Muggenplaag verwacht deze zomer

Afvallen in 2021

Het is maar een klein berichtje in de Blegische krant Het Laatste Nieuws. Maar wel een die me minder vrolijk stemt. Er schijnt namelijk een muggenplaag aan te komen…

Experts voorspellen deze zomer een sterke toename in het muggenbestand. Ook het wespenbestand kan dit jaar fors toenemen.

Wat de oorzaak hiervan is, vermeld de krant helaas niet.

bron: het laatste nieuws

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.