Motion Free Review en Ervaringen

Gewrichtsklachten zijn erg vervelend. Artrose is een voorbeeld van een veel voorkomende gewrichtsklacht, waarbij de kwaliteit van het kraakbeen wordt aangetast. Helpt Motion Free Balsem hierbij? En wat zijn de ingrediënten van deze gewrichtscreme?

Je leest het in deze review

Aangetast kraakbeen kan leiden tot pijnklachten en ontstekingsreacties. Gewrichtsklachten worden vaak erger, omdat je minder snel geneigd bent om te bewegen. Reden genoeg dus om er iets aan te doen bijvoorbeeld met Motion Free.

Wat is Motion Free?

Motion Free is een crème die je aan kunt brengen op de huid. Motion Free bevat een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat de gewrichten verwarmd worden. Hierdoor wordt zwelling verlicht en vermindert de pijn. Ook zou het middel helpen bij het herstellen van de gewrichten en de gewrichtsbanden.

Motion Free komt in een tube met 65 ml crème. Het bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten, waaronder allantoïne, arganolie en menthol. Het middel is eenvoudig te gebruiken. Je brengt het 2-3 per dag aan op de droge huid op de plek waar je last hebt van de gewrichten. Je wrijft de crème langzaam in de huid totdat het volledig is geabsorbeerd. Het is hierbij wel belangrijk dat je de huid niet afspoelt tot 1 uur nadat je de crème hebt aangebracht.

Motion Free Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Motion Free ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 35 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Motion Free graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Motion Free geschikt?

We hebben allemaal wel eens last van gewrichtspijn en dus kan iedereen de crème ook wel eens gebruiken. Houd er wel rekening mee dat er alcohol in de crème zit en dat je dus last kunt krijgen van huidirritatie.

Is Motion Free effectief?

Om te testen de creme effectief is hebben wij de crème aan tien mensen gegeven die last hebben van hun gewrichten. Ons deelnemerspanel liep uiteen van een sportinstructrice tot mensen die gewrichtsklachten hadden als gevolg van overgewicht. Alle deelnemers brachten de crème een maand lang aan op de huid bij het gewricht waar zij last van hadden.

De deelnemers vinden dat het een makkelijk aan te brengen balsem is. Zij ervaren warme sensatie na het aanbrengen van de balsem van op de huid. Dit vinden de deelnemers allen een weldadige ervaring. Geen van de deelnemers heeft last gekregen van enige vorm van irritatie.

Om twee soortgelijke middelen te kunnen vergelijken heb ik de onderstaande tabel gemaakt:


Motion Free

Farmaceutische middelen
Werking:Lost de oorzaak van de pijn op, herstelt de functie van het gewricht op cellulair niveauTijdelijk verdovend effect
Bijkomende
effecten:
 • Herstel van de bloedsomloop in de aangetaste gewrichten
 • Versterkt de bloedvaten
 • Lost het pijnsyndroom op
bijwerkingen
of schadelijke gevolgen voor het lichaam
bijwerkingen
of schadelijke gevolgen voor het lichaam
Geen
 • overgevoeligheidsreactie van de huid na het aanbrengen
 • puistjes of huiduitslag
 • overgevoeligheidsreactie van de luchtwegen
 • rode plekken op de huid of huidontsteking
Basisprincipe:Verhoogt de bloedtoevoer waar het wordt aangebracht en stimuleert de zenuwuiteinden, activeert het vernieuwingsproces van de cellenVerdooft de huid, vaak kan het niet diep genoeg doordringen zonder het effect van een echografie
Samenstelling:Natuurlijke plantaardige bestanddelen en vitaminesDiclofenac en andere chemische
bestanddelen
Plaats op de lijst van Europese verkopen, 2017:1 (+53)

 

Het effect op de pijnklachten is echter niet zo sterk. Twee sportievere deelnemers (een van hen was de fitnessinstructrice) merkten een flinke verbetering van hun klachten. Deze klachten waren misschien gewoon blessures die langzaam geheeld zijn. Bij de andere deelnemers die meer chronische klachten hadden was soms een lichte tot matige verbetering te merken. Als er verbeteringen merkbaar waren, was dit met name bij gewrichten die wat dichter op het oppervlak van de huid zitten. Denk hierbij aan de vingers of de knieën. Bij deelnemers met last van bijvoorbeeld rugklachten werd geen effect gemerkt.

Na afloop van de proef gaf alleen de sportinstructrice aan dat zij gebruik maken van Motion Free als zij weer pijnklachten zou krijgen. De andere deelnemers zouden het product niet van hun eigen geld kopen.

De Wetenschap

De wetenschap ondersteunt de resultaten van onze proef. Uit onderzoeken is gebleken dat er geen enkele werking uit gaat van het insmeren van de huid met crèmes met onder andere menthol erin geen enkel positief effect hebben op klachten aan de spieren of gewrichten (bron).

Het ingrediënt allantoïne wordt veel gebruikt in cosmetica, maar de werking van het ingrediënt blijft beperkt tot de huid. Uit onderzoek bij ratten is gebleken dat wonden beter helen als deze behandeld worden met allantoïne (bron).

Het enige ingrediënt dat de lichte tot matige werking van Motion Free kan verklaren is arganolie (bron). Dit bestanddeel kan namelijk gebruikt worden om bepaalde problemen bij  het kniegewricht aan te pakken. Het verklaart misschien ook waarom alleen de klachten aan oppervlakkige gewrichten verlicht worden.

Wat kost Motion Free en Waar is het te Koop?

Een tube kost €49 als je het online bestelt via de officiele website. Een flacon bevat 65ml. Het hangt van de grootte van de te behandelen plaats af hoe lang je met een flacon doet. Pas op voor namaakproducten die onder andere via bol worden verkocht!

Motion Free te koop bij Kruidvat

Op dit moment is Motion Free Gewrichtsgel uitsluitend online te koop en helaas niet bij drogisterij ketens zoals Kruidvat, Trekpleister en Etos.

Motion Free Ingrediënten

De gewrichtsbalsem bestaat uitsluitend uit actieve bestanddelen van plantaardige kruide en kent geen geen allergische reactie of bijwerkingen. De hoofdbestanddelen van Motion Free zijn:

Cederhout Olie

In de Ayurvedische en Tibetaanse cultuur wordt de etherische olie uit cederhout al lang gebruikt als medicijn. Motion Free maakt handig gebruik van de etherische olie van cederhout en kan gewrichtspijn verlichten

Propolis

Propolis is volgens twee afzonderlijke studies in staat om gewrichtspijn en artrose te verlichten of zelfs te verhelpen  De eerste studie is gepubliceerd in het wetenschappelijke magazine “Journal of Venom and Animal Toxins” (1). Het tweede onderzoek is uitgevoerd door de universiteit in Seoul. Hieruit bleek dat het extract van propolis een belangrijke ontstekingsremmend effect had op zowel chronische als acute ontstekingen. 

Olijfolie

Diverse wetenschappelijke studies naar de relatie tussen extra vierge olijfolie en ontstekingen heeft uitgewezen dat olijfolie een bestandsdeel genaamd oleocanthal bevat dat een ontsteking remmende werking heeft.

A study published in the Journal of Nutritional Biochemistry in 2015 looked specifically at the benefits of oleocanthal for rheumatoid arthritis. Researchers found that this compound had a significant impact not only on chronic inflammation but also on acute inflammatory processes.

 

Voordelen

Motion Free blijkt verlichting te bieden bij blessures aan gewrichten die redelijk aan de oppervlakte liggen. Denk hierbij aan de knieën, polsen of vingers.

Nadelen

Het dringt niet diep genoeg door om de pijn aan sommige gewrichten draaglijker te kunnen maken. Heb je last van bijvoorbeeld je rug? Dan kun je beter op zoek naar andere manier om de pijn te verlichten.

Conclusie

Motion Free helpt aardig als je last hebt van een blessure. Sommige mensen kunnen hier veel baat bij hebben. Met zorg is uitgebalanceerde formule van geheel natuurlijk bestandsdelen samengesteld. Motion Free kan je leven weer een stuk aangenamer maken. Bij meer chronische klachten aan de gewrichten, of bij rugklachten, werkt het middel in veel gevallen ook verlichtend. Motion Free geeft wel een weldadige warme sensatie op de huid.

 

 • Meer informatie over de voordelen van olijfolie om gewrichtspijn te verminderen vind je op de website van de Arthritis Foundation.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

353 Reacties

 1. Ik zou graag dit product willen uitproberen ivm artrose in de knie. Het belemmert mij in het opstaan! Of als ik uit een auto Moet stappen Lukt bijna Niet meer. Ben nu 65 Jaar en wil nog graag actief blijven. Ik wil graag van de mogelijkheid om het middel gratis te testen gebruik maken.
  Met vriendelijke groet,

 2. zou dit graag willen proberen omdat ik artrose heb. Nek, schouders, benen.
  Mag geen pijnstillers gebruiken vanwege vaatproblemen.
  Hoop dat dit een verlichting van de pijn oplevert.

 3. het is voor mijn partner, hij heeft hevige pijn aanvallen aan zijn knie, hij is in het verleden hieraan geopereerd maar de pijn blijft en bij overbelasting van de knie komt de pijn hevig terug.

 4. Ik heb een tijdje hevige pijn aan mijn knie en fysiek zwaar werk. Ik heb sinds kort een vaste baan en vind het vreselijk om mij ziek te melden. Graag zou dan ook motion Free willen testen. Ik ben 59 jaar en ook al aan een hernia geopereerd. Ik gebruik al dagelijks pijnstllers en zou het geweldig vinden als ik deze zou kunnen minderen.

 5. Ik heb al geruime tijd pijn in mijn nek door een nekhernia. Aan het eind van de dag het ergst. Ik wil liever geen pijnstillers gebruiken want als je daar aan begint is het eind zoek! In plaats daarvan zou ik als het mogelijk is graag de motion free willen testen.

 6. Ik heb al jaren terugkerende knie- en rugklachten na ruim 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt (veel tilwerkzaamheden gedaan). Ik zou dit middel graag willen testen.

 7. ik zou motion free graag willen testen. Heb al 10 jaar last van mijn rug en nek. Heb in diverse plaatsen in mijn wervel last van artrose zowel nek als rug. Ben inmiddels ook al 2x langdurig in de ziektewet geweest, om dit moment werk ik wel weer maar voor hoelang weet ik niet. Heb al meerdere goede berichten gelezen dus misschien kan dit ook wel wat voor mij zijn.

 8. we zouden graag willen test
  ik zelf heb vaak last van mijn knieen en moet veel lopen voor mijn werk ,en mijn vrouw heeft vaak last van haar rug en werkt in een schoonheidssalon,
  hopelijk vermindert de pijn

 9. Mijn vrouw is 70 en heeft behoorlijk pijn in beide knieën. We hebben meerdere crèmes geprobeerd maar niets helpt echt, dus wil zij gratis jullie middel uitproberen. Alvast bedankt!

 10. Ik heb artrose in nek en schouders en ook in mijn benen ik zou het dolgraag
  Willen een tube Motion Free willen proberen

 11. Na mijn 40ste begonnen er wat pijntjes te komen aan mijn heupen en schouder, dit waarschijnlijk door mijn fitness verleden. Ik ben nu inmiddels 45 jaar en heb steeds meer pijn gekregen aan heupen en linkerschouder. fysio helpt niet en doktoren kunnen niks voor mij doen. ik zou dus graag eens motion free willen proberen,

 12. Ik ben 55 jaar en heb al een tijdje last met mijn gewrichten. Het kraakbeen in mijn knieën
  is versleten en één knie is reeds geopereerd om loszittend kraakbeen te verwijderen.
  Ik ben zeer benieuwd of motion free bij mij zou helpen en wil dat ook wel eens gratis proberen.
  Ik hoor het wel.

 13. Als schipper haal ik vaak een puts water op. Sinds 2 maanden heb ik een pijnlijke elleboog. Wellicht is Motion Free een puik middel om van de pijn af te komen. Zal serieus testen.

 14. Ik heb klachten aan mijn knie door artrose. Graag probeer ik dit middel gratis uit zodat er een goed beeld ontstaat van de werking van het middel.

 15. na een knieschijfbreuk vorig jaar is er waarschijnlijk achter de knieschijf toch schade ontstaan waardoor de knie enorm voelbaar kraakt bij het belastend buigen (traplopen, fietsen, door de knieën etc.). Ik ben benieuwd of dit middel ook daartegen kan helpen. Ik hoor graag van u.

 16. Geachte
  Ik zou gaag dit product Motion Free willen testen. Ik heb beginnende atrose in mijn knie. Ik ben zeer sportief actief als karateka reeds 40jaar. ( mijn leeftijd 70 ) Ik hoor in mijn omgeving goede verhalen, maar ben toch sceptisch, ik wil dit n.a.v. deze verhalen toch proberen.
  Gr. A.

 17. Al enkele weken onder behandeling bij de fysiotherapeut voor pijn in de rug maar tot op heden zonder resultaat.
  Ook heb ik last van een Trochantair pijnsyndroom wat zeer pijnlijk is. Helpt dat ook hiervoor?
  Graag zou ik dit produkt wel eens willen uitproberen

 18. heb last van kniepijn , ben 70 jaar jong maar wil nog meerdere jaren doorgaan , wil motion free gratis testen , bij tevredenheid mag je me komen interviewen , ben daar bereid toe.
  mvg jan marie
  9030 Mariakerke
  kalmweg 5
  0476320934

 19. Ik heb al jaren last van pijnlijke duimen en polsen, ook mijn knieën, ellebogen en schouders doen pijn. Ik heb al verschillende soorten inspuitingen gehad, met matig niet-blijvend resultaat. Hoop eindelijk op een beter middel.

 20. Ik ben heel tevreden over Motion free en heb goed resultaten.
  Het lukt mij echter niet voor bij te bestellen ??GRAAG uw hulp
  alvast bedankt

 21. Ik zou het product graag uitproberen. Ik hen al jaren last van rugpijn met af en toe uitstraling naar het linker been / handen & voeten etc…..

 22. Ik heb positieve en neutrale reacties op dit product gelezen. Ik zou het graag proberen voor artrose aan mijn polsen en pijn in mijn knie.

 23. Ik kwam het middel tegen op fase boek maar ja met een klein inkomen is dat best veel om een gok te wagen
  Ik waag daarom wel de gok op een gratis tube
  Wie weet ben ik de gelukkige

 24. Ik heb een maand lang motion free gebruikt. Knie en rugklachten. Van alle fantastische verhalen klopt helemaal niets. Er is bij mij totaal geen verbetering opgetreden. Het is niet meer dan een sterk ruikende spierbalsem. Ik moet zeggen dat de verkoopstrategie van het bedrijf dat motion free op de markt brengt erg goed is. Maar het is een heel groot fabeltje. Laat je niets wijsmaken.

 25. Had graag Motion Free getest, jaren last van nek en schouders. Op regelmatige basis kine en voltaren gebruikt, doch steeds terugkerende klachten.

 26. Zou dit middel graag uitproberen bij mijn moeder die door pijnlijke artrose haar linkerhand praktisch niet meer kan gebruiken. Volgens haar dokter kan haar niet geholpen worden. Hoop dat dit middel haar pijn kan verminderen. Hoop dit gratis te mogen testen.

 27. Zou het graag willen testen. Al 3 jaar pijn in gewrichten. Begon met spierreuma, lijkt nu op reumatische artritis. Hoop dat dit middel gaat helpen om de pijn te verminderen

 28. Ik zou dit product graag gratis willen testen omdat ik continu pijn heb aan nek en rug. Dit heeft een grote impact op mijn studie en sociale leven. Daarnaast heb ik financieel de mogelijkheid niet heb om dit zelf te kopen om uit te proberen. Waardoor het gratis uitproberen, ideaal is voor mij!

 29. Hoi
  Ik zou graag in aanmerking komen voor de Motion Free zalf. Door ontzettende pijnklachten in de onderrug
  (Hernia,Artrose en een wervel te veel ) hoop ik van de pijn af te komen . Al spuiten gekregen deze hielpen maar 30%.

 30. Hallo,
  Ik wil dit product dolgraag uitproberen.
  Ik heb al jaren last van pijn in mijn gewrichten door artrose.
  Na een aantal ingrepen is de pijn nog steeds niet minder geworden en ben ik nog steeds op zoek naar een werkend middel om de pijn wel te verminderen.
  Momenteel heb ik dagelijks pijn waardoor het ondernemen van activiteiten e.d. erg moeilijk is geworden.
  Vandaar dat ik dit product graag wil uitproberen zodat ik in het vervolg bij een goede werking dit product kan blijven gebruiken om mijn dagelijkse leven dragelijker te maken.

 31. Hallo, Ik zou graag dit produkt Motion Free willen testen. Ik heb veel last van mijn schouder ik kan nauwelijks mijn schouder omhoog doen. Ik heb ook laatst van mijn rug en ben bezig met fysio maar die gaat heel langzaam. Graag wil ik in aanmerking komen zodat ik ook kan bestellen voor mijn moeder die meer dat 10 jaar lijdt aan arthritis zijn kan nauwelijks haar vinger gebruiken. Dank u wel

 32. Hallo ik zou heel graag dit produkt testen want veel last van het gewricht waar mijn bovenbeen in de heup zit en ook buiging tussen 4de en 5de ruggenwervel vooral na rusttoestand veel pijn_zou aangenaam zijn om te kunnen testen want heel druk gezin met 3 kinderen met beperking

 33. Beste, graag zou ik in aanmerking komen Free Motion uit te testen. Heb sinds enige tijd veel last van m’n knieën en heupen, vooral s’nachts, wat naast pijn ook slecht slapen met zich mee brengt. Mocht ik baat hebben bij uw product dan word ik graag klant.
  Hartelijke groet,

 34. Heb veel last van mijn kniegewrichten bij het sporten, zou hier graag vanaf willen. Hopelijk kn Motion Free mij hierbij helpen.

 35. Ik zou het graag proberen, veel pijn in alle beide knieen en benen en onderrug
  Wil graag wandelen en terug van het leven genieten

 36. Hallo,
  Ik zou het graag proberen, veel pijn in alle beide knieen en benen.
  Wil graag wandelen met mijn man die een hartinfarct heeft gehad maar het gaat niet.

 37. Ik zou dit product heel graag willen laten testen door mijn moeder. Ze heeft last van artrose aan haar vingers. Ze heeft ineens heel veel last gekregen wat haar enorm belemmerd in haar actieve leven. Dit vind ik zo ontzettend sneu voor haar! Ze is net een jaar met pensioen en net nu ze de tijd heeft om te genieten van haar kleinkinderen en andere activiteiten kan ze veel minder. Een flesje fris open draaien is ineens een probleem. Ik hun haar minder klachten en zou het daarom fijn vinden als ze dit product kan testen in de hoop dat het haar klachten verlicht!

 38. Mijn zoon heeft al jaren veel pijn van zijn gewrichten in zijn handen,wat steeds erger wordt, naar de huisarts geweest, fysiotherapie gehad, maar hielp allemaal niet. De klachten zijn heel vervelend omdat hij zwaar werk met zijn handen doet. Hij heeft al veel opties in het alternatieve circuit.gedaan.
  Heel graag zou ik in aanmerking komen om voor hem zo`n proefmonster te mogen proberen.

  Met vriendelijke groet, Carolien de Breed

 39. Goedendag, Ik heb al jaren last van mijn onderrug en heup en knie.
  heb werkelijk alles al geprobeerd en alles helpt voor korte duur en dan komt alles 2x zo hard weer terug.
  Zou Uw product graag uitproberen en ben erg benieuwd maar eerlijk ook sceptisch .
  Maar door arts bezoek specialisten en elke keer tot niks gevend ben ik wel benieuwd.
  Hoop dat ik het mag proberen en er aan mee mag werken.
  Hoor graag van U.
  met vriendelijke groet Frans Th F Boelhouwer

 40. ik heb 12 jaar pijn in mijn rug, pijnstiller is het advies waar ik geen liefhebber van ben, dus heb meerdere soorten smeermiddeltjes gebruikt waarvan de een wel wat en de ander in geheel niets doet
  momenteel doe ik niets en opzoek naar een werkend middel, derhalve deze test die u aanbied

 41. Ik heb pijn aan mijn aan mijn rechterknie onder de knieschijf en traplopen is een pijnlijke bezigheid. Graag wil ik in aanmerking komen om Motion Free op effectiviteit te testen.

 42. Ik wil graag Motion Free gebruiken, omdat ik last heb van mijn rechterknie,ik heb deze verdraaid met een van van een trap.
  Echter ik sport wel 5 in de week intensief. Ik wil graag kijken of ik ook pijnvrij kan sporten.
  Hardlopen kan ik niet, omdat de mijn knie niet pijn vrij is.
  Maar bijvoorbeeld wielrennen,zwemmen, wandelen, gaan mij wel redenlijk af, echter ik voel die knie wel continu.
  Ik nam tot vorigjaar deel aan div. triathlon wedstrijden en zou dat nog steeds gaag willen doen.

 43. Ik zou het product graag willen proberen om van mijn hielspoor klachten af te komen. De ontstoken peesplaat herstelt niet snel door de slechte doorbloeding. Daarnaast wil ik het gebruiken voor de Osgood Schlatter in de rechterknie van mijn zoontje.

 44. Ik zou graag de motionfree willen uitproberen ik heb last van de spieren in mn schouder want andere middelen helpen niet die worden ook warm als je het er op smeert
  heb ook last van rugpijn onder in mn rug als ik bepaalde handelingen doe

 45. Ik wil lotion free graag proberen omdat ik al jaren last heb van een pijnlijke nek en de rest van mijn lichaam ook vaak stijf aanvoelt

 46. Ik wil graag Motion Free gebruiken, omdat ik al jarenlang last heb van mijn rechterknie. Ik heb toendertijd mijn knieschijf gebroken en na een foutieve operatie ben ik nog 3 keer geopereerd. Ik heb vaak last van mijn knie. Echter ik sport wel 5 keer op de sportschool intensief. Ik wil graag kijken of ik ook pijnvrij kan sporten. Hardlopen kan ik niet, omdat de druk van mijn bovenlichaam rust op mijn knie. Maar bijvoorbeeld roeien, wielrennen, wandelen, yoga en crosstraining gaan mij wel goed af, echter ik voel die knie wel continu.

 47. Ik zou het produkt graag willen testen voor mijn pijnlijke knieën, runner’s knee oftewel het patellofemoraal pijnsyndroom om weer pijnvrij te kunnen hardlopen.

 48. Ik zou het graag willen proberen, heb al zeker 14 jaar last tussen mijn schouderbladen van alles al geprobeerd,zoals fysio, pijnbestrijding.
  Dan is het ineens weer een paar maanden weg en ineens weer terug.Een heel vervelende pijn. Daarom zou ik dit middel weleens uit willen proberen.
  Baat het niet dan schaad het niet.

 49. Graag zou ik deze creme willen proberen heb artrose in beide knieen en schouders en pijn vaf dat ik op sta tot ik naar bed ga vandaar dat ik wil weten of dit ook echt werkt.

 50. Heb artrose in mijn handen in mijn rug en daardoor vreselijke pijnen , niets helpt, zelfs stemcel behandeling helpt niet , zou dit graag willen proberen als proef. Met dank
  Norman Dupas

 51. Anderhalf jaar geleden i s uitgezaaide darmkanker in de longen ontdekt. Heb nu chemokuur en imuuntherapie. Ben nu 64 jaar. Gaat op zich goed maar…Heb nog t meest last v n versleten knie en kan steeds moeilijker lopen. Krijg geen nieuwe knie operatie omdat de risico’s te groot zijn. Zou graag de crème willen proberen zodat ik niet meer zo’n pijn heb en ook beter kan lopen.

 52. Ik zou de motion free creme graag gratis uit proberen.
  Na jaren geleden een ongeluk met beenbreuk te hebben gehad, nog altijd last van mijn knie. Versleten zeiden ze 10 jaar geleden al. En na overbelasting nu pijn in mijn duim gewrichten

 53. Ik ben een vrouw van 49 jaar. Heb al jaren last van artrose in mijn rechterknie en kan vaak slecht lopen en staan door veel vocht in de knie. Daardoor kan ik de knie ook slecht buigen. Er is niet veel aan te doen, het enige dat rest is een knie protese, maar gezien mijn leeftijd probeer ik dat nog uit te stellen. Het doet vooral erg veel pijn als de knie erg gezwollen is door alle druk die er dan ontstaat. Het enige dat nu nog wel eens helpt zijn zware pijn- en onstekingsremmers die ik voorgeschreven krijg van de arts.

 54. pijn in onderrug, in knieën en nu ook heel erg in enkels en voeten, wat me een groot deel van de dag
  belemmert in mijn dagelijkse bezigheden. Daarbij moet ik 24 uur per dag mantelzorgen! Natuurlijk doe ik er alles aan, ik gym en doe gerichte fysio oefeningen, wat me wel wat helpt, maar desondanks verergeren de klachten. Ik ben 75 jaar en wordt hier echt moedeloos van. Help mij a.u.b. zo snel mogelijk met dit nieuwe middel; Ik wil het graag testen.

 55. Beste,
  Dit middel zal ingezet worden om hopelijk een geirriteerde zenuw in de rug weer rustig te krijgen.
  Hopelijk zullen de bestanddelen een evt ontsteking tegen gaan en rust brengen aan de zenuw.. Oorzaak- na hernia operatie. Als de berichten juist zijn zou dit een goede uitkomst zijn.
  Voor meerdere mensen met dit probleem zouden wij dit graag uitproberen.
  Vriendelijk dank.

 56. Ik heb het laatste jaar heel veel last van artrose aan mijn enkels en enkel pijnstillers helpen.
  Graag zou ik Motion Free eens proberen.

 57. Graag wil ik tot de testgroep behoren daar ik sinds 2 jaar last heb van mijn gewrichten in mijn voet en tenen.
  Ik gebruik 3x daags Diclfinac,tevens heb ik verschillende schoenen geprobeerd maar ook dat geeft geen verlichting. Ik kan door deze problemen ook mijn sport wielrennen niet goed uitoefenen.
  Vr gr; Evert vermeer

 58. Heb in linkerkne een prothese waardoor ik niet meer in hurkzit en niet meer op de knieen kan zitten. Aan rechterknie veel pijn (meniscusoperatie, schoonmaken). Wil operatie zo lang mogelijk uitstellen

 59. Al jaren rugklachten en nu sinds 8 jaar een hartritmestoornis waardoor ik niet meer intensief kan sporten .ik zou graag motion free uit willen proberen
  Mvg Elise

 60. Hallo Miriam, ik ben een vrouw van 60 jaar met de ziekte van Addison. Door de Addison heb ik eerder last van botontkalking. Ik heb pijn in mijn vingergewrichten, mijn schouder- en kniegewricht. Mijn gewicht is normaal. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van Motion Free. Zou het graag voor je uitproberen en je helpen door mijn ervaringen aan jou te melden.

 61. Ik ben een man van 72 en wil het produkt graag gebruiken vanwege pijn in beide knieen. Hyaluron injectie geprobeerd maar helaas zonder resultaat.

 62. Ik ben een vrouw van 62 jaar en heb slijtage in mijn vingergewrichten.
  De dokter zegt dat het slijtage is en er niets aan te doen is.
  Ik krijg ook steeds meer pijn in mijn vingers.
  Graag zou ik in het testpanel van Motion Free willen komen.
  Als Motion Free mij helpt,dan zou dat geweldig zijn.

 63. goedemiddag,
  ik wil dit middel heel graag proberen omdat ik al jaren last heb van mijn polsgewrichten. Door mijn diabetes mag ik niet alle medicijnen slikken. Misschien dat Motion Free de oplossing is voor mij.

 64. Ik wil het heel graag proberen, sinds mijn 2 heupoperaties houd ik pijn. Daarvoor gebruik ik pijnstillers nl. Oxycodon. Maar ik wil graag daarvan af en natuurlijk van de pijn. Daarom geef ik mij op .

 65. Dag Miriam,
  ik ben een vrouw van 56jr die dagelijks beroepsmatig bezig is met beweging en dans.
  Sinds begin dit jaar heb ik veel last van mijn heup en is er artrose vastgesteld. De dokter geeft me nu inspuitingen en raad na een tijd een operatie aan. Hier wil ik nog niet direct aan toegeven wegens mijn beroep aangezien me dit zou beperken in mijn bewegingsvrijheid. Vandaar dat ik graag dit product eens zou uittesten. Warme groet J.

 66. Hi Miriam,

  Je zou denken dat ik een jongedame ben bij het zien van mijn uiterlijk, mensen schatten me jonger in dan ik ben (net in de 30), mijn lijf verteld me andere verhalen… Krampen, verzuring, spierpijn zijn enkele dingen die ik hier benoem. Mijn kleine beurs laat het niet toe dit product momenteel zelf aan te schaffen. Graag zou ik dit product willen uittesten in de hoop dat het een lichtpuntje voor me is.

  Bedankt voor het lezen van mijn bericht.

  Met vriendelijke groet,
  N.

 67. Herstellende van een hernia/stenose operatie, nog pijn in lage rug en pijn in de knieeen door artrose zou ik dit middel graag eens willen proberen.

 68. Na jaren lang hardlopen moet helaas stoppen ivm met blessure van mij knee. Sinds kort heb ik last van schouder. Ik zou graag na aanleiding van deze site motion Free willen proberen.

  Met vriendelijke groet, Mercy

 69. Ik ga al jaren naar osteopaat met mijn nek en lage rugpijn .ik zou dit middel wel willen proberen .
  Met vriendelijke groeten Sandy

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.