NewFigure was ooit een grote speler op de Nederlandse dieet markt. In het verleden waren er meer dag 25 vestigingen in Nederland. Op een vestiging na is Newfigure enkele jaren geleden overgegaan in NewFysic.* Zowel NewFigure als NewFysic werkt op basis van Aminozuren. Lees meer over Aminozuur of bestel een Aminozuur Afslankkuur met korting.

Koningin Maxima Dieet

Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een aminozuur afslank kliniek in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier onlangs een item over gemaakt. Om die reden wordt een aminozuur afslankkuur ook wel het Maxima Dieet genoemd.

NewFigure Clinics

In slechts 3 stappen naar je ideale streefgewicht.

 • STAP 1: Maak kennis met JOUW persoonlijke afslankcoach
 • STAP 2: Stel samen JOUW afslankplan op
 • STAP 3: Veilig en verantwoord bereiken van je streefgewicht

In de gloriejaren heeft  NewFigure ruim 95.000 klanten succesvol behandeld met persoonlijke begeleiding. Afvallen met persoonlijke begeleiding levert daadwerkelijk resultaat op, bleek destijds uit het klanttevredenheids-onderzoek van NewFigure.

Verder maakt NewFigure het afvallen weer leuk. Geen crashdieet of moeilijke menu’s. Ook een glaasje wijn op zijn tijd moet kunnen en de 1 op 1 methode van NewFigure, garandeert resultaat.

Zelfstandig afvallen is geen gemakkelijke opgave en voor velen niet zelfstandig vol te houden. Ieder jaar weer nemen wij een enorme groei van het aantal nieuwe klanten in onze klinieken waar. Zij geven aan persoonlijke begeleiding nodig te hebben om af te slanken. Maar jouw gezondheid staat bij ons voorop. Dus geen crashdieet of maaltijdvervangers.

Veel nieuwe klanten hebben aangegeven dat zij eerder tevergeefs hebben geprobeerd zelfstandig gewicht te verliezen. Juist de 1-op-1 aandacht in combinatie met een persoonlijk voedingsplan helpt hen het streefgewicht te behalen.”

NewFigure werkt op basis van Carnitine, dit  is een aminozuur dat een grote rol speelt in de vetverbranding en daarmee ook in de energieproductie.

Afvallen met Aminozuur gaat snel en effectief

Over NewFigure Clinics

NewFigure Clinics is een kliniek voor gewichtsbeheersing en bestaat uit een keten van inmiddels 18 klinieken voor gewichtsreductie door heel het land. Met behulp van jouw eigen coach en een persoonlijk voedingsplan worden behandelingen voor één kilo, of vele kilo’s minder geboden. Aan de klinieken van NewFigure zijn tevens artsen verbonden die borg staan voor de geboden kwaliteit. Alle behandelingen van NewFigure worden afgesloten met een re-integratieperiode met als doel het streefgewicht te behouden.

Een NewFigure behandeling is een persoonlijk afslankplan op een verantwoorde manier. U valt met een NewFigure behandeling behandeling gecontroleerd af binnen een overzichtelijk tijdbestek.

De NewFigure afslankmeyhode wordt onder begeleiding van deskundigen gevolgt. De eerste stap die hierbij wordt gezet is figuurcorrigerend afvallen binnen een overzichtelijk tijdbestek. Hierna zal men zorgen voor een reintergratie om zo lang plezier te houden van het behaalde gewichtsverlies. Als derde stap zal men duurzaam gewicht gaan verliezen met normale voedingsmiddelen dankzij het Personal Foodplan (PF)

De NewFigure behandelingen worden in een privé kliniek begeleid, die verspreid zitten in verschillende landen en waarvan ook verschillende vestegingen in Nederland te vinden zijn.

De NewFigure Behandeling

Tijdens een eerste kennismaking met de kliniek wil men eerst veel informatie om men zo goed mogelijk te kunnen voorzien in de persoonlijke begeleiding. Tijdens de intakegesprek komt dit naar voren.zo heeft men persoonlijke vragen over uw gezondheidstoestand, waar zeer vertrouwend mee omgegaan wordt. Op basis van deze gegevens maakt men een persoonlijk plan van aanpak. Men weet welk voedingssupplementen voor u het belangrijskte zijn en kunnen ze aangeven wat de benodigde tijd zal zijn om uw streefgewicht te behalen.

Afvallen met NewFigure 

Tijdens het intakegesprek maakt een deskundige een persoonlijk behandelingsplan, wat men daar het personal foodplan (PF) noemt. Hierna moet u proberen de adviezen die gegeven worden zo goed mogelijk na te streven. Bij elke bezoek wordt uw gewicht opnieuw bekeken om zo de voortgang te bewaken. Op basis van de voortgang wordt eventueel de samenstelling van voedingssupplementen veranderd.

Geen pillen met de NewFigure behandeling?

NewFigure werkt met aminozuren en vitamines, ofwel voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen bevatten een combinatie van geconcentreerde eiwitten en B-vitamines in een specifieke verhouding. Zo komt u niets tekort.

Gesponsorde Berichten
 


Wat is de RecoverKit?

De RecoverKit van NewFigure is een thuisprogramma om in twee weken drie tot vijf kilogram af te vallen. Wenst u meer persoonlijke begeleiding en ondersteuning of heeft u een specifiek medicijngebruik dan raden wij u aan om een bezoek te brengen aan één van onze klinieken. De RecoverKit bestaat uit een behandelplan, het zogeheten “RecoverKit Foodplan” en een Reïntegratie recept waarmee u het jojo-effect en voortijdig aankomen voorkomt. Ook ontvangt u voor de behandelingsduur van twee weken voedingssupplementen.

De RecoverKit is ook geschikt voor hen die al eens een uitgebreide kuur in de kliniek achter de rug hebben. Tijdig gebruik van de RecoverKit voorkomt dat men opnieuw langdurig behandeld moet worden om een groot aantal kilo’s kwijt te raken. Indien u meer kilo’s wilt afvallen over een wat langere periode raden wij u de NewFigure behandeling bij één van onze klinieken aan of u kunt uiteraard meerdere RecoverKits aanschaffen om zo naar uw streefgewicht te geraken. Bestel hier de RecoveryKit met korting.

Wat is het RecoverKit Foodplan?

Het RecoverKit Foodplan is een verantwoorde calorie aanvulling bovenop de kilocalorieën die u via de supplementen vanuit uw eigen vetreserves betrekt. Het RecoverKit Foodplan is dus geen direct “dieet” waarvan men leeft. U kunt het RecoverKit Foodplan dus alleen uitvoeren in combinatie met onze voedingssupplementen. Als u uw RecoverKit Foodplan aan mensen uit uw omgeving laat zien, leg dit dan uit of laat hen deze uitleg ook lezen.

Het RecoverKit Foodplan heeft ook een corrigerende werking. De voedingsgewoonten waardoor u te zwaar werd raakt u geleidelijk kwijt.

Wat zijn de Kosten van NewFigure?

Voor de NewFigure behandeling via de kliniek zijn de kosten 20 euro (pijldatum september 2015) voor het intake gesprek en vervolgens 22 euro per week. Dit is inclusief de 1-op-1 behandeling met de behandelaar, de dieetadviezen, Personal FoodPlan en alle benodigde supplementen. Deze supplementen bestaan uit  42 capsules per week is 6 capsules per dag. Indien er wordt gekozen voor de online versie van NewFigure, dan bedragen de kosten 28 euro per week. (pijldatum maart 2015)

De Recoverykit

Er zijn twee soorten RecoverKit’s. Er is een RecoverKit voor als je ongeveer 3 tot 5 kilo’s wilt afslanken in twee weken. Deze RecoverKit kost EURO 49,50. (peildatum maart 2015)

Daarnaast is er een RecoverKit PLUS. Deze RecoverKit bevat als extra de vetblokkers. De Vetblokkers zijn er alleen voor als je je niet aan het Personal Foodplan kunt houden, bijvoorbeeld als je uit eten gaat of op vakantie bent. Je neemt 1 vetblokker in voordat je gaat eten en 1 vetblokker na het eten. Deze RecoverKit PLUS kost EURO 57,00 Ook kunt je onze nieuwe Koolhydraat- vetblokkers bestellen. Deze zit niet in de RecoverK. Voor een strip van 15 stuks betaal je slechts EURO 29,95. (peildatum maart 2015)

Een persoonlijk voedingsplan

Door de NewFigure behandeling verbruikt u dagelijks uit uw eigen vetreserves ongeveer 1500 Kcal. Om U goed en optimaal te voelen is dit niet voldoende. Deze 1500 calorieën worden daarom aangevuld met de voeding van het Persenal Foodpan (PF). Het Personal FoodPlan is een verantwoorde calorieaanvulling, geen dieet.

Een geleidelijke terugkeer naar normale voeding voorkomt dat men meteen vele kilo’s aankomt. De reïntegratieperiode van de NewFigure behandeling voorkonmt dit. Het voorkomt terugkeer naar uw oude gewicht (jo-jo effect) en zit bij een NewFigure behandeling inbegrepen.

Faillissement en de doorstart naar NewFysic

April 2010 is heeft NewFigure de naam veranderd in NewFysic. Niemand minder dan olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn is het nieuwe gezicht van NewFysic geworden. Er gaan ook geruchten dat koningin Maxima is afgevallen met aminozuren.

* Na een seksschandaal op het hoofdkantoor in Alphen is er op 29 april 2008 een faillissement uitgesproken over NewFigure BV. Op 1 mei 2008 is er echter met nieuwe eigenaren een doorstart gemaakt met een vestiging in Zoetermeer.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
DELEN
Vorig artikelMacrobiotisch Dieet
Volgend artikelSteentijd Dieet
Sanne Sanders
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.

17 REACTIES

 1. Het NewFigure dieet is ongezond en het gaat in tegen de richtlijnen van de gezondheidsraad! Geen halfvolle fabrieksprodukten, baksprays, halve mayonaise en dat soort onzin. Mijn advies aan deze club: niet zo arrogant en verander je dieet voordat de media erachter komen dat Maxima en vele anderen een ongezond dieet volgen met alle gevaren die dat met zich mee kunnen brengen.

 2. Er wordt gezegd door new figure dat je het vergoed krijgt zonder verwijsbrief. Dit is in ieder geval niet het geval bij CZ. Hier moet je wel degelijk een verwijsbrief van een arts overleggen.

  • Beste Mo,

   Het klopt dat bij CZ er altijd een verwijsbrief noodzakelijk is. Een zorgverzekeraar die werkt met een Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD) dan heeft u dit niet nodig. In 2015 geldt de regel dat er een medische indicatie met diagnose code dient te worden bepaald. Dit wordt met u besproken, tijdens het gratis intakegesprek.

   Mvg,

   Team NewFysic

  • Beste mevrouw Murat,

   Zover het wellicht nog interessant voor u is wordt het dieet ook voor 12 weken vergoed door uw zorgverzekering zonder verwijsbrief!

   Mvg,

   Team NewFysic

 3. Ok ik heb een vraag, krijg je capsules of iets anders en hoeveel val je af in een maand tijd en waar zijn de vestigengen ook in rotterdam en wat kost t

  • Beste mevrouw Murat,

   Het dieet van NewFigure legt de nadruk op een persoonlijke voedingsplan dat samen met u wordt opgesteld per telefoon (online behandeling) of in de kliniek (kliniek behandeling. De klinieken zitten in Zoetermeer en Rijswijk.

   In de kliniek kunnen wij een bodyscan uitvoeren met de nieuwste Tanita MC-780 MA voor een analyse van o.a. vetmassa, spiermassa en echte leeftijd bepaling. Dit wordt gedaan met een vernieuwde weegschaal die met 98% nauwkeurigheid werkt en per lichaamsdeel een weergave geeft van de waarden van vet, vocht en spier.

   Het persoonlijke voedingsplan bestaat uit eiwitrijk voeding, zoals: kip, vis, vlees, crackers, volkoren pasta’s, zilvervlies rijst, meergranen wraps, groenten en fruit.

   De voedingsindeling is 6x eten per dag, waarvan 3 normale maaltijden en 3 fruit tussendoortjes. Uiteraard veel water drinken of andere mogelijkheden met 0,5 liter yoghurt of kwark.

   U gebruikt bij NewFigure ook de Aminocomplex. Deze voedingssupplementen hebben de volgende effecten:

   • Geen hongergevoel
   • Geen verlies van spiermassa
   • Verminderd cellulite
   • Verhoogd de vetverbranding
   • Meer energie en fitheid

   Uw gemiddelde reductie is 1 kilo vetmassa per week.
   Overigens is de nabegeleiding gratis, zodat op uw streefgewicht blijft.

   Mvg,

   Team NewFysic

 4. Hallo, vandaag heb ik me opgegeven voor een gratis intakegesprek.
  Ik wil heel graag 18 kilo afvallen, maar ben vaak genoeg na 2 weken al weer mijn motivatie kwijt en word altijd ziek na een afslakpoging. Toch ben ook benieuwd wat mij dit gaat kosten, want er staat niets op de site.

  • Beste mevr Aynur,

   – De kosten online zijn €18,- per week en dat is een all in prijs voor NewFigure.
   – De kosten in de kliniek zijn €20,- per week en dat is ook een all in prijs.

   Inbegrepen zijn:

   – Het persoonlijke voedingsplan.
   – Aminozuren voor 1 week: die uw hongergevoel tegen houden, spieren behouden, verhoogde vetafbraak verzorgen en meer energie en fitheid geven.
   – Gratis intakegesprek +/- 45 minuten per telefoon of in de kliniek Zoetermeer.
   – Gratis wekelijkse telefonische / kliniek coaching.
   – Reïntegratie is uiteraard ook voor de afbouw inbegrepen.

   Als u normaal na 2 weken al stopt door gezondheidsredenen kan ik u melden, dat dit tot de gezondste methodes op afslankgebied behoord.

   U kunt zich inschrijven op onze website: Newfigurezoetermeer.nl

   Mvg,

   Team NewFysic

 5. Beste Denise,

  U kunt het beste het dieet starten, doormiddel van de online afslankmethode van NewFigure.

  De voeding is gebaseerd op maatwerk op basis van uw levenstijl.
  Tijdens een telefonisch intakegesprek van 45 min wordt u alles duidelijk uitgelegd.

  De voeding is gebaseerd op:

  – Eiwitrijke voeding: kip, vis, vlees, pasta, rijst, wraps, groenten, fruit enz – Geen shakes of andere vervangers!
  – Veel drinken.
  – Aminozuren om de ontwenning tegen te gaan, zonder honger en met een verhoogd vetafbrekend effect met behoudt van de spieren.

  Een recoverkit is normaliter bedoeld voor maximaal 5 kilo.
  De online begeleiding is ook juist voor nieuwe cliënten en met een gratis intakegesprek.

  Mvg,

  Team NewFysic

 6. Hallo

  Hiervoor heb ik cambridge gedaan en was 11kg afgevallen 2jr geleden.
  Heb veel dieten geprobeerd maar van die val je echt goed af. Nu vroeg ik me af zijn er meer mensen met dit dieet begonnen of ervaringen? Want zou het wel willen proberen. Wil 10kg afvallen en welke recoverkit moet ik dan gebruiken? En wat moet ik er bij eten ? Dat kan ik niet Zo gemakkelijk vinden op internet.

  Mvg,

 7. Is er nog een vestiging in Rotterdam van de New Figure Clinic?
  En zo ja, wat is het adres en telefoonnummer?
  Met vriendelijke groet.

 8. Als echte Bourgondiër dacht ik dat het voor mij onmogelijk was om op een, voor mij, acceptabele manier af te vallen, maar het tegendeel was waar.

  Door gebruik te maken van de supplementen (tegen de honger) en de wekelijkse weegmomenten, ben ik door de eerste fase heengekomen. Na mij nu een maand aan het dieet gehouden te hebben, ben ik ruim 7 kilo lichter!

  Ik kan het iedereen aanraden! Zelf mijn wijntje werd mij niet onthouden.

  De begeleiding is professioneel maar tevens zeer klantvriendelijk.

 9. Iedereen een mooi en hopelijk gezond 2009.
  NewFigure viert dit jaar zijn 5 jarige bestaan.
  Met voor iedereen leuke aanbiedingen met de produkten die we verkopen.
  Leuker kunnen we het niet maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER