NewFigure Clinics Review

Afvallen in 2021

Het NewFigure dieet is een afslankbehandeling. Je kunt er zelf voor kiezen of je de coaching bij een afslankkliniek van NewFigure wil volgen of online met telefonische en email begeleiding. Op deze pagina kun je onze review lezen.

ketox24 korting

Wat is NewFigure?

Als je last hebt van overgewicht dan kan NewFigure je helpen met afslanken. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar die je helpen om je streefgewicht te bereiken. Het afslanken verloopt door middel van een persoonlijk dieetplan. Dit dieetplan is gebaseerd op een vet- en suikerarm dieet voor een snelle en doeltreffende figuurcorrectie. Naast het dieetplan ontvang je ook voedingssupplementen. De gebruikte aminozuren staan bekend om hun weerstand verhogende werking; je blijft gezond en energiek, terwijl je tegelijkertijd slanker wordt. Ze zorgen voor het behoud van de spiermassa en bevorderen de afbraak van vet. NewFigure maakt geen gebruik van Shakes of maaltijdvervangers. Tijdens het dieet blijft je gewoon eten en mag je drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes.

Naast een uitgebreid programma met persoonlijke begeleiding heeft NewFigure ook RecoverKits. Deze kun je gebruiken om gewicht te verliezen als je al een uitgebreid programma hebt gevolgd bij NewFigure. Er zijn vier verschillende soorten RecoverKits, allen met hun eigen werking en functie.

Koningin Maxima Dieet

Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een aminozuur afslank kliniek in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier onlangs een item over gemaakt. Om die reden wordt een aminozuur afslankkuur ook wel het Maxima Dieet genoemd.

Voor wie is het NewFigure dieet?

In principe kan iedereen die gewicht moet verliezen bij NewFigure terecht. Of je nu iemand bent die gewicht moet verliezen omdat je te (licht) overgewicht hebt of omdat je een bepaald doel moet halen voor het sporten, het is beide mogelijk.

Heb je medische klachten of slik je medicatie? Ook dan kun je zonder problemen beginnen met het dieet en de supplement. Raadpleeg bij twijfel wel eerst je huisarts.

Hoe ziet een dag eruit?

Je begint in de ochtend met een ontbijt waarbij je brood vervangt door crackers. Niet iedere cracker is hier geschikt voor. Tijdens de intakegesprek ontvang je een uitgebreide voedingslijst waarop precies de producten vermeld staan die je wel en niet mag eten en krijg je te horen hoeveel je mag eten. Als tussendoortje kun je denken aan een stuk fruit met zuivel. Ook hier zijn niet alle producten geschikt voor. Een avondmaaltijd bestaat uit vlees, vis of een vegetarisch product met onbeperkt groente en zilvervliesrijst, volkorenpasta etc. Aardappels zijn tijdens het dieet niet toegestaan.

Het voordeel is dat je niet apart hoeft te koken voor de overige gezinsleden, zij kunnen gewoon mee eten met de avondmaaltijd waardoor je niet het idee heeft op dieet te zijn. Je gaat alleen anders en op een verantwoorde manier eten. Je zult merken dat er meer is dan aardappels, vlees en groenten.

NewFigure Korting

Regelmatig zijn er Kortingcodes Actief voor NewFigure. Wij houden je hier graag van op de hoogte. Op dit moment zijn er geen kortingcodes actief. Wel is er een actiecode die goed is voor 10 euro op het SlimPlus Afslank Pakket dat identieke supplementen bevat.

De NewFigure RecoverKit

De RecoverKit van NewFigure is een thuisprogramma om in twee weken drie tot vijf kilogram af te vallen. Wil je meer persoonlijke begeleiding en ondersteuning of heb je specifiek medicijngebruik dan kun je een bezoek te brengen aan een vestiging van NewFigure. De RecoverKit bestaat uit een behandelplan, het zogeheten “RecoverKit Foodplan” en een Reïntegratie recept waarmee je het jojo-effect en voortijdig aankomen voorkomt. Ook ontvang je voor de behandelingsduur van twee weken voedingssupplementen.

De RecoverKit is ook geschikt voor hen die al eens een uitgebreide kuur in de kliniek achter de rug hebben. Tijdig gebruik van de RecoverKit voorkomt dat men opnieuw langdurig behandeld moet worden om een groot aantal kilo’s kwijt te raken. Indien je meer kilo’s wilt afvallen over een wat langere periode raden wij u de NewFigure behandeling bij één van onze klinieken aan of je kunt uiteraard meerdere RecoverKits aanschaffen om zo op je streefgewicht te komen. Bestel de RecoveryKit.

Vier Varianten

Er zijn vier verschillende soorten RecoverKit’s. De Basis, Plus, Zomer en Totaal. De Recovery Kit Plus bevat als extra de vetblokkers. De Vetblokkers zijn er alleen voor als je je niet aan het Personal Foodplan kunt houden, bijvoorbeeld als je uit eten gaat of op vakantie bent. Je neemt 1 vetblokker in voordat je gaat eten en 1 vetblokker na het eten. Bekijk alle NewFigure Recovery Kit’s.

Controle in de kliniek of online?

In de kliniek

Je gaat afvallen en komt wekelijks terug voor controle van je gewicht. Bij iedere controle worden een aantal gegevens vastgelegd. Als eerste het gewicht dat je bent verloren tijdens het afvallen. Vervolgens zullen er ook gegevens zoals je Body Mass Index (BMI), vetpercentage, vochtpercentage en bloeddruk worden bepaald. NewFigure bewaakt de voortgang tijdens het afvallen. Verder is er ook de gelegenheid voor eventuele vragen. Op basis van de voortgang wordt het dieet aangepast.

Online

Het grote verschil met de begeleiding in de kliniek is het feit dat je jezelf moet wegen. Iedere week wordt je gebeld door een persoonlijke coach om te bespreken wat de voortgang is en of je nog vragen heeft of tegen problemen aanloopt. Zeker voor mensen met weinig tijd of die net iets te ver weg wonen is dit een goede oplossing. Je hebt hier wel de juiste discipline voor nodig.

Overige Producten

Naast de supplementen wordt New Figure Total Body Cleanse. geadviseerd door NewFigure. Dit is de perfecte ontslakkingskuur voor tijdens de start of herstart van het NewFigure dieet. Total Body Cleanse is ook geschikt als je langere tijd bezig bent met het NewFigure dieet of wanneer je al op gewicht bent. NewFigure Total Body Cleanse verwijderd je lichaamsafvalstoffen in met name je darmen en lever en voorkomt de opslag van nieuwe afvalstoffen.

Ga je uit eten of heb je geen invloed op datgene wat je gaat eten, maak dan gebruik van vetblokkers. Vetblokkers bestaan uit Liposan. Dit is een effectief natuurlijk middel, dat voorkomt dat vetten worden opgenomen uit de voeding.

Tijdens het volgen van het die