondanks de sportbh zo’npijn van dat gekluts.Heb het een en ander geprobeert maar geen baat gehad.Nu vraag ik me af of new fysic wat voor mij kan betekenen en met name met de supplementen wat je erbij moet nemen,…ik heb nu bloedverdunners en thyrax(voor schilklier)..kan dat samen??!!

  Mvg,

  een wanhopige gy.

 41. En… hoe is het gegaan?
  Lijkt het een haalbaar traject? Of hebben ze een betere oplossing aangedragen?

  Groetjes, Loesje.

 42. Hoi Patricia,

  Ik heb ook behoorlijk onregelmatig werk en had ook de gewoonte om tussendoor en onderweg hap snap te eten. Ik heb wel echt een knop om moeten zetten en dat lukt natuurlijk niet helemaal zonder af en toe een misstap(je) maar als het je lukt om die knop om te zetten en er voor te gaan is het echt goed te doen.
  Uiteraard moet je er rekening mee houden, krackers smeren voor onderweg, bakje salade maken als je niet thuis komt, appels in je tas voor tussendoor en veel drinken en zo maar dat is echt heel erg de moeite!!!
  Door bewuster met eten om te gaan ga je ook inzien hoe je verstandig(er) kunt snacken en snaaien. En in voorverpakt en kant en klaar eten zit altijd heel veel suiker en troep ;-(
  Wat mij ook erg heeft geholpen is porties van 100 gr pasta, rijst, couscous, quinoa, bulgur en zo invriezen. Dan kan je met vrienden/familie mee eten met je eigen portie koolhydraten.
  Nou, veel succes vanmiddag!
  Groetjes, Loes.

  • Hoi Loes,

   Bedankt voor de tips :-) Sowieso ga ik vanmiddag wel.
   Wat ik moeilijk vind aan een dieet is het regelmatige eten. De snacks kan ik links laten liggen want die doen mij niet zoveel. Mijn probleem is puur gebaseerd op het niet kunnen warm eten. Ik zal daarom altijd koud eten moeten meenemen onderweg en dat bevredigt mijn behoeften niet.
   Maar goed, wellicht dat de coach een passende oplossing voor deze situatie heeft. Heb er wel zin om die paar kilootjes te verliezen.

   Groeten,
   Patricia

 43. Vanmiddag heb ik een intake gesprek. Echter zie ik er wel tegenop daar ik 70 uur per week werk en daarom niet regelmatig kan eten en al helemaal niet dagelijks kook. Meestal haal ik een broodje onderweg (vooral op donderdag een snelle hap omdat ik meteen uit het werk naar school moet tot 23:00) maar ik lees net dat brood (vooral in het begin) niet is toegestaan. Ik weet daarom niet of New Fysic wel aansluit op mijn dagelijkse leven.

 44. Hallo allemaal,

  Zijn er hier ook mensen die met New Fysic zijn afgevallen en alweer een tijdje gewoon eten?!

  Ik ben in september begonnen en nu dus 7 maanden verder en inmiddels 19 kg lichter. Het bevalt nog steeds goed. Ik moet wel zeggen dat de laatste kilootjes het zwaarst wegen… Ik blijf eindeloos hangen op het zelfde gewicht terwijl ik echt mijn best doe!
  Maar soms kom ik ook wel op een zwak moment wat paaseitjes tegen hoor ;-)
  Maar ik ben nu nog maar 1 kg van mijn streefgewicht verweiderd dus mag ik aan het schakelprogramma beginnen… De overgang naar gewoon eten!
  Ik hoor wel van mijn New Fysic coach dat je echt op gewicht blijft daarna maar zou dat ook graag van ervaringsdeskundigen horen!

  Verder heb ik gelukkig ontdekt dat ze bij de natuurvoedingswinkel hele lekkere soorten rijst en pasta hebben. Volkoren basmatirijst bijv. en volkoren lasagnabladen… Fijn! Ook volkoren quinoa en bulgur zijn hier in het gezin een welkome afwisseling van de gewone supermarkt producten alhoewel de meergranen Wraps nog steeds heel favoriet zijn!

  Nou, we houden nog even vol ;-)

  Loesje

 45. Hallo allemaal,

  Zijn er hier ook mensen die met New Fysic zijn afgevallen en alweer een tijdje gewoon eten?!
  Ik ben in september begonnen en nu dus 7 maanden verder en inmiddels 19 kg lichter. Het bevalt nog steeds goed. Ik moet wel zeggen dat de laatste kilootjes het zwaarst wegen… Ik blijf eindeloos hangen op het zelfde gewicht terwijl ik echt mijn best doe!
  Maar soms kom ik ook wel op een zwak moment wat paaseitjes tegen hoor ;-)
  Maar ik ben nu nog maar 1 kg van mijn streefgewicht verweiderd dus mag ik aan het schakelprogramma beginnen… De overgang naar gewoon eten!
  Ik hoor wel van mijn New Fysic coach dat je echt op gewicht blijft daarna maar zou dat ook graag van ervaringsdeskundigen horen!

  Verder heb ik gelukkig ontdekt dat ze bij de natuurvoedingswinkel hele lekkere soorten rijst en pasta hebben. Volkoren basmatirijst bijv. en volkoren lasagnabladen… Fijn! Ook volkoren quinoa en bulgur zijn hier in het gezin een welkome afwisseling van de gewone supermarkt producten alhoewel de meergranen

 46. Beste Roos,

  Hartelijk dank voor je bericht.

  NewFysic kan je zeker helpen om op een gezonde manier jouw streefgewicht te behalen en te behouden.

  Vriendelijk verzoek ik je contact met ons op te nemen, dan kan er een afspraak voor je ingepland worden bij één van onze vestigingen.

  Met vriendelijke groet,

  Kairn Kuhlemeier
  NewFysic Utrecht

 47. Beste Newfysics,

  Mijn naam is Roos Hellevoort. Ik zou graag wat willen afvallen en op dit gewicht blijven, maar dit lukt me echt totaal niet! Zou u mij hierbij op weg kunnen helpen dmv een afvalcoach of iets dergelijks? Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn!

  Ik hoor graag van u!

  Met vriendelijke groet,
  Roos

 48. Hallo allemaal,

  Ben sinds september begonnen met New Fysic en bevalt super! In totaal nu denk ik zo’n 16 kg lichter en dat zijn echt wel een paar kledingmaten!
  Nooit honger, gewoon lekker met het gezin mee eten, crackers zijn inderdaad niet goedkoop maar waanzinnig lekker!!! Lekker veel salade, tussen de middag en ’s avonds… geen straf vind ik. En mijn zoetbehoefte (ook daar bestaat overigens een mond spray voor, of eigenlijk tegen) stil ik met suikervrije dropjes van de supermarkt!

  Ik houd me er lang niet altijd even goed aan maar merk wel dat mijn lichaam en smaak gaan veranderen. Hele vette happen hoef ik echt niet meer en dat had ik niet gedacht.

  Als onze prinses Maxima het kan, met al haar borreltjes, etentjes en officiele gelegenheden waar ze weer van alles krijgt aangeboden… dan kunnen wij het ook, toch?!

  Groetjes, Loesje!

 49. ik wil ook graag zo snel mogelijk beginnen in alphen aan den rijn.
  hopelijk is er deze week nog plek!ik kan aleen vroeg in de ochtend?? gr nicole

 50. Hoe werkt New Fysic vroeg iemand. Eigenlijk heel eenvoudig. Je slikt 20 minuten voor ieder maaltijd twee capsules die de trek afremmen en voorkomen dat je teveel eet. ’s Morgens neem je twee vitaminepillen. Wanneer je eens een keer uit eten gaat of verwacht dat je te vet/veel gaat eten neem je 1 of 2 vetblokkers die ervoor zorgen dat het vet niet in je lichaam wordt opgenomen. Verder eet je inderdaad geen brood, geen aardappels, geen banaan, peer en wortels en eet je ipv aardappels volkoren pasta en zilvervliesrijst. Natuurlijk moet je niet te vet eten en geen of weinig suiker gebruiken. Ik vind het ideaal en ben bijna 15 kg afgevallen in 24 weken en heb me niet altijd strikt aan het dieet gehouden. Ik ben erg blij met New Fysic. De crackers die ze verkopen zijn trouwens een heel lekker alternatief voor brood. Persoonlijk vind ik ze wel duur maar zeker de moeite waard.

 51. Kan iemand mij vertellen hoe de new fysic methode werkt? het zijn geen maaltijdvervangers? en je eet waarschijnlijk geen brood e,d? iemand ervaring???

  • Hallo Sjoerd.

   Dank je voor je interesse. bel mij Dinsdag
   Dan maken we een afspraak.

   Groet ard

 52. Ik wil graag een afspraak maken op de locatie Oude Groenmarkt in Haarlem, maar er staat een verkeerd telefoonnummernummer op uw site.

 53. De band om mijn maag was na een week verdwenen. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe 2,6 kg in twee weken! En wat heel belangrijk is, ik heb absoluut geen honger.

 54. Graag nodigen wij je uit voor de NewFysic Ladies Night. Op donderdag 23 september van 18.00 uur tot 21.00 uur zijn jij en je vriendinnen van harte welkom in de NewFysic vestigingen in Arnhem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht.

  Onder het genot van een (slank) hapje en drankje kunnen jij en je vriendinnen (opnieuw) kennis maken met de succesvolle afslankmethode van NewFysic. De enige methode met een persoonlijke aanpak en met een blijvend resultaat.

  Ook staat er deze avond een goed gevulde Goodiebag ter waarde van € 35,-* voor je klaar én maak je kans op een super-de-luxe verwenarrangement in 5 sterren Grand Hotel Huis ter Duin.

  Tot ziens op ladies Night!

  * Verkrijgbaar indien jij of een vriendin met het NewFysic programma start en zolang de voorraad strekt.

 55. Ik ben deze week begonnen en voel ’s avonds een enorme band om mijn maag wat niet erg prettig is. Hoe kan dit? Ik heb moeite om lekker te eten vooral ;s avonds. Wie heeft er lekkere verantwoorde recepten?

 56. De NewFysic methode kan door uw ziektekostenverzekering met aanvullend pakket recht geven op een (gedeeltelijke) vergoeding. Gemiddeld worden 4 tot 5 behandelingen vergoed. Een aantal verzekeringen vergoedt alle behandelingen.

  Kijk in uw polisvoorwaarden of informeer bij uw verzekering voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent.

  Voor de NewFysic methode heeft u geen verwijsbrief van de dokter of specialist nodig. Een verwijsbrief kan u wel helpen de complete behandeling bij uw verzekering vergoed te krijgen.

  Het blijft altijd aan uw verzekeringsmaatschappij om uw behandelingen te vergoeden. NewFysic geeft geen garanties over vergoedingen.

  • Hallo Thomas,

   Hartelijk dank voor je reactie.

   Vriendelijk verzoek ik je je telefoonnummer aan mij door te geven, zodat ik een afspraak voor je in kan plannen in Amsterdam.

   Bij voorbaat dank.

   Karin Kuhlemeier
   NewFysic Utrecht

 57. kan ik een afslankkuur afhalen of is er deze week nog een mogelijkheid voor een intake gesprek want ik wil de kuur meenemen naar het buitenland waar ik ook woon en is er een mogelijkheid om de kuur te halen in de omgeving van den haag

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.